• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    205
Agzıma sürmedim ama üzerimdeki etkiyi bilemezsin😂
Benim hiç bişey kalmadı ozaman hiç😂
Yok yok içme ne güzel içmemişsin ben senin yerine boşluğu doldururum hajsnjsjs ben içmem doğumdan sonra diyodum kvalide kişisine delirip yakmazsam katil olcam diyip başladım kötü oldu sjsjsjsk

Bende içmiyorum hamile kaldığımdan beri ama zaten 3 yıldır içiyordum ortalama basen arıyorum 🤣 şöyle çok delirdiğimde mesela bugün doktordan sonraaaa
Bende arıyorum valla yalan değil kız cok bunaltınca filan ama işte cok küçük ve cok öpüyorum bu durumda olmaz😂

Kızlar kayınvalidemler bebeğimi görmeye ziyarete bize kalmaya geldiler, böyle biraz bile ağlasa oğlum ağlatmayın diyorlar. Yani ben zaten bebeğim ağlamasın diye, 7 24 onla ilgileniyorum sabahtan akşama ne zaman istese meme veriyorum, hep güvende hissetsin diye. Ama illa ki , bazı anlarda ağlıyor. Çünkü bebek yani. Örneğin , bir mememi verdim gazını alıyoruz, sonra diğer memeyi vericem zaten. O gaz alma sürecinde ağlıyor oğlum hemen gelip ağlamasın emzirmeye devam edin diyor kayınvalidem, ben de beni strese sokmayın bebek bu illa ki ağlayacak az da olsa dedim. Çünkü bu sefer de sanki bebeğimi ağlatıyormuşum gibi hissettiriyorlar. Ama yani bebek bu biraz bile ağlamasın mı? 2 tane evlat yetiştirmişler, hiç mi ağlamadı çocukları, çok ilginçler ya. Benim de içim gidiyor ağladığında ama saatlerce ağlatmıyoruz ki. Bilmiyorum haksız mıyım sizce
Haklisin tabiki. O ne demek ya sinir olurum
Aşkım kahvemsi ama bazende pembe. Çözemedim öyle olunca pcos olunca önemsemedim çok ama en azından takvim belli olsun 😂
Pembelik varsa olabilir benim ertesi gun kirmiziya donmustu senin dedigiin gibi olduktan sonra
Ay biz de yine doktordaydık. Beyn Ultrasonu normal çıktı. Doktora gittik zaten artık göz temasımız var. Bu seferde kafasını hiç tutamıyor dedi. MR istedi. Yani kafasını sinirlenince tutuyor. Ama diğer türlü uykudan uyanınca vs de tutmuyor salıyor. Doktora gireceğimiz vakit Arabadan indik uyuyor. Doktor kapısında zor uyandırdım mayısık. E doktor da kollarından kaldırdığında oturur pozisyonda kafayı tutamadı. Sonra kucağına aldı yine böyle omzuna yattı dedi yok mr görmem lazım.Dedi acil görsem iyi olur yatış verelim size mr akşama çekilir 🤣 benim bu hastane olaylarım cidden valla yoruldum. Allah başka dert vermesin ama çocuğumu da yoruyorum. Hastaneden geldiğimizden beri tummy time yapıyoruz 🤣🤣 neyse doktora dedim ben perşembe bursaya dönüyorum orada devam edeyim sürece madem şu an kalamam burda hazırlıksızım. Öyle cumaya Bursa’da bir nörolojiciye sıra aldım yine bakalım ne bekliyor bizi.. sizin bebekler kafaları tutuyor mu epey yoksa oturur pozisyonda düşüyor mu ? Benimkini sizlerle karşılaştırmam daha doğru olur ? Benim bu attıklarımı yapabiliyor. Kafayı tutmuyor doğru düzgün tummy time da
Ama anca yeni yeni tutmaya baslamiyorlar mi cok normal degil mi? Benimki bugun baya tutmaya baslamis ama dun hala su arabalardaki kafa sallayan oyuncaklar gibiydi. Biraz pimpirikli bir doktora denk gelmis olabilir misin? Belki baska birine daha gostersen daha rahat edersin boyle hem yorulup hem geriliyorsun. Goz temasi da bak kurmaya baslamis iyice
Akşam 7 gece 12 arası kızın keçileri geliyor her akşam. Vallahi kol sırt kalmadı ne zaman yürücek bu bebeler
Benimkinin de ayyyni o saatler🤷🏻‍♀️

Ya kizlar bu kizce 2-3 gundur
Gece uykusuna gecmeden once emerken surekli cekip birakiyor. Ama daha ilk alisinda da yapiyor. Sut gelince bir kere yutuyor sonra brakip hemen tekrar deli gibi aranmaya basliyor. Uykuluyken ya da gunduz yapmiyor. Emzik mi istiyor diyorum onu da oyle bir cekiyor ki ac belli. İki uc gundur aksamlari gogsum baya bosaliyor gunduz yemek yeme firsati bulamiyorum acaba az geldigi icin mi sinirleniyor biraz hizli akiyordu yutmasindan anliyorum ama cis cok yapiyor hani doymuyor desem o da degil. Sinir geliyor bana da ona da. Sanki ac uyuyor ya

Gece uykusuna gecmeden once emerken surekli cekip birakiyor. Ama daha ilk alisinda da yapiyor. Sut gelince bir kere yutuyor sonra brakip hemen tekrar deli gibi aranmaya basliyor. Uykuluyken ya da gunduz yapmiyor. Emzik mi istiyor diyorum onu da oyle bir cekiyor ki ac belli. İki uc gundur aksamlari gogsum baya bosaliyor gunduz yemek yeme firsati bulamiyorum acaba az geldigi icin mi sinirleniyor biraz hizli akiyordu yutmasindan anliyorum ama cis cok yapiyor hani doymuyor desem o da degil. Sinir geliyor bana da ona da. Sanki ac uyuyor ya
Akış hızını beğenmiyor olabilir. Akşamları küme beslenmesi yapıyolar. Sen akşam yarım saat 1 saat kestir uyku uyu biraz göğüs dolar istersen dene. Dolu göğsü ver yine de yapacak mı acaba bak bakalım

Haklisin tabiki. O ne demek ya sinir olurum

Pembelik varsa olabilir benim ertesi gun kirmiziya donmustu senin dedigiin gibi olduktan sonra

Ama anca yeni yeni tutmaya baslamiyorlar mi cok normal degil mi? Benimki bugun baya tutmaya baslamis ama dun hala su arabalardaki kafa sallayan oyuncaklar gibiydi. Biraz pimpirikli bir doktora denk gelmis olabilir misin? Belki baska birine daha gostersen daha rahat edersin boyle hem yorulup hem geriliyorsun. Goz temasi da bak kurmaya baslamis iyice

Benimkinin de ayyyni o saatler🤷🏻‍♀️
Ay inan bilmiyrım… şey doktora götürmemeye karar vericem sonunda 😆 ya bizimki bu sıra şarkı söyleyecek neredeyse o vçkıvandayız göz temasları sohbetler. Bakalım bir döneyim evime sonrasını orada düşüneceğim. Belkide birkaç günde daha farklı olacak çocukları anlamak güç..

Aşkım daha şimdi yaşadım. Göğüs boşaldı akış azaldı çekip çekip bırakıyor geri yapışmaya çalışıyor. Diğer göğüse geçirdim o doluydu o bitene kadar yapmadı o da azaldı yine aynısını yapmaya başladı. Akşam 6dan beri bifiil emziriyorum çıldırcammmm

Back
X