Ay biz de yine doktordaydık. Beyn Ultrasonu normal çıktı. Doktora gittik zaten artık göz temasımız var. Bu seferde kafasını hiç tutamıyor dedi. MR istedi. Yani kafasını sinirlenince tutuyor. Ama diğer türlü uykudan uyanınca vs de tutmuyor salıyor. Doktora gireceğimiz vakit Arabadan indik uyuyor. Doktor kapısında zor uyandırdım mayısık. E doktor da kollarından kaldırdığında oturur pozisyonda kafayı tutamadı. Sonra kucağına aldı yine böyle omzuna yattı dedi yok mr görmem lazım.Dedi acil görsem iyi olur yatış verelim size mr akşama çekilir

benim bu hastane olaylarım cidden valla yoruldum. Allah başka dert vermesin ama çocuğumu da yoruyorum. Hastaneden geldiğimizden beri tummy time yapıyoruz

neyse doktora dedim ben perşembe bursaya dönüyorum orada devam edeyim sürece madem şu an kalamam burda hazırlıksızım. Öyle cumaya Bursa’da bir nörolojiciye sıra aldım yine bakalım ne bekliyor bizi.. sizin bebekler kafaları tutuyor mu epey yoksa oturur pozisyonda düşüyor mu ? Benimkini sizlerle karşılaştırmam daha doğru olur ? Benim bu attıklarımı yapabiliyor. Kafayı tutmuyor doğru düzgün tummy time da