Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    138
Şeyyyy benimde sat 2 Nisan aralık grubuna mı giriyorum Ocak mı😅
Canım aslında bizler de hangi ay doğuracağımızı tam bilemiyoruz. İnternette son adet tarihine yazarak tahmini doğum tarihi hesaplayan siteler var ben oradan baktım 8 Aralık yazıyor. Ama ikiz gebe olduğum için Aralık ayının görmem biraz zor 😅 ama süreçleriniz bu grupla aynı. Aynı zamanlarda ikili tarama,aynı zamanlarda detaylı ultrason oluyoruz. Bir de grubumuzun enerjisini seviyorum. Sen de bak istersen tahmini doğum tarihine ve sürecin hangi grupla uyuşuyorsa onunla devam et 🌸

geçmiş olsun kuzum öncelikle, bir an önce gidip yaptırırsın umarım ve hiç bir problem kalmaz. Nereden bileceksin ki açılman olduğunu, hepimizin kasığına ağrı giriyor normal karşılıyoruz. bence kaynanana laf anlatmayı düşünme bile hiç bebeğine ve kendine odaklan. ne düşünürse düşünsün sebebin bu olmadığını söyle tepki koy ezdirme kendini. ne kadar alttan alırsan o kadar laf söyleme cesareti bulur. Hamilelik bir hastalık değildir, öyle sürekli yatmak hiç bişey yapmamak da saçma olur zaten.
o kadar laf anlatmaya çalıştım ki doktorların videosunu açtım günlük işlerin yapılmasında sorun olmadığını fark etmiyor herkesin ıcınde sureklı ay yapma çocuğa birşey olcak ay şöyle çocuğumun sağlığı çok şükür yerinde 8 cm açıklık varmış acilden giriş yaptım doktoru bekliyorum sordum benimle kaynaklı mı bu süreç hayır dedi benim en büyük korkum çocuğuma zarar vermek ama işte neyse biraz rahatlattılar şuan iyiyim umarım güzel haberlerle dönüş yaparım 🙏🥹😇

Canımsım🥹 dediki yükseltemezsin yatacaksın sıvıyı dışardan etkileyemezsin dedi 31. Haftaya kadar bebeğin sıvısının az olması bizim için sorun değil maksimum kasları normalden biraz daha zayıf doğar ama doğumdan sonra toparlanır bizim için önemli olan canlı ve sağlıklı doğum dedi. Ben dışardan bir şey yapmanın etkisi olmadığına inanmıyorum ya da kabul edemiyorum🤣
Ayyy kim demiş onuuuu, benimde aynıydı canım benim bol bol havucun suyunu sıktım içtim bol bol su da içtim ve doktora gittiğimde yeter daha fazla içme demişti hatta daha fazla içersen bebek turuncu olarak doğacak demişti yani sen kimseye bakma bol bol havuç ye havuç suyu iç bol bol su iç çoğalır merak etme

o kadar laf anlatmaya çalıştım ki doktorların videosunu açtım günlük işlerin yapılmasında sorun olmadığını fark etmiyor herkesin ıcınde sureklı ay yapma çocuğa birşey olcak ay şöyle çocuğumun sağlığı çok şükür yerinde 8 cm açıklık varmış acilden giriş yaptım doktoru bekliyorum sordum benimle kaynaklı mı bu süreç hayır dedi benim en büyük korkum çocuğuma zarar vermek ama işte neyse biraz rahatlattılar şuan iyiyim umarım güzel haberlerle dönüş yaparım 🙏🥹😇
Canım yanında biri vardır illa ki o söylesin asıl doktorların seninle alakalı bir şey değil diye söylediklerini. Kaynanalar niye böyle anlamıyorum. Benimki de öyle maalesef. Çok hareketlisin, hızlı oturup kalkıyorsun, evin işleri dursun yapma... Artık takmıyorum. Sen de takmamaya çalış. Umarım eşin onun laflarına gelmiyordur 🙏🏻

Canım yanında biri vardır illa ki o söylesin asıl doktorların seninle alakalı bir şey değil diye söylediklerini. Kaynanalar niye böyle anlamıyorum. Benimki de öyle maalesef. Çok hareketlisin, hızlı oturup kalkıyorsun, evin işleri dursun yapma... Artık takmıyorum. Sen de takmamaya çalış. Umarım eşin onun laflarına gelmiyordur 🙏🏻
Kız ne güzel kaynanalarınız var yatın işte oturun aşağıya daha ne istiyorsunuz 😂😂 at gibi koştursa suç, otur dese suç. Bu kaynanalar napsın ah ahh 😂😂

Canım ama S sevdabaks sen endişe etme, öyle normal muayenede öğrenip serklaj yaptıranlar çok var, sanırım son zamanlarda bu çoğalmaya başladı. Çok çok geçmiş olsun ❤️‍🩹☹️

Dün akşam bende dayanamadım bikac parça bse aldim paşama 🥰 Beyaz atlet zibinlar 7al 6ode var ebebekte kızlar tanesi de 60 mıydı neydi uzun kısa kollu boy boy aldım biberon konusunda almak istemedim ilk 3ay ne yapacak bilmiyorum diye almadm o yüzden doğru mu düşünüyorum bilemedim

Kasıkta batma da 2-3 kez 1 dk süreyle oldu başkada hiç bir belirtim yokdu 24 haftaya kadar ağrısız olabiliyormuş doktor muayenesinde ortaya çıktı bu durum hiç birşeyim yoktu
Aşkım bence o kasık batma hafif bel ağrısı herkeste oluyor, kendini suçlama biz bile yaşıyoruz ara ara ve dediğin gibi rahim büyümesine bağlaman çok normal.

