Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    138
Merhaba bacilarr💝🥰 doktor bir hafta onde gidiyor bebek dedi bu kotu bi durummu ayni durumu yasayan yada bilgisi olan beni aydinlatirmi

Canım doktor asistanına not aldırıyor o sırada, sonra medicalin sisteminde epikriz raporu çıkıyor ne konuştuysa sisteme işleniyor. İyi oluyor böyle çünkü o an unutabiliyor insan kilo boy vs.
Ya bu çok güzelmiş ben de doktorun yanından çıkınca hemen wptan kendime yazıyorum ne dedi diye 🤣🤣🤣

Merhaba bacilarr💝🥰 doktor bir hafta onde gidiyor bebek dedi bu kotu bi durummu ayni durumu yasayan yada bilgisi olan beni aydinlatirmi
2 haftaya kadar önde ya da geride olması önemli değil diye biliyorum canım. Her bebek aynı boy kiloda doğmuyor sonuçta daha çok değişir doğuma kadar 🥰

Hahaha aynen erkek cocukları deney meney bayılıyorlar öğren şimdiden🤣🤣

Ya kız cocuklarında el becerisi var erkeklerde o yok su alıyor döküyor bişey alıyor dağıtıyor kızlar daha düzenli bence 🥰

Ayy canım bak iyi ki gitmişsin mis gibi muayene olmuş bayıldım kibar ve utangaç kızına maşallah 🥰🥰
Kordon hepimizde tek değil mi kız🤔 kordona giden damar mı demek istedin acaba
evet iyiki teyzesii🥹❤️ 3 kordon oluyor canım 2 arter 1 ven oluyor benim sadece iki tane var 3cüsü yokmuş😏🧐

Şimdi geldim kızlar.Allah'ım ne yaşıyorum ben böyle koştur koştur hamileliği unuttum1,5 yaşında tek çocuğum var bugünlerde diğeri kendi halinde takılabilir şimdilik 🙈🤣
@simurgdc suuuduru68 suuuduru68 çok güzel bebekleriniz ya maşallah bin kere. Sağlık haberlerine çok sevindim😍♥️♥️♥️ Öyle heveslendim ki bir an önce ben de gitmek istiyorum ama çok var daha of ya 😕
@Cherry Mom zor bir dönem iki yaş ama gerçekten çok da güzel bir bağ kurduk. Bana bağırıyor tepinip sinirleniyor ama iki dk sonra anneeee diye koşup boynuma atlıyor dünyalar benim oluyor. Ne kadar zorlansam da hemen büyüsün istemiyorum galiba 🥹
adminim benim hayatımda seninki gibi geciyor Allahtan annem varda ona bırakıyorum işim olunca🤣 evet teyzesii herşey yolunda🥰
zaman bence artık su gibi akıp gecicek artık🧐 şimdi bile hamileliğimizi yarıladık😍❤️

Tüm organlarıda iyi dedi yani 2 dk da ne kadar gördü muamma 🤔 kız vallahi oturup ağlıcaktım yani hiç göremedim ya zaten kaç saat beklemişim üniversite hastanesine gittim yok bir daha önünden bile geçmem çok pişmanım belki özele gidebilirim haftaya falan eşimle bi konuşucam renkliyi geç yarımyamalak gördüm görmedim yani ne umdum ne buldum oldu
Kuzu şimdi bu gittiğin ayrıntılı ultrason muydu 😒

Kızlar merhaba uzun bir aradan sonra yazıyorum. Taşınma , bebeğin telaşı vs derken yazamadım. Bugğn perinatolojiye gittim detaylıca baktılar. Kalbindeki parlaklık hala duruyordu peronatolog da tek basına bir anlam ifade etmez ama down riski artabilir dedi. Amniyosentez ve fetalden bahsetti. Doktorum da kendi hamileliğinde bu kalpteki parlaklığı yaşamış ve amniyosentez yaptırıp içimi rahatlattım ama o zamanlar fetal yaygın değildi dedi. Ayrıca muayenede beyninde kist görüldü iki adet minik. Onun için de kendiliğinden geçer dendi bilemiyorum. Fetal için kan verdim bugün. 15 güne çıkacakmış sonuç. Umarım temiz gelir 😞 babylovee babylovee

Kızlar merhaba uzun bir aradan sonra yazıyorum. Taşınma , bebeğin telaşı vs derken yazamadım. Bugğn perinatolojiye gittim detaylıca baktılar. Kalbindeki parlaklık hala duruyordu peronatolog da tek basına bir anlam ifade etmez ama down riski artabilir dedi. Amniyosentez ve fetalden bahsetti. Doktorum da kendi hamileliğinde bu kalpteki parlaklığı yaşamış ve amniyosentez yaptırıp içimi rahatlattım ama o zamanlar fetal yaygın değildi dedi. Ayrıca muayenede beyninde kist görüldü iki adet minik. Onun için de kendiliğinden geçer dendi bilemiyorum. Fetal için kan verdim bugün. 15 güne çıkacakmış sonuç. Umarım temiz gelir 😞
Canım inşallah tertemiz gelir sonuçların 🙏💞

Back
X