• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    205
prilam kullanan oldu mu bugün 1 tane alayım dedim sabah aç karna öğlenden beri uyuşuk gibiyim uyku hali halsizlik acayip bir şey yaptı bende

Şimdiden sağlıcakla kucağına al inşallah 🫶🏻
Benimki de mecbur sezeryand ama fıtık ve kayıplardan dolayı. Dediklerini ben yaşamadım belki yaşayan başından geçen vardır ☺️
bu arada prilam kullandınız mı bugün 1 tane aldım resmen uyuşuk gibiyim halsizlik uyku çok fenayım

Ya ben günde 15 dk dönence açıyorum izlesinde ben nefes alayım diye 🤣
Donence otizmi tetikliyor diye biliyorum kuzum tedbirli kullan istersen
prilam kullanan oldu mu bugün 1 tane alayım dedim sabah aç karna öğlenden beri uyuşuk gibiyim uyku hali halsizlik acayip bir şey yaptı bende
Ben 7 ay kullandim. Uyku yapiyor o yuzden gece yatmadan once alman gerekiyor. Prospektusunde detaylica aciklamislar kullanimini

Donence otizmi tetikliyor diye biliyorum kuzum tedbirli kullan istersen

Ben 7 ay kullandim. Uyku yapiyor o yuzden gece yatmadan once alman gerekiyor. Prospektusunde detaylica aciklamislar kullanimini
Aşkım günde 15 dk açıyorummm bende baya tereddütlüydüm baktık sürekli açık bırakılması sıkıntıymışş

Pelus bir tulum
Almis kardeism kendi kizina onu carptim
Bu havalari o kurtarir kis yaklasinca da bedenine gore bir sey alicam ins
Ya çok mantıklı ama ben üşüdüğünü anlamıyorum o yüzden dışarı çıkarken kaç çeşit battaniye kıyafet alıyorum yanıma shhsjss kavimler göçü

Ay kizlar daraldim bunaldim bakimsizliktan. Uzerime peelingler serumlar atin. Emzirirken kullanmasi guvenli bildiginiz urun tavsiyeleri versenize tek tek her icerige bakmaktan bunaldim😩 influce edin beni bacilarim bitsin bu anne topuzu pijama kombinleri

Ay bende alayım ya üstünü örttürmüyo bişi yaptırtmıyo gece cinnet geçiriyorum üşücek diye. Lcw de daha astronot tarzı görmedim aşkım ama e bebeğe gelmiş. Yeni yeni kışlıklar gelmiş
Bizimki de örttürmüyor ya. Erkek çocuğu sıcak sevmez derler de anam bu bi garip 😬

E lattecim 8 de biz neydeyiz 7,5ta mı 🤣
Bana vız gelir tırıs gider😂 zaten uyuduğunu görmedik henüz. Belki bi çılgınlık yapıp uyumaya karar verip bizi şaşırtır😅 atak haftası şok
Kızlar havalar soğudu artık özellikle akşamları dışarı çıkarken astronot tulum gerekir mi sizce
Astronot için erken değil mi ya. Ben zıbın üstüne patikli tulum giydiriyorum üstünde ince bi battaniye

Ay kizlar daraldim bunaldim bakimsizliktan. Uzerime peelingler serumlar atin. Emzirirken kullanmasi guvenli bildiginiz urun tavsiyeleri versenize tek tek her icerige bakmaktan bunaldim😩 influce edin beni bacilarim bitsin bu anne topuzu pijama kombinleri
Üf evet evet bende isterim. Bade natural doğal sanırsam

Back
X