• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    205
Kizlar bebek kiyafetlerini yikadiktan sonra extra durulama yaptiriyor musunuz? İlk zamanlar yapiyordum ama bu siveno incia falan dogal
Ya gerekir mi bosuna su israfi yapmak istemiyorum
Ben hiç yapmadım. Siveno ile yıkıyorum. Yeter bea çok eskiden böyle bir şey mi varmışta 🤣

Kızlar bikaç sorum var size 🫠 Biz uyurken bu çocuklara ne giydireceğiz, önümüzdeki bikaç ay dışarı çıkarırken ne giydireceğiz ve oyun matı ya da aktivite merkezi öneriniz var mı? Hediye olarak bi aktivite merkezi geldi arada yatırıyorum ama biraz dayanıksız ve plastik geldi bana. Dışarı çıkma konusunda da hiç kapalı alana gitmiyoruz ve gitmeyiz gibi görünüyor, Ayvalık’ta yaşıyoruz kapalı alan yok zaten. Ne giyecek bu bebek 😭
Valla ben bir hırka aldım lcw den geçen çok tatlı yumoş, onu giydirdim.malum Rize soğudu.

Gece yatarkende battaniye alıyor üstüne bizde sorun olmadı. Bazı bebekler atıyor istemiyor. Puffy ile kendi ördüğüm battaniyelerim var. Ayrıca tulum da var evde ama kışın anca olur biraz büyük almışım böyle bende şu anlık.

Oyun matı da piyanolu olan var seviyor onu basıyot bayağı 🫠☺️ bu videoyu 10 gün önce çekmişim ilk geldiğinde şimdi daha hevesli. Önce bi anlamadı heralde .

Kızlar bikaç sorum var size 🫠 Biz uyurken bu çocuklara ne giydireceğiz, önümüzdeki bikaç ay dışarı çıkarırken ne giydireceğiz ve oyun matı ya da aktivite merkezi öneriniz var mı? Hediye olarak bi aktivite merkezi geldi arada yatırıyorum ama biraz dayanıksız ve plastik geldi bana. Dışarı çıkma konusunda da hiç kapalı alana gitmiyoruz ve gitmeyiz gibi görünüyor, Ayvalık’ta yaşıyoruz kapalı alan yok zaten. Ne giyecek bu bebek 😭
Benim ilk kizimdan kalan ici peluslu hirkalar var bu mevsim icin onlari giydiricem kardesimden de pelus bir tulum geldi onu da giydiririm. Daha ziyade polar battaniyeye sariyorum su an cunku ic mekanda terler diye. Oyun mati hep baktim yeni cikanlar ince uzun. Benim kizim
Asiri oynadi onda yuvarlakti bizim ayaklarini teperken donuyorlar ondan yuvarlak daha cok tavsiye ederim. Done done oynuyolar🤣 evde yeni uzun kolluya gectik kisa kolluyla duruyordu 25 dereceye dustu ev uzun kollu giydiriyorum artik
Ben hiç yapmadım. Siveno ile yıkıyorum. Yeter bea çok eskiden böyle bir şey mi varmışta 🤣
Ahahha ay yanarim yanarim verdigim emege yanarim. Makine ust katta bu yuzden bes bin kere indim ciktim her yikamada🤣

Aşkım buranın çeşme suyu çok kireçli ahhshshs içme suyuyla yıkıyorum mecbur 🤣🤣

Aman ne yapayım kireçliyse kız vücudun içine girmiyor hoş 😀
Şu arıtma sürahiden aldım sırf bebeğin banyosu için. Ordan arıtıp kettleda ısıtıp bebek leğeninde odada yıkıyorum. Banyoya sokmuyorum şimdilik. Yürümeye başlayınca banyoda yıkıcam.

Şu arıtma sürahiden aldım sırf bebeğin banyosu için. Ordan arıtıp kettleda ısıtıp bebek leğeninde odada yıkıyorum. Banyoya sokmuyorum şimdilik. Yürümeye başlayınca banyoda yıkıcam.
Çok mantıklıı. Her banyosunda kalabak suyla yıkıyoruz bizde. Yatak odasına önceden ısıtıcı açıyorum ısıtıp öyle yıkıyoruz. Anca çok kaka yapınca yıkıyorum lavaboda 😅😅

Gayet musluk suyunun sıcak tarafıyla yıkıyorum 😆 doğduğu günden beri. Bana bu tarz şeyler çok abartı geliyor. Herkesin yoğurt yiyişi farklıdır. ☺️

Gayet musluk suyunun sıcak tarafıyla yıkıyorum 😆 doğduğu günden beri. Bana bu tarz şeyler çok abartı geliyor. Herkesin yoğurt yiyişi farklıdır. ☺️
Ay ben haşır huşur bazen lavaboda yıkıyorum hatta minicik bişey zaten lavabo kolay geliyor djdkflflvçms

Ay bende kendi banyo suyum neyse çocuğumunkide o😂
Doktorumuz cok kıymetli bir bebek cok beklemişsiniz evet ama lütfen cok koruyucu olmayın bırakın mikroplada tanışsın dedi.

Bugün cocugum 40 dakika harici uyumadı 3 uyku yaptı ama hepside 40. Dakikada uyanmayla sonuclandı.
İlk kez yasıyoruz böyle bişey 🤦🏼‍♀️

Ben de aynisi. İlk kizimda doktor o cocuk dogum kanalindan geciyor zannettigin kadar dayaniksiz degil demisti. Hakikaten yavasca mikroplarla tanisarak buyumesi cok daha iyi. İlk kizimi cok sakindim yaninda supurge acmadim toz kalkacak diye ev tozu alerjisi oldu. Banyoda sicak tarafi acip yikiyorum bazen poposunu direk tutuyorum🤣 azicik basini tutsun da kucagima alip ayakta birlikre gireriz suyun altina kendi kizimda oyle yapmistim mis gibi ikimiz bir yikanirdik

Kizlar ebebekte dolgusuz kapitone tulum var bu havalar icin cok iyi. Uzerine de penye bir battaniye tamamdir arabada vs de terlemez. Haberiniz olsun
IMG_4365.webp

Yutuyo bizimki bide kolera tifo dizanteri filan kapar dedi babası. Psikopat taraf eşim yani benlik durum yok kendi uğraşıyo 😅 sadece köpüklemesi benden. Arıtıyor hazırlıyor Tüm dağınıklığı kendi topluyor

Back
X