• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    204
Canım benimde kızım 400 gram mı ne almıştı. Ben hatalı emzirdiğimi öğrendim iki göğsüde veriyordum ön sütü alıyormuş öyle olunca. Tek göğsü 20 25 dk vermeye başladım toparladı öyle olunca. Bide emzirirken meme ağzında beklerken çenesini falan okşadım hep aktif emsin diye. Diğer türlü yalandan emiyor emzik niyetine süt gelmeden
Tek memede 20-25 dk tutunca kilo alımı düzeldi mi canım?

Ben eller serbest lansinoh kullaniyorum benzerdir muhtemelen. Manuelde yara olmustu ucu bunda baya duzeldi. Sutun nasil? Eger sutun varsa siringa ile her emzirme sonrasi destek ver. Sut yeterli degilse mama-meme karisik gidebilirsin. Uzulme bir sonraki aya duzelir. Uzulmek sute hic iyi gelmiyor
Lansinohtan memnunsun o zaman ben de alayım

Eklentiler

• IMG_0117.webp
    IMG_0117.webp
    25 KB · Görüntüleme: 29
Canm ben napm benimki 3210 doğdu 3 le hastaneden cıktı şimdi 4900 diyo az diyor😂
Bunlar en üst sınıra normal diyor olabilirler mi anlamıyorum ben şeker hastasıyım hamilelikte de günde 4 kez insülin yaptım diyet yaptım çünkü her kontrolde doktor uyariyordu bebek iri olmasın sorun olur sağlığı sıkıntıya girer diye 3 kilo oldu şimdide kilo alsın diye uğraşıyorum

Bunlar en üst sınıra normal diyor olabilirler mi anlamıyorum ben şeker hastasıyım hamilelikte de günde 4 kez insülin yaptım diyet yaptım çünkü her kontrolde doktor uyariyordu bebek iri olmasın sorun olur sağlığı sıkıntıya girer diye 3 kilo oldu şimdide kilo alsın diye uğraşıyorum
Bende anlamıyorum neye göre söylüyorlar çocuk doktorumuzun tarihini bekliyorum ben ona güveniyorum bakalım ne dicek

Ay kaşe imza aşkım kalkıp beyaz gürültüyü kapatmışım ama bende hiç yok 🥲🥲 eskiden kedilerin mama yeme sesine bile uyanırdım
Ben de odaya biri girse dizlerinden gelen ses uyanirdim sinir olurlardi bana. Her gece alarm kapatmak falan hic benlik degil hatirlamiyorum bile sabah kalktigimda
Lansinohtan memnunsun o zaman ben de alayım
Evet ben cekiminden vs memnunum birkac cesit cekim var birini sectim hep onu kullandim
Yanlış anlamayın. Nah anlamında. Benim kız çekiyo biliyosunuz dkdkkf
U Umut8090 miremsux miremsux
Ahahahahha yicemmm. Benimkinin de ultrason fotolarda eli hep yuzundeydi uyurken hala uyurken iki eli yanaklarinda
Dünki aşıdan kaynaklı heralde canm
Ay olabilir canim gecmis olsun
Canm ben napm benimki 3210 doğdu 3 le hastaneden cıktı şimdi 4900 diyo az diyor😂
E ne istiyorlar hepsi tosuncuk mu olacak bu cocuklarin. Kilonun fazlasi da iyi degil ki amannn
Kızlar bu arada benim bu antika ilginç kızım sağdığım sütü lansinoh biberonla içti😂 önce diliyle itti agzında bekletti derken çekmeye başladı ve bitirdi peşinede meme emdi😂 ay inşallah devamı gelir dua edin☺️
Hadi gozun aydinnnnn ben de denicem bugun

Kızlar bu arada benim bu antika ilginç kızım sağdığım sütü lansinoh biberonla içti😂 önce diliyle itti agzında bekletti derken çekmeye başladı ve bitirdi peşinede meme emdi😂 ay inşallah devamı gelir dua edin☺️
Ayy çok sevindimm hadi inş.
Bizimki de aventte öpücük sesi gibi gürültülü gazlı içiyodu. Lansinoh denedik bugün. Sessiz içti biraz yadırgadı başta ama. Memeye yakın yapısı sanki, bide yumuşak. Sonrasında meme verdim aldı 10dk. Hadi inş işimize yarar. Bendeki akıtmadı. Şu silikonu iyi oturtmak lazım

Miktarda belirgin bir değişiklik yok ama mochi aynı miktarı daha uzun sürede sağıyor ama ben max seviyede sağıyorum. Direkt sağım modu max.
Avent tekli elektrikli 2 göğsü 15dkda boşaltıyorsa mochi tekini 20dk sürebiliyor boşaltması. Dışardaysam işim varsa vs mochi takıyorum.
Çok teşekkür ederiim, bayadır merak ediyordum ikisinin arasındaki farkı 😊🙏🏻

Bizimki de aventte öpücük sesi gibi gürültülü gazlı içiyodu. Lansinoh denedik bugün. Sessiz içti biraz yadırgadı başta ama. Memeye yakın yapısı sanki, bide yumuşak. Sonrasında meme verdim aldı 10dk. Hadi inş işimize yarar. Bendeki akıtmadı. Şu silikonu iyi oturtmak lazım
Ay benim kiz o sesi memede yapiyor. Demin ben de dr browns denedim elli emzik sonra tutturabilmistim bir suru biberon aldirmasa bana diye dua ederken tekte tuttu cok sevindjm. Akitmasi falan da iyi baya emerek cekti.

Ben de odaya biri girse dizlerinden gelen ses uyanirdim sinir olurlardi bana. Her gece alarm kapatmak falan hic benlik degil hatirlamiyorum bile sabah kalktigimda

Evet ben cekiminden vs memnunum birkac cesit cekim var birini sectim hep onu kullandim

Ahahahahha yicemmm. Benimkinin de ultrason fotolarda eli hep yuzundeydi uyurken hala uyurken iki eli yanaklarinda

Ay olabilir canim gecmis olsun

E ne istiyorlar hepsi tosuncuk mu olacak bu cocuklarin. Kilonun fazlasi da iyi degil ki amannn

Hadi gozun aydinnnnn ben de denicem bugun
Sağol canım dene bakalım benimki artık meme reddi olsada umrumda değil durumundayım🤷🏼‍♀️

Benimki 1 saat sonra almayabilir değişik biliyosunuz daha denemedim😂
Benimkide akıtmıyo ben akıtıyor derken ucundan bahsediyorum bebek cekmesede damlıyor diye.

Son düzenleme:
Back
X