• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    204
Kuzum biz de aynı sorunu yaşadığımız için iğneyle delik değil de ben bir tık daha yırtarak açtım ama fazla olmamasına dikkat etmen gerekiyor ters çevirdiğinde akmamalı ama bebek emdiğinde gelecek büyüklükte olmalı. Benim de eşim aynen senin gibi çocuk çekip çekip eksilmeyince kendi denedi ememedi biz öyle deldik 😂
ay nasıl yapcam öyle 🥹

Benim önerim dua etmek 🙈 benimki emerek ıyuyor maalesef onun dışında asla uyutamıyorum önerisi olan varsa ben de alırım, emzik de almadı 😬
Benimki emziği aldı ama işine gelince emiyor işine gelmezse ağzından atıp duruyor.
Böyle maximum 3 4 dakika ağzında tutup atıyor 😁 ama ben inatla doyduğundan eminsem emziği verip duruyorum, ben verdikçe bazen o atıyor ama devam ediyorum fjfjfj

Merhaba bizde de aynısı oldu ilk gün çok uyumadı çok ağladı dün ve bugün nerdeyse kesintisiz gündüz uykusu uyudu 3.5 saatte bir ben beslemek için uyandırdım gaz çıkarmak için omzuma alınca yine uyuyakaldı. Beslenmesinde sıkıntı yoksa yeterli miktarı alıyorsa ateşi yoksa sorun yoktur 🙏🏻
Yaa çok teşekkür ederim o zaman normal bende ne oluyo diye korktum birde uyurkenden de inliyor yavrum

Ateşten ben de çok korkuyorum aşı olunca da çok korkmuştum ama şükür ateşlenmedi..
Sadece çocuğumun huyu değişti zaten çok Ağlak bir bebekti daha da ağlak oldu iki gündür susturamıyorum🤦🏼‍♀️
Hadi yaaa ayy bizim dugun zamanina denk geliyor bir kac gun gecikmeli yaptirayim o zaman
Babasına o konuda güvenemem vur derim öldürür elinin öyle ayarı yok 🥲 bide eldiven için steril açmak lazım nonsteriller biraz sıkıntılı. Biberon çıkartıp şak vermelik çok güzel 🥲🥲 instada gördüm fincanla veriyorlardı ama boğuluverir benimki tükürüğünde boğuluyo 🥲
Ben bir kac kere yanimda siringa ile ona verdirdim alistirdim elini. Yanindayken yetistir bacim sonra rahat edersin
Ya evet bir anda bakıyorum tükürüğü boğazına kaçmış öyle dururken kendini bir anda kaosa sürüklüyor 🤣
Ay benim kiz emerken bir anda nefessiz kaliyor hic ses solugu da cikmiyor sonra sinirle bagiriyor. Surekli sutu de bogazina kaciriyor. Bazen oksuruyor hem alttan gaz hem genizi e tukuruk kaciyor. Asla yanliz birakamiyorum
Benim önerim dua etmek 🙈 benimki emerek ıyuyor maalesef onun dışında asla uyutamıyorum önerisi olan varsa ben de alırım, emzik de almadı 😬
Benim ilk kizim sadece emerek uyuyordu cok sikinti yasamadim ama memeyi birakinca iste sikinti o zaman basladi. Asla sallanmayi vs kabul etmedi. Aylar surdu sallamaya alistirmam kendi kendine de uyumadi. Bunda her tusa basiyorum. Gece emerek uyuyor gunduz salliyorum aksam emzikle uyuyor🤣🤣

Benimki emziği aldı ama işine gelince emiyor işine gelmezse ağzından atıp duruyor.
Böyle maximum 3 4 dakika ağzında tutup atıyor 😁 ama ben inatla doyduğundan eminsem emziği verip duruyorum, ben verdikçe bazen o atıyor ama devam ediyorum fjfjfj
Benimki… disarida o emzik hic dusmuyor agzindan ama evde hep itip cekerek emiyor dusuruyor. Tam uyuyacak deli oluyo bu sefer. Uyuyana kadar emzik nobetindeyiz evde sirayla. Bazen de diliyle itiyor. Surekli geri sokuyoruz hayir istiyor da anlamiyorum

Ah evet canım dün iki kez verdim bilmeden şimdi çok pişmanım önemli bi etkisi olur mu acaba çok üzüldüm aile hekimi yanlış bisey vermez heralde diye düşündüm:((
Zaruri bi durumda bilemem Dr lar daha iyi bilir ama 2 yaş altı cocuklara soğuk alginligina dair ilaç verilmiyor bilginiz olsun yani prospektusde de öyle yazıyor olması lazım.. bana verilen ilaçlar anca calpol antibiyotiklikse antibiyotik hemen tak diye bişey olmaz bir iki seferden bence canını sıkma sende dr a guvenmissin anladigim.kadari ile geçmişi okuyamadım pek ama ☺️

