- 4 Kasım 2019
- 2.073
- 3.230
- 133
Offf miss vallaAşkım eskişehire gelakşamları 9 10 derece
kombi 40ta açıkk
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Offf miss vallaAşkım eskişehire gelakşamları 9 10 derece
kombi 40ta açıkk
![]()
Ben ilk zamanlar uzun giydirdim yogun baskilar sonucu kisa kola gectim. Ay benim kizim da alerjik baya ama o haziran dogumluydu cok sicaklarda baya buyumustu bunda cok saskina dondum. Ay yarim saat islem ama insana cok iyi geliyorSorma sağıyordum atıyordum buzluğa ne yapıcam acaba onlarıben de kaş aldırsam yüzüm açılır aslında
Ben hep uzun kollu giydirdim desemoğlum da alerjik benim sıcak olduğunda burnu genzi doluyor gece gerçekten, ama ben de üşürüm o ayrı tabi
Ben ince patikli altlardan aldim icine corap giydiriyorum. Altini alirken ayaklari soguk geldi hep gazi olmasin diye. Ay bence de asiri soguk ya 24 bileBenim salonum güneş almıyıor serin oluyor bütün gün.
Bende doktorları dinleyemem yani doğrusu bu olabilir ama bebek üşür arkadaşım
Kısa kol zıbın patikli tulum giydiriyorum uykudan uyanıncada sırtına penye yelek![]()
Kuzu ilk gun gece 1 tane al yatmadan. Eger ertesi gun bulantin devam ederse gece yatmadan iki tane al. 3. Gun hala devam ederse gece yatmadan 2 tane ertesi sabah oglen de 1 tane al. Gunde 4 e kadar cikabilirsin diye hatirliyorum. Bna gece yatmadan 2 tane yatiyorduilaç üzerinde sabah 1 akşam 1 yazıyordu bende sabah aç karna 1 tane aldım midem bulanıyor diye almaz olaydım bütün gün sersem gibiydim ama daha önce de kullanmıştım bu kadar sersem yaptığını hatırlamıyorum
Hiç bilgim yok işte o konuda ne olacağı belli olmaz sormak lazımAaa birikmeme ihtimali mi var ben de 4-5 ay sonra alayim biriksin diyodum
Bende senin gibi giydiriyorum şimdiden kalın giydirirsek asıl soğuklarda ne giydirecez bence yeterli bizimkiBana vız gelir tırıs giderzaten uyuduğunu görmedik henüz. Belki bi çılgınlık yapıp uyumaya karar verip bizi şaşırtır
atak haftası şok
Astronot için erken değil mi ya. Ben zıbın üstüne patikli tulum giydiriyorum üstünde ince bi battaniye
Teşekkür ederim ne güzel yazmışsınUyumayan bebelere rutin başlayalım bu böyle gitmez işe başlamalardan önce.
Kolikler için duş masaj emzirme gaz hafif kucakta sallama
Duşsuz rutinde de bir ninni belirliyoruz. Size ait bir tshirt (kokunuz için) 6. Ayda uyku arkadaşı gelecek bunun yerine
Akşam 9dan sonraya kalmamalı gece uykusuna geçmesi
8buçuk gibi evdeki sesleri yumuşatıyoruz, ışıklar loş ev ne sıcak ne soğuk
Yavaştan rutine başlayalım. Besledikten gazını çıkardıktan sonra uyuyacağı odaya geçelim. Salonda uyutursak öyle alışır büyüdükçe bizimle olmadan uyumaz uyuyacağı odayı düzeni benimsesin. Israrla bu düzeni çocuğun zihnine benimseticez.
Çocuktan sinyaller gözlemlicez. Bu sinyalleri gördük mü hemen rutine başlıyoruz.
