Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Arkadaşlar acile gittim bebek iyi herşey normal dedi ama kasık ağrılarıma bı açıklama getiremedi alttan açıklığa bakmak istedi izin vermedim ama çok korkuyorum heleki S sevdabaks in başına gelenleri okuduktan sonra tahlilde enfeksiyon çıktı ondandır dimi ağrılar alt karnım dolu dolu ağrıyor kendi doktoruma yarın gidebilecem yarına kadar nasıl rahat olacam bilmiyorum
Aşkım sen neden gittin acile ben kaçırdım

Hayırlısı bakalım ya acaba çocuk karnında yukarı cikiyo da onun ağrısı mi bu diye aklıma geldi Kasım grubuna da yazdım
Aşkım birde şimdi burda okuduklarımızdanda etkileniyoruz, ağrı veya sancımız var x2 oluyor.
Enfeksiyon için bir şey dedimi peki, ilaç veya tedavi

Aşkım birde şimdi burda okuduklarımızdanda etkileniyoruz, ağrı veya sancımız var x2 oluyor.
Enfeksiyon için bir şey dedimi peki, ilaç veya tedavi
Tahlil verip kaçtım 😂 yarın kendi doktoruma gostercem büyük ihtimalle verecek yine ilaç yaz günü nasıl koruyacaz kendimizi bu enfeksiyondan ya valla ne zor

Tahlil verip kaçtım 😂 yarın kendi doktoruma gostercem büyük ihtimalle verecek yine ilaç yaz günü nasıl koruyacaz kendimizi bu enfeksiyondan ya valla ne zor
Canım bazı kadınların hamilelik boyunca oluyor işte ben oğlumda 9 ay çektim sarı ve hatta bazen yeşil kokulu akıntım bile oluyordu sonra ilaç vs kullanmayı da bıraktım ve ben dışarıda tuvalete pek girmeyen insandim gitsem bile eve gelince banyo yapardım hatta doğuma gittiğimde ebe açıklık var mı yok mu kontrol etmek istediğinde çok affedersiniz 4 parmak kalınlığında akıntım çıktı ama doğumdan hemen sonra geçti şu anda çok şükür enfeksiyon vesaire hiçbir şeyim yok Ama olabilir gebelikte oluyor bağışıklık düştüğü için çok normal

Kızlar sağlık ocağı sizi gebe izlem icin çağırdı mı? Çağırdıysa ne yaptı gittiginizde ?

Canım bazı kadınların hamilelik boyunca oluyor işte ben oğlumda 9 ay çektim sarı ve hatta bazen yeşil kokulu akıntım bile oluyordu sonra ilaç vs kullanmayı da bıraktım ve ben dışarıda tuvalete pek girmeyen insandim gitsem bile eve gelince banyo yapardım hatta doğuma gittiğimde ebe açıklık var mı yok mu kontrol etmek istediğinde çok affedersiniz 4 parmak kalınlığında akıntım çıktı ama doğumdan hemen sonra geçti şu anda çok şükür enfeksiyon vesaire hiçbir şeyim yok Ama olabilir gebelikte oluyor bağışıklık düştüğü için çok normal
İnşaallah olağan şeylerdir canım benim çok sağol biraz içim rahatladı sizle konuşunca 😘

Tahlil verdim canım boy kilo sordu işte sigara alkol var mı yok mu tansiyon bel çevresi ölçüldü standart sorular soruldu
Ya sanki burda saglik ocaginda kalp atışını dinletti falan diyen arkadaslar olmustu.
Beni de dün hemşire aradi gebe izlem zamaniniz geldi dr kontrolunuz var mi yakinda dedi, daha var randevuma dedim. Sonra bana guncel boy kg sordu. Bende kilomu bilmiyorum deyince bu hafta ugrayin bakalim boy kg dedi.
Bana da sacma geldi bir boy ve kilo olcturmek icin bu sicakta saglik ocagina gitmek ne bileyim.

Ya sanki burda saglik ocaginda kalp atışını dinletti falan diyen arkadaslar olmustu.
Beni de dün hemşire aradi gebe izlem zamaniniz geldi dr kontrolunuz var mi yakinda dedi, daha var randevuma dedim. Sonra bana guncel boy kg sordu. Bende kilomu bilmiyorum deyince bu hafta ugrayin bakalim boy kg dedi.
Bana da sacma geldi bir boy ve kilo olcturmek icin bu sicakta saglik ocagina gitmek ne bileyim.
gebe izlem kalp atısı dinleticek tansiyon kilo bakılıcak beni de dün cagirdilar canim kalp atisida dinledik

gebe izlem kalp atısı dinleticek tansiyon kilo bakılıcak beni de dün cagirdilar canim kalp atisida dinledik
Bana sadece ugrayin da güncel boy ve kilonuza bakalim dedi hemşire. Kalp atışı vs demedi
Tartilmak icinde saglik ocagina gitmek aklıma yatmadı açıkçası 🙄

Aynen benimkinin de kalp atışı dinlendi kuzum onu söylemeyi unutmuşum

Back
X