Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    138
Canımsım🥹 dediki yükseltemezsin yatacaksın sıvıyı dışardan etkileyemezsin dedi 31. Haftaya kadar bebeğin sıvısının az olması bizim için sorun değil maksimum kasları normalden biraz daha zayıf doğar ama doğumdan sonra toparlanır bizim için önemli olan canlı ve sağlıklı doğum dedi. Ben dışardan bir şey yapmanın etkisi olmadığına inanmıyorum ya da kabul edemiyorum🤣
Canım sen havucu ye havucun suyunu da ic burda çok kişi okudum havuç suyuyla suyunu arttıran ise yarıyor demekki yat dinlen bol bol su 😘 gözün aydın canım 🥰

Günaydın canım 💗
Vitaminleri kullanmaya başlamana sevindim😍 gercekten bebislerimiz vucudumuzdaki herseyi kullaniyorlar bu yüzden multivitaminler ve doktorun verdigi diger vitaminler olmadan olmuyor. Enerjini de düzeltmiş bak cok iyi olmus 😍 sen ne zaman gidiyorsun detaylıya

Evet canım ama illa görmem gerekiyordu sanırım bunu 🥲
Ben bugün bir istediğim doktoru arayacağım soracağım ne zaman çağırırsa artık randevu talep edeceğim 🥹 Tahmin ediyorum ama Ağustos 18 sonrası verecektir

Evet canım ama illa görmem gerekiyordu sanırım bunu 🥲
Ben bugün bir istediğim doktoru arayacağım soracağım ne zaman çağırırsa artık randevu talep edeceğim 🥹 Tahmin ediyorum ama Ağustos 18 sonrası verecektir
Olsun artik ikna olmussun ya sonuc önemli 😍😍
Hadi bakalim inşallah güzel bir zamana alirsin randevunu bebislerin de saglik haberlerini alırız hepimiz🙏

İnşallah canım, sen ne zaman gideceksin, ayy yazdıysan da kaçırdım ben görememişimdir çoğu şeyi kaçırdım zaten 🥲
Kuzum bende 12 ağustosta gidicem. İnşallah yavrucugumun sağlıklı haberlerini alıp döneceğim 🙏🤗 hemde epey olmus olacak o zamana kadar görmeyeli özledim 🥲

Kuzum bende 12 ağustosta gidicem. İnşallah yavrucugumun sağlıklı haberlerini alıp döneceğim 🙏🤗 hemde epey olmus olacak o zamana kadar görmeyeli özledim 🥲

Ayy tahminimce her şeyi en son ben yaptığım için bunu da en son ben yapacağım, haftam geride, yaa çok heyecanlı sen benden önce gideceksin, ayy kızz var ya insan nasıl mutlu oluyor sana anlatamam 🥹 onu orada öyle net görmek nasıl güzel, inşallah keyfini de kaçıran bir durum olmaz da güzelce çıkarsın, eve gelip fotoğrafına bakarsın 😍

Benim de kızım nazlı hep eli yüzünde, yüzünü göremedik inşallah detaylı da görürüm 🙂 hep veriyor doktorum renkli fotoğraf ama yazık oluyor hatta çıkarmayın hocam dedim en son yani yandan ve yüzünde eli vardı görünmüyordu çenesini gördük bir 🤣

Rica ederim canım ne demek.. bebişin de sende bir an önce sağlıkla hastaneden çıkıp evinize geçin inşallah 🙏
Bence de önemli olan su an sancı olmamasi ve enfeksiyon degerinin düşmesi. Bebis rahim agzindan yukari çıkmış mi biraz peki bu konuda birsey dedi mi doktorun canım?
Hersey güzel olacak merak etme sen bebişine ve kendine güven biz kadınlar çok güçlüyüz 💗🤗
İnşallah canım inşallah hemen evimize gidelim🥲 burada rutinde günlük baktıkları ultrason cihazı sanırım onu görebilecekleri kadar iyi değil asistan doktorlar inceliyorlar benim kendi doktorum geldiği zaman hem uzunluğu hem de sıvıyı tekrar konuşacağım çok teşekkür ederim desteğin için☺️🙏🏻🤭