Mesela benim cadı kız değişik bir ağlama stiliyle birlikte elini yüzüne götürüyor, esniyor huzursuzlanıyor ama bu başka bi kuduruk huzursuzluğu. Bazen uzaklara öylece boş bakıyor sonra huzursuzlanıyor djjd
Düzen oluşturmamız lazım bu böyle gitmez yaşlandık şu 2 ayda. Bir sürü video izledim hemen hemen hepsinin özeti bunlar. Gazamız mübarek ola ben başlıyorum
Aşkım bende evde çamaşırlayım üstüne sabahlıkla geziyorumBen evde iç çamaşırıyla duruyorum. Doğumdan beri menapozlu gibi sıcak basıyor beni sürekli terliyorum.
Kombi deyince fenalık geldi bi hgfklg
Amaaaaan buz buz fenaOfff miss vallaeskişehirde iş ilanlarına bakıyorum hemen
zira evden önce iş bulmak lazım fkflg
Peluş aldım canım dediğin gibi şimdiyi kurtarır 1-2 ay sonra da sanki diğerine geçilirAstronot değil de peluş gibi tulumlar şimdilerde gerekebilir burası serin ama her yer aynı değildir tabi
Hala öyleyim de baktım tulumlar ince artık dışarı çıkarken o yüzden dediydim. Peluş tulum aldım altına da peluş patikler dışarda şimdiki havalarda iş görür dedim. Ama 1-2 aya kalmaz astronot tulum gerekebilir ya doktora sağlık ocağına oraya buraya giderkenBana vız gelir tırıs giderzaten uyuduğunu görmedik henüz. Belki bi çılgınlık yapıp uyumaya karar verip bizi şaşırtır
atak haftası şok
Astronot için erken değil mi ya. Ben zıbın üstüne patikli tulum giydiriyorum üstünde ince bi battaniye
Ecowel nemlendirici kremi var. Benim bebişin suratında soyulmalara iyi geldi. Kokusunda hafif. Doğal içerik.kızlar bebeğinize yüz kremi sürüyormusunuz? ve hangi marka?
Benimki de 1 de uyudu. 5 saat uyumadı. Uyku var ama uyumuyor anlamadımTeşekkür ederim ne güzel yazmışsın
Her akşam duş masaj üst değiştirme gibi bir rutinizimiz var aslında ama 3 saat oldu hala uyutmaya çalışıyorum gözünü kırpmadı
Oy ne güzel olmuşşşKızlar Akşam 8den beri uyuyordum sağolsun eşim bebekle ilgilendi![]()
Valla o kadar süre iyi dayanmış. Biİm babamız hemen bana getiriyor emzir bende emziriyorum ona veriyorum al gezdir.Kızlar Akşam 8den beri uyuyordum sağolsun eşim bebekle ilgilendi![]()
HahahaValla o kadar süre iyi dayanmış. Biİm babamız hemen bana getiriyor emzir bende emziriyorum ona veriyorum al gezdir.çocuk top oldu aramızda birbirimize atıyoruz
Akşam uykusu .. özlemişim, denemelisinOy ne güzel olmuşşş
Ya evet kucağında bebek ve ikisi de yazık bakışlı bir şekilde bana geliyorlar hemen bumerang gibiValla o kadar süre iyi dayanmış. Biİm babamız hemen bana getiriyor emzir bende emziriyorum ona veriyorum al gezdir.çocuk top oldu aramızda birbirimize atıyoruz
Yaa maşallah çok sevindimHahahaAllah seni ne etmeye.
Vala Allah razı olsun eşimden sen git belim ağrıyor zaten dedi maç izlemişlerhiç de ağlamadı diyor. Bugün de dışarı çıkıp arkadaşınla buluş keyif yap ben bakarım diyor
![]()
Aynen bez parasiHiç bilgim yok işte o konuda ne olacağı belli olmaz sormak lazımaz da olsa bırakmak istemem doğrusu
![]()
Ooohhhh misssssKızlar Akşam 8den beri uyuyordum sağolsun eşim bebekle ilgilendi![]()
Evet ben de onu kullaniyorum hemen de emiliyor banyodan sonra cok rahat sevdimEcowel nemlendirici kremi var. Benim bebişin suratında soyulmalara iyi geldi. Kokusunda hafif. Doğal içerik.