Bende aynısını düşünüyorum emzirmek çok yorucu. Evde daha rahat emziriyorum diye kendimi eve kapatıyormuşum gibi hissediyorum bide. Yavaş yavaş konfor alanımdan çıkmaya çalışıyorum yoksa 6 ay en az evde çürücem
Bu emzirme meselesinden muzdaribim 6 buçuk sene emzirdim son bebemde 2 sene emerse ömrümün 8 9 senesi ineklikle geçmiş olacak😅 hamileliğimde kara kara düşündüğüm midemi bulandiran tek şey emzirmek olmuştu emziren kadın görünce tiksiniyodum çünkü ben 28 haftalik hamileliğim boyunca emzirmeye devam ettim yeni dogana nasıl süt verecem midem bulanıyor artik derken kendimi gene hababam bebeye süt verirken buluyorum😅hatta geceleri 3 num çok ağlayarak uyandığında sakinleştirmek için aklımdan geçiyor sonra hatirliyorum sütü bıraktığını öyle belleğime kazınmış 🫣

Bu emzirme meselesinden muzdaribim 6 buçuk sene emzirdim son bebemde 2 sene emerse ömrümün 8 9 senesi ineklikle geçmiş olacak😅 hamileliğimde kara kara düşündüğüm midemi bulandiran tek şey emzirmek olmuştu emziren kadın görünce tiksiniyodum çünkü ben 28 haftalik hamileliğim boyunca emzirmeye devam ettim yeni dogana nasıl süt verecem midem bulanıyor artik derken kendimi gene hababam bebeye süt verirken buluyorum😅hatta geceleri 3 num çok ağlayarak uyandığında sakinleştirmek için aklımdan geçiyor sonra hatirliyorum sütü bıraktığını öyle belleğime kazınmış 🫣
Ay nasıl dayandın 2 ayda canım çıktı sırtım koptu kollarım tutmuyo 🫩🫩🫩 bugün 18den neri bir fiil emziriyorum şeytan diyo git nöbetçi eczaneye mama al daya mamayı 🫩

Hadi yaaa ayy bizim dugun zamanina denk geliyor bir kac gun gecikmeli yaptirayim o zaman

Ben bir kac kere yanimda siringa ile ona verdirdim alistirdim elini. Yanindayken yetistir bacim sonra rahat edersin

Ay benim kiz emerken bir anda nefessiz kaliyor hic ses solugu da cikmiyor sonra sinirle bagiriyor. Surekli sutu de bogazina kaciriyor. Bazen oksuruyor hem alttan gaz hem genizi e tukuruk kaciyor. Asla yanliz birakamiyorum

Benim ilk kizim sadece emerek uyuyordu cok sikinti yasamadim ama memeyi birakinca iste sikinti o zaman basladi. Asla sallanmayi vs kabul etmedi. Aylar surdu sallamaya alistirmam kendi kendine de uyumadi. Bunda her tusa basiyorum. Gece emerek uyuyor gunduz salliyorum aksam emzikle uyuyor🤣🤣

Benimki… disarida o emzik hic dusmuyor agzindan ama evde hep itip cekerek emiyor dusuruyor. Tam uyuyacak deli oluyo bu sefer. Uyuyana kadar emzik nobetindeyiz evde sirayla. Bazen de diliyle itiyor. Surekli geri sokuyoruz hayir istiyor da anlamiyorum
2 ayda alt değiştirmeyi öğrettim eldiven enjektörü ek gıdaya anca çözer herhalde ahahahshshhaha

Kuzum ben şuan nerdeyse hep biberonla sağdığım sütü veriyorum. Meme reddi de yaşamadık. Emzirmek zorunda olduğumda yine de tutar. Başlarda önce meme veriyordum sonra sağdığım sütü biberona bi miktar koyup doymadıysa diye biberonla takviye yapıyordum. Böylelikle hem memenden uzaklaşmaz hem de biberona alışmaz. Sonra istediğin düzeyde biberona geçebilirsin örneğin sabah meme gece biberon gibi. Sen de dinlenmiş olursun
ay cesaret ettiğim an deneyeceğim ya. Biberon olarak ne kullanıyorsun

Kızlar kanguruya ne zaman koymaya başlayacaksınız. (Şu aşırı pahalı babybjörn mü ne o hariç) ben e bebektekini almayi planliyorum ama hem makul fiyatli olup tavsiye edeceginiz varsa super olur.

Kızlar kanguruya ne zaman koymaya başlayacaksınız. (Şu aşırı pahalı babybjörn mü ne o hariç) ben e bebektekini almayi planliyorum ama hem makul fiyatli olup tavsiye edeceginiz varsa super olur.
Başını tutabildiği zamanı bekliyorum ben de daha önceden kullandım kraftın var. Sling hiç denemedim beceremeyecekmişim gibi geliyor.
Baş desteği olan bi kanguru benimki ama yine de başını tutması lazım

90ml süt döktüm çöp oluyo sütler. İştahsız ama keyfi yerinde. Gülüyo şu saat olmuş. Diliyle itiyor istemiyor çişli bez de yok gündüzden beri. Kolaylık ver Allahım yarabbim yice mevlam 🤦‍♀️

Back
X