- Konu Sahibi annabelica
- #20.001
Merhaba bacilarr
doktor bir hafta onde gidiyor bebek dedi bu kotu bi durummu ayni durumu yasayan yada bilgisi olan beni aydinlatirmi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya bu çok güzelmiş ben de doktorun yanından çıkınca hemen wptan kendime yazıyorum ne dedi diyeCanım doktor asistanına not aldırıyor o sırada, sonra medicalin sisteminde epikriz raporu çıkıyor ne konuştuysa sisteme işleniyor. İyi oluyor böyle çünkü o an unutabiliyor insan kilo boy vs.
Aslında ses kaydı da alabilirsin bakYa bu çok güzelmiş ben de doktorun yanından çıkınca hemen wptan kendime yazıyorum ne dedi diye![]()
2 haftaya kadar önde ya da geride olması önemli değil diye biliyorum canım. Her bebek aynı boy kiloda doğmuyor sonuçta daha çok değişir doğuma kadarMerhaba bacilarrdoktor bir hafta onde gidiyor bebek dedi bu kotu bi durummu ayni durumu yasayan yada bilgisi olan beni aydinlatirmi
Çok teşekkür ederiz tatliş teyzesi inşallahCanım maşallah çok güzel bir bebik olacaksağlıklı olmasına çok sevindim hayırla gelsin inşaallah
![]()
Benimki 3aydir önde gidiyorMerhaba bacilarrdoktor bir hafta onde gidiyor bebek dedi bu kotu bi durummu ayni durumu yasayan yada bilgisi olan beni aydinlatirmi
eveet kuzum ya artık içim rahat bi şekilde başlasın alış verişleroyy minnoş prenses demek ki
saglıklı olmasına sevindim senin de kafan rahatlamıstır.
gelsin artık alışverisler rahat rahat istedigi alırsın kızına![]()
evet iyiki teyzesiiHahaha aynen erkek cocukları deney meney bayılıyorlar öğren şimdiden
Ya kız cocuklarında el becerisi var erkeklerde o yok su alıyor döküyor bişey alıyor dağıtıyor kızlar daha düzenli bence
Ayy canım bak iyi ki gitmişsin mis gibi muayene olmuş bayıldım kibar ve utangaç kızına maşallah
Kordon hepimizde tek değil mi kızkordona giden damar mı demek istedin acaba
çok güzel gecti çok şükür yüzünüde gördük ya içim kıpır kıpırOyşşş maşallahyerim onun ağzını yüzünü minnoş
iyi geçmiş şükür Allah bağışlasın canım benim sağlıkla gelsin inşallah
![]()
adminim benim hayatımda seninki gibi geciyor Allahtan annem varda ona bırakıyorum işim oluncaŞimdi geldim kızlar.Allah'ım ne yaşıyorum ben böyle koştur koştur hamileliği unuttum1,5 yaşında tek çocuğum var bugünlerde diğeri kendi halinde takılabilir şimdilik
@simurgdcsuuuduru68 çok güzel bebekleriniz ya maşallah bin kere. Sağlık haberlerine çok sevindim
Öyle heveslendim ki bir an önce ben de gitmek istiyorum ama çok var daha of ya
@Cherry Mom zor bir dönem iki yaş ama gerçekten çok da güzel bir bağ kurduk. Bana bağırıyor tepinip sinirleniyor ama iki dk sonra anneeee diye koşup boynuma atlıyor dünyalar benim oluyor. Ne kadar zorlansam da hemen büyüsün istemiyorum galiba![]()
Peki kan akımı icn ne dedi canım coraspin felan önerdiler mievet iyiki teyzesii3 kordon oluyor canım 2 arter 1 ven oluyor benim sadece iki tane var 3cüsü yokmuş
![]()
yaa yorumlarınızı yerim kızımın güzel teyzeleriMaaşallahnasıl güzel tipe bak ellerini yesinler onunn
sağlıkla doğsun inşallah canımm
![]()
kan akımı herşey yolunda dedi bana sadece doğuma kadar günde iki tane hap kullanmamı önerdi "thrombo ass" diye bi hap yazdı kan dolaşımım ve bebek içinPeki kan akımı icn ne dedi canım coraspin felan önerdiler mi
Ayy nasıl büyük bir şok yaİlk zamanlarda kız denilmiş.. Sonra o da sormamış...37. Haftada Dr oğlumuzun hazırlığı tamm mı dıye sorunca olan olmuş![]()
Kuzu şimdi bu gittiğin ayrıntılı ultrason muyduTüm organlarıda iyi dedi yani 2 dk da ne kadar gördü muammakız vallahi oturup ağlıcaktım yani hiç göremedim ya zaten kaç saat beklemişim üniversite hastanesine gittim yok bir daha önünden bile geçmem çok pişmanım belki özele gidebilirim haftaya falan eşimle bi konuşucam renkliyi geç yarımyamalak gördüm görmedim yani ne umdum ne buldum oldu
Aman kuzum ihmal etme sağlıkla gelsin bebişkan akımı herşey yolunda dedi bana sadece doğuma kadar günde iki tane hap kullanmamı önerdi "thrombo ass" diye bi hap yazdı kan dolaşımım ve bebek için![]()
O sırada 1.5saat parmak sayan benim doktorKuzu şimdi bu gittiğin ayrıntılı ultrason muydu![]()
Canım inşallah tertemiz gelir sonuçlarınKızlar merhaba uzun bir aradan sonra yazıyorum. Taşınma , bebeğin telaşı vs derken yazamadım. Bugğn perinatolojiye gittim detaylıca baktılar. Kalbindeki parlaklık hala duruyordu peronatolog da tek basına bir anlam ifade etmez ama down riski artabilir dedi. Amniyosentez ve fetalden bahsetti. Doktorum da kendi hamileliğinde bu kalpteki parlaklığı yaşamış ve amniyosentez yaptırıp içimi rahatlattım ama o zamanlar fetal yaygın değildi dedi. Ayrıca muayenede beyninde kist görüldü iki adet minik. Onun için de kendiliğinden geçer dendi bilemiyorum. Fetal için kan verdim bugün. 15 güne çıkacakmış sonuç. Umarım temiz gelir![]()