Ayy tahminimce her şeyi en son ben yaptığım için bunu da en son ben yapacağım, haftam geride, yaa çok heyecanlı sen benden önce gideceksin, ayy kızz var ya insan nasıl mutlu oluyor sana anlatamam 🥹 onu orada öyle net görmek nasıl güzel, inşallah keyfini de kaçıran bir durum olmaz da güzelce çıkarsın, eve gelip fotoğrafına bakarsın 😍

Benim de kızım nazlı hep eli yüzünde, yüzünü göremedik inşallah detaylı da görürüm 🙂 hep veriyor doktorum renkli fotoğraf ama yazık oluyor hatta çıkarmayın hocam dedim en son yani yandan ve yüzünde eli vardı görünmüyordu çenesini gördük bir 🤣
Kuzum olsun cok bir fark yok baksana aramizda 1 hafta gec gitmis olacaksin sende sadece. Ay amin amin aminnn insallah sağlıklı haberlerini alıp icimiz rahat sekilde evimize geliriz bebisimizin fotoğraflariyla aşk yaşarız 🤗😍🙏 hersey yolunda gitsin hep inşallah 🙏

Yiaa yerim onun elini beeen. Tam nazlı bir kız geliyor desenee. Sakliyor yüzünü 😍 parça parça gosteriyor kendini size simdilik çenem yeter demis😁

Canım sen havucu ye havucun suyunu da ic burda çok kişi okudum havuç suyuyla suyunu arttıran ise yarıyor demekki yat dinlen bol bol su 😘 gözün aydın canım 🥰
Doğru söylüyorsun canım haklısın inşallah dediğin gibi olur burada yapabileceklerim daha sınırlı ama eve geçer geçmez her şeyin daha iyisini yapacağım inşallah🙏🏻 çok teşekkür ederim🥰🥰🥰

Kuzu benim ilk aldığım şey o oldu 😅 çünkü bebek bezleri gerçekten çok kötü kokuyor ve her gün atmayı bırak saat başı atman gerekiyor ilk zamanlar o yüzden ben aldım herkes çok memnun zaten

Kısır, çiğköfte vs hep yedim ben 😅 hiç pimpiriklenmiyorum valla 🤷‍♀️
Hadi yaaa alcaz artık napalım o zaman 😅

Canımsım🥹 dediki yükseltemezsin yatacaksın sıvıyı dışardan etkileyemezsin dedi 31. Haftaya kadar bebeğin sıvısının az olması bizim için sorun değil maksimum kasları normalden biraz daha zayıf doğar ama doğumdan sonra toparlanır bizim için önemli olan canlı ve sağlıklı doğum dedi. Ben dışardan bir şey yapmanın etkisi olmadığına inanmıyorum ya da kabul edemiyorum🤣
kuzu hergün bir tane maden suyu iç, bir arkadaşımın suyu azalmıştı doğum zamanı doktor hastanedeyken maden suyu iç dedi hep

Kuzum olsun cok bir fark yok baksana aramizda 1 hafta gec gitmis olacaksin sende sadece. Ay amin amin aminnn insallah sağlıklı haberlerini alıp icimiz rahat sekilde evimize geliriz bebisimizin fotoğraflariyla aşk yaşarız 🤗😍🙏 hersey yolunda gitsin hep inşallah 🙏

Yiaa yerim onun elini beeen. Tam nazlı bir kız geliyor desenee. Sakliyor yüzünü 😍 parça parça gosteriyor kendini size simdilik çenem yeter demis😁

Ayy evet canım, inşallah sağlıkları iyi olsun da, alışverişe de başlarız böyle şen şakrak 😍

Kızlar günaydın benim randevum vardı herşey yolunda giderken açılmam olduğunu gördü doktorum ve hemen şehir hastanesine gitmem gerektiğini ve dikiş yapılması gerektiğini söyledi serklaj yaptırmam için yönlendirdi ayakta durma ve hemen hemen git dedi ben sancısızmış öyle dedi bir belirtim birseyim yoktu sadece 2-3 kez kaşığımdan iğne batar gibi olmuştu başka da birşey olmamıştı bende rahim büyümesi demiştim çok pişmanım keşke önceden gitseydim özelde ki doktoruma sorduğumda da devam etse önemli demişti o rahatlatınca önemsememiştim ama önemliymiş kızlar çok ağlıyorum benim kaynanam bir tepsi kaldırmama kızıyordu ben iş yapıyordum ondan oldu diyip söylenecek doktoruma da söyledim laf edecekler onla alakası yok ilk gebeliğin dedi ve süs bitkisi gibi evde oturmamalısın zaten yapmalısın dedi ama kime ne anlatacağım ben bebeğimi düşünürken o laf edecek o kadar canım sıkıldı ki doktorları darlasaydım keşke dedim of umarım hiç birinizin başına gelmez 🙏🥹

