Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    137
Arkadaşlar acile gittim bebek iyi herşey normal dedi ama kasık ağrılarıma bı açıklama getiremedi alttan açıklığa bakmak istedi izin vermedim ama çok korkuyorum heleki S sevdabaks in başına gelenleri okuduktan sonra tahlilde enfeksiyon çıktı ondandır dimi ağrılar alt karnım dolu dolu ağrıyor kendi doktoruma yarın gidebilecem yarına kadar nasıl rahat olacam bilmiyorum

Arkadaşlar acile gittim bebek iyi herşey normal dedi ama kasık ağrılarıma bı açıklama getiremedi alttan açıklığa bakmak istedi izin vermedim ama çok korkuyorum heleki S sevdabaks in başına gelenleri okuduktan sonra tahlilde enfeksiyon çıktı ondandır dimi ağrılar alt karnım dolu dolu ağrıyor kendi doktoruma yarın gidebilecem yarına kadar nasıl rahat olacam bilmiyorum
Enfeksiyon çıktıysa muhtemelen ondandır kuzu ama gitmişken baktırsaydın keşke için rahatlardı. korkma hemen bişey olmaz yarın doktoruna gidersin ama baktır lütfen boşuna gitmiş olma sonra kendi kendini yiyorsun

Benimde yine başım döndü tansiyonum böyle cıktı normal mi kızlar?🧐 yoksa cıs mı lazım bana💉

Eklentiler

• IMG_0516.webp
    IMG_0516.webp
    15 KB · Görüntüleme: 16
Aşkım bende sabahtan akşama kadar tekme yemiyorum mesela 😂 dün hiç hareket etmedi, gece 12:30 gibi 2-3 kere pıt pıt bitti, sen uyurken hareket ediyordur ama biz farkına varmıyoruz daha küçük ya, ikimiz aynı tarihlerdeyiz nerdeyse. Benim dr kalırsa 22.haftada diyor 😂🥲
Geçen akşam instada bi video gördüm kadın paylaşmış ondan etkilendim herhalde böyle şeyler paylaşmamaları gerekiyor aslında

Enfeksiyon çıktıysa muhtemelen ondandır kuzu ama gitmişken baktırsaydın keşke için rahatlardı. korkma hemen bişey olmaz yarın doktoruna gidersin ama baktır lütfen boşuna gitmiş olma sonra kendi kendini yiyorsun
vajinal baktırmak istemiyorum hiç pratisyenlere. Umarım yine vesvese yapıyorumdur dua edin

Cnm bende 3 gündür kaşık ağrısı çektim doktorumla telefonda konuştum oda bol bol su ve istirahat et geçer dedi şuan iyim

Canım enfeksiyondan dolayi ağri oluyordur muhtemelen. Kendini korkutma. Bu konuda hepimiz cok basariliyiz sürekli arka planda senaryolar üretiyoruz. Birinin başına gelen olumsuz şeyden hemen etkileniyoruz. Allahım tüm bebisleri tüm hamisleri korusun inşallah 🙏

Ya kızlar cocugun bazı tekmelerı benı cok gıdıklıyor yasayan var mı? Olur olmaz yerlerde basıyorum kahkahayı. Resmen gıdıklanıyorum 😅🤦🏼‍♀️
O kadar gıdıklanmıyorum ben 🤣 seninki şakacı demek aşko. Sonuçların ne oldu kaçırdım mı ben. Çıkmadıysa artık basalım hastaneyi ya

Back
X