• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    206
Aşı yaptıran arkadaşlar özel aşıları dışardan sipariş vermeden mi aldınız. Yani eczaneye önceden sipariş vermek mi gerekiyor. Süreç nasıl yarın iki aylık olacağız.
Ben de sipariş vercem doktor getir yapayım dedi. Günleri söylicek tam olarak kalça ultrasonu günü. 14 ekime gün verdi biraz geç verdiler bu arada

Kızlar sünnet ettiren ya da düşünen var mı ? Dikişli mi klempli mi yaptıralım karar veremedik deneyimi olan var mı

Kızlar bebeğim 3 aylık ve
Genellikle uyanıkken kafası sıcak geliyor bana sizde de öyle mi alından ölçtüğüm zaman 37.2 görüyorum genelde koltuk altı bakınca 36.8 falan

Ya benim aşı günü 16 ekim dr kontrol günü 22 ekim. Rotayı sonraya bıraktım ya birden hepsi çok ağır gelcek çocuğa diye
Bence sorun olma aslında rota ileriki zamandada vurulabiliyormuş. Bakalım bende emin değilim yarın öğrenicim artık

Ben menenjiti sonraya birakmak istiyorum ya su 3 asi coxugu delirtti. Baska bi bebek oldu. Cigliklarla agliyor durup durup. Ustunden 4 gun gecti. 12. Hafta atagi sanirim bir de. 81 gunluk oldu. Rotayi yaptircam ama

Aşı yaptıran arkadaşlar özel aşıları dışardan sipariş vermeden mi aldınız. Yani eczaneye önceden sipariş vermek mi gerekiyor. Süreç nasıl yarın iki aylık olacağız.
Biz 3. Ayda, yani geçen hafta yaptırdık, Rotarix. Gün öncesinden birkaç eczaneyi arayıp sormuştum, hem fiyat alıp hem pazarlık yapmaya, hem de ellerinde olup olmadığını öğrenmeye 😁 Çoğu eczane genellikle elinde 1 adet bulunduruyor, anlık satıldığında gün içinde yenisini getirtiyorlardır muhtemelen ama şansa kalmış o da, senden başkası almış olursa anlık ellerinde olmayabilir. Ben o yüzden bir gün önceden arayıp ayırtmıştım yarın alacağımızı belirterek.

Bence sorun olma aslında rota ileriki zamandada vurulabiliyormuş. Bakalım bende emin değilim yarın öğrenicim artık
Kızlar rota aşısı en geç 3 ay 10 gün olana kadar yapılabiliyor. Zaten iğne ile damardan verilmiyor aslında, ağız yoluyla içiriliyor ve yan etkisi neredeyse hiç yok

Kızlar bebeğim 3 aylık ve
Genellikle uyanıkken kafası sıcak geliyor bana sizde de öyle mi alından ölçtüğüm zaman 37.2 görüyorum genelde koltuk altı bakınca 36.8 falan
Tabancalı dereceler güvenilir değil ya. Kol altı ölçüyorum ben. Çok kafama takılırsa bir kez makattan ölçtüm. Kolaltında 38,5i geçerse getir diyo çocuk doktoru

Rota aşısı her ne kadar ‘aşı’ olarak ifade edilse de aslında ağız yoluyla içiriliyor arkadaşlar. Evde kendiniz bile içirebilirsiniz, yoksa da sağlık ocağında yardımcı oluyorlar zaten. Biz ilk dozu için sağlık ocağına gittik ama diğer dozunu ben evde kendim hallederim muhtemelen. Yaptırmayı düşünenlere tavsiyem, bebeğiniz biraz aç olursa daha güzel içer. Üzerinden bi 15-20 dk geçinceye kadar kusturmamak önemli. Fazla tok olursa kusabilir, zaten azıcık bi miktar oluyor rota aşısı da. Kısarsa boşuna gider, hem etkisini göremez hem de verilen paraya yazık olur, ucuz da değil.

Back
X