Kızlar günaydın benim randevum vardı herşey yolunda giderken açılmam olduğunu gördü doktorum ve hemen şehir hastanesine gitmem gerektiğini ve dikiş yapılması gerektiğini söyledi serklaj yaptırmam için yönlendirdi ayakta durma ve hemen hemen git dedi ben sancısızmış öyle dedi bir belirtim birseyim yoktu sadece 2-3 kez kaşığımdan iğne batar gibi olmuştu başka da birşey olmamıştı bende rahim büyümesi demiştim çok pişmanım keşke önceden gitseydim özelde ki doktoruma sorduğumda da devam etse önemli demişti o rahatlatınca önemsememiştim ama önemliymiş kızlar çok ağlıyorum benim kaynanam bir tepsi kaldırmama kızıyordu ben iş yapıyordum ondan oldu diyip söylenecek doktoruma da söyledim laf edecekler onla alakası yok ilk gebeliğin dedi ve süs bitkisi gibi evde oturmamalısın zaten yapmalısın dedi ama kime ne anlatacağım ben bebeğimi düşünürken o laf edecek o kadar canım sıkıldı ki doktorları darlasaydım keşke dedim of umarım hiç birinizin başına gelmez 🙏🥹
geçmiş olsun kuzum öncelikle, bir an önce gidip yaptırırsın umarım ve hiç bir problem kalmaz. Nereden bileceksin ki açılman olduğunu, hepimizin kasığına ağrı giriyor normal karşılıyoruz. bence kaynanana laf anlatmayı düşünme bile hiç bebeğine ve kendine odaklan. ne düşünürse düşünsün sebebin bu olmadığını söyle tepki koy ezdirme kendini. ne kadar alttan alırsan o kadar laf söyleme cesareti bulur. Hamilelik bir hastalık değildir, öyle sürekli yatmak hiç bişey yapmamak da saçma olur zaten.

Canım çok geçmiş olsun sadece kasıkta batma mı vardı yani başka bı belirti yok muydu

canım benim imkan varsa başka güzel bir yerde ayrıntılı baktır derim. Çok önemli çünkü, Allah korusun herhangi bir problem varsa doğum itibariyle ona hazırlıklı olup hemen tedaviye alıyorlar. İnşallah sağlıklıdır gerek kalmaz tabi de önlem almakta fayda var. Ne kadar saçma doktorlar var yaaa. Bazen diyorum doktor dövüyorlar ama bazıları hakediyor gerçekten. yanlış anlaşılmasın savunmak için değil de benim de öyle tecrübelerim oldu ki yanii sinirleniyorm düşündükçe.

Bacılarım arkadaşlarım çok şükür dualarınızla birlikte enfeksiyon değerim de düşmeye başlamış💖🙏🏻🧿🌼 yalnız size bir sorum olucak enfeksiyondan da kaynaklı bebişin suyunda azalma olmuş ben çok su içen biriyim, doktora havuç suyunu sordum hiç alakası yok falan dedi de birazcık ne yapacağımı bilemedim hala hastanede yatıyorum, eşim de arkadaşlarına sor etki edecek bir şey biliyorlarsa getiririm sana dedi ben de size sormak istedim. Amniyotik sıvıyı nasıl yükseltebilirim? Su içmek dışında onu çok yapıyorum🙏🏻🌼
Canım Kasım grubunda bir ikiz arkadaşın da bebeklerinden birinin suyu azalmış ve doktoru çayı ve tuzu azalt, sütlaç ye demiş.
Ekliyorum mesajı buraya bir bak istersen o aralara.

Konu Mesajı '2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı' Popüler Konu - 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Back
X