Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Babası kucakta gezdiriyo ben yapınca uyumuyo. Baba göbeği:) yoksa ayakta sallıyorum veya emerekKızlar battaniye hariç uyutma yöntemi söyler misiniz tek kişiyim onu yapamam
Babası nöbette. Hepsini denedim hala zırıl zırıl. Memelerim kurudu resmen az kaldı bunu evde bırakıp çıkıp gitcem öyle bunaldımBabası kucakta gezdiriyo ben yapınca uyumuyo. Baba göbeği:) yoksa ayakta sallıyorum veya emerek
Pilates topu denedin mi?Babası nöbette. Hepsini denedim hala zırıl zırıl. Memelerim kurudu resmen az kaldı bunu evde bırakıp çıkıp gitcem öyle bunaldım
Geç gördüm canım ya 2 de en son pilates topu ile uyudu, hala uyumadıysa duş aldır istersen, kanguru olabilirBabası nöbette. Hepsini denedim hala zırıl zırıl. Memelerim kurudu resmen az kaldı bunu evde bırakıp çıkıp gitcem öyle bunaldım
Dolven 6 aydan küçüklere kullanılmıyor diye biliyorum ben kuzum sen yine de bir doktora sor. Parasetamole göre daha güçlü bir etken olduğu için o hep ikinci tercih oluyor genelde. Büyük kızımda bile doktor 3 saat arayla 4 kez parol kullandın yine de ateş düşmediyse o zaman dolven verebilirsin ama o da 4 saat arayla bir dolven bir parol olacak şekilde diye söylüyorKizlar calpol icin benim kizim zamaninda bir seyler diyorlardi dolven kullandim hep, simdi yine otizmi tetikledigini iddia ediyor ama trump iddia ediyor ne kadar guvenilir tartisiliryine de dolven verin isterseniz o da ayni etki
Ay cok gerekmedikce hic kullanmam hic sevmem ilaci bilmiyordum sagolasin canimDolven çok gerekmedikçe kullanmayı çok önermem canım dirençli ateşte kullanıyoruz biz de ama böbrek yükü daha fazla dolven in
Hadi ya e ne kullanicaz calpolde de icim hic rahat degilDolven 6 aydan küçüklere kullanılmıyor diye biliyorum ben kuzum sen yine de bir doktora sor. Parasetamole göre daha güçlü bir etken olduğu için o hep ikinci tercih oluyor genelde. Büyük kızımda bile doktor 3 saat arayla 4 kez parol kullandın yine de ateş düşmediyse o zaman dolven verebilirsin ama o da 4 saat arayla bir dolven bir parol olacak şekilde diye söylüyor
Beyaz gürültü bizde çok işe yarıyorKızlar battaniye hariç uyutma yöntemi söyler misiniz tek kişiyim onu yapamam
Ben doyduğuna emin olduktan sonra. Yan çeviriyorum kendime doğru bazen kolumun üstüne alıyorum kafasını bazen de yatagin üstünde oluyor götüne piş piş vuruyorum bir 15 dakikaya uyuyorKızlar battaniye hariç uyutma yöntemi söyler misiniz tek kişiyim onu yapamam
Çık biraz gerçekten çıkmak iyi geliyo.Babası nöbette. Hepsini denedim hala zırıl zırıl. Memelerim kurudu resmen az kaldı bunu evde bırakıp çıkıp gitcem öyle bunaldım
Ben büyük kızımda kullanıyorum ve çok faydasını gördüm bugüne dekCuma aşımız var. Diyorum ki eğer ateş olmaz inş ama. Olursa calpolden önce lugol iyot deniyim. Suyla baya seyreltip vücuda sıkıyosun. İşte mesela öksürük olursa göğüse kafes şeklinde sürüyosun filan. İyot faydalı diyolar. Ne diyosunuz denesek mi? İnş gerek kalmaz ateşlenmez
Ben ilk onu almıştım o çok iyi kendi kendine akmıyor hatta benim kız çekmiyor diye ben kendim ona iğneyle delik açmıştımAy ben daha yeni bugün sipariş etmiştim iptal edip avent response 1+ olanı aldım![]()
Askm battaniyeye hiç girme zaten tek olmasanda. Lanet bişeymiş anında alışkanlık haline geliyormuşKızlar battaniye hariç uyutma yöntemi söyler misiniz tek kişiyim onu yapamam
Ay bizde de. Bir oyuncak buldum beyaz gurultu ve pispis sesi var radyasyondan uzak yanina koyarim diye heyecanla onu bekliyorumBeyaz gürültü bizde çok işe yarıyor
Kucuk bir yerde alerji ihtimaline karsi bir dene canimCuma aşımız var. Diyorum ki eğer ateş olmaz inş ama. Olursa calpolden önce lugol iyot deniyim. Suyla baya seyreltip vücuda sıkıyosun. İşte mesela öksürük olursa göğüse kafes şeklinde sürüyosun filan. İyot faydalı diyolar. Ne diyosunuz denesek mi? İnş gerek kalmaz ateşlenmez
Ay valla cinneeeet çok delirtti Askm battaniyeye hiç girme zaten tek olmasanda. Lanet bişeymiş anında alışkanlık haline geliyormuş
Pilates topu denedin mi?
Geç gördüm canım ya 2 de en son pilates topu ile uyudu, hala uyumadıysa duş aldır istersen, kanguru olabilir
Ben doyduğuna emin olduktan sonra. Yan çeviriyorum kendime doğru bazen kolumun üstüne alıyorum kafasını bazen de yatagin üstünde oluyor götüne piş piş vuruyorum bir 15 dakikaya uyuyor![]()
Aşkımlar aklınıza gelebilecek tüüüüüm yöntemleri denedim sanırım. Pilates topum yoktu yatakta zıplamak, emzirip kucakta gezdirmek, popo pışpışı, ayakta sallama, kundak yapıp heeepsini sil baştan yapmak vs. Akşam 4ten sabah 5e uyumadı. Emzirip uyutmaya çalıştım o kadar uykusu var ki memeyle full kavga ediyo kavga esnasında hava yutuyo sesini duydum yuttuğu havanın neyse dalıyor tam yatırıyorum beyaz gürültü, pışpış açıyorum derken 10 dk sonra hiç uyumamış gibi geri uyandı gece böyle geçti berbaaat. Gündüz çok uyudu sanırım gece uykularını gündüz yapmaya başladı çünkü kaç gündür gece uyku saati kaydı 4 5 e Çık biraz gerçekten çıkmak iyi geliyo.
Markete gideyim dedi. Dur dedim ben giderim sal beni. Sen bebeye bak. Markete çıkcam şimdi bide halkbanktan para çekicem şu doğum şeysi. Vallahi 1 saat de olsa çıkmak beni bir hafta idare eder rahatlatır.
Ay akıtmaması iyi ama inşallah benim bebe çekerBen ilk onu almıştım o çok iyi kendi kendine akmıyor hatta benim kız çekmiyor diye ben kendim ona iğneyle delik açmıştımbelki biberon da sorun vardır diğerini tutar diye aldım o da çok Akınca korktum hiç kullanmadım