Eklentiler

• IMG_4857.webp
    IMG_4857.webp
    19 KB · Görüntüleme: 40
Dün akşam bende dayanamadım bikac parça bse aldim paşama 🥰 Beyaz atlet zibinlar 7al 6ode var ebebekte kızlar tanesi de 60 mıydı neydi uzun kısa kollu boy boy aldım biberon konusunda almak istemedim ilk 3ay ne yapacak bilmiyorum diye almadm o yüzden doğru mu düşünüyorum bilemedim
Kurban olsunlar onun zıbınına 😂😂

Canımsım🥹 dediki yükseltemezsin yatacaksın sıvıyı dışardan etkileyemezsin dedi 31. Haftaya kadar bebeğin sıvısının az olması bizim için sorun değil maksimum kasları normalden biraz daha zayıf doğar ama doğumdan sonra toparlanır bizim için önemli olan canlı ve sağlıklı doğum dedi. Ben dışardan bir şey yapmanın etkisi olmadığına inanmıyorum ya da kabul edemiyorum🤣
Benim de suyum az çıktı bol havuç ve su dedi doktorum yedim içtim 1 hafta sonra kontrolde artmış dedi 🤷‍♀️ hangisi doğru ki

tam cinnet geçirmelik kaynana. düşünme bunu kuzum tabiiki de bebeğini anneden çok kimse düşünemez boşuna konuşmasınlar. Hayırlı sağlıklı haberlerle gel inşallah 🙏

Benim de suyum az çıktı bol havuç ve su dedi doktorum yedim içtim 1 hafta sonra kontrolde artmış dedi 🤷‍♀️ hangisi doğru ki
Bazı doktorlar bu bitkisel sulara koca karı ilacı gözüyle bakıyor halbuki benim şu anki oğluşum bile doğal tedaviyle oldu neler içmedim ki inşaallah arkadaşımın da suyu artacak yüzü gülecek 🙏

Bacılarım arkadaşlarım çok şükür dualarınızla birlikte enfeksiyon değerim de düşmeye başlamış💖🙏🏻🧿🌼 yalnız size bir sorum olucak enfeksiyondan da kaynaklı bebişin suyunda azalma olmuş ben çok su içen biriyim, doktora havuç suyunu sordum hiç alakası yok falan dedi de birazcık ne yapacağımı bilemedim hala hastanede yatıyorum, eşim de arkadaşlarına sor etki edecek bir şey biliyorlarsa getiririm sana dedi ben de size sormak istedim. Amniyotik sıvıyı nasıl yükseltebilirim? Su içmek dışında onu çok yapıyorum🙏🏻🌼

Bence dışarıdan yükseltilebilir, her şey dışarıdan yapılmıyor mu? Folik asiti vitaminleri neden içiyoruz o zaman hocam deseydin, onlar dışarıdan alınmıyor muymuş:) hamilelikte şekeri olanların suyu artar sanırım havuç da bununla bağlantılı havuçun içinde çok şeker var diye biliyorum, benim 1-2 haftadır şekerim yükseliyor mesela çok meyve yiyordum doktor hemen suyun hafif artmış şekerden olabilir dedi demekki havuç doğru bir mantık

Yaaaaa yerim onu sağlıkla giiyinsin kuzucuk 🥰 bence biberon lazım olur aşko sen bilirsin yine de. Ben de daha almadım markada kararsız kaldım phılıps avent alacaktım dünkü yorumları okuduktan sonra vazgeçtim sanırım çok kararsızım

Bazı doktorlar bu bitkisel sulara koca karı ilacı gözüyle bakıyor halbuki benim şu anki oğluşum bile doğal tedaviyle oldu neler içmedim ki inşaallah arkadaşımın da suyu artacak yüzü gülecek 🙏
Ben de inanıyorum ya az hayıt tohumu çayı ahududu yaprağı çayı içmedim 😂 inşallah sağlıkla atlatırız bu süreci 🙏

Halbuki modern tıbbın kaynağı bu koca karı ilaçlarından geliyor

Ben de inanıyorum ya az hayıt tohumu çayı ahududu yaprağı çayı içmedim 😂 inşallah sağlıkla atlatırız bu süreci 🙏
Valla gülüm hatta doktorun tavsiyesiyle incir suyu havuç suyu hayıt çayı birde soğan suyu içtim doktor karışım verdi onu yedim çok şükür 6.aya girdim bilmiyorum bence doğal tedavi dedikleri bitkiler çok işe yarıyor amin inşaallah 🤲

Yaaaaa yerim onu sağlıkla giiyinsin kuzucuk 🥰 bence biberon lazım olur aşko sen bilirsin yine de. Ben de daha almadım markada kararsız kaldım phılıps avent alacaktım dünkü yorumları okuduktan sonra vazgeçtim sanırım çok kararsızım
Kız çalışanı çağırdım yanıma dedim ilk üç ay biberonla ne işimiz olur sence 😂 bilemiyorum ağızlık değiştirebilirsiniz ilerde dedi bende kalsın dedim ama bilenlere de bı danışayım diye yazdım

Back
X