Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    138
Bana sadece ugrayin da güncel boy ve kilonuza bakalim dedi hemşire. Kalp atışı vs demedi
Tartilmak icinde saglik ocagina gitmek aklıma yatmadı açıkçası 🙄
Beni de çok aradılar çalışıyorum gelemem dedim hatta mesaj atıp duruyorlar takibe başlamadık falan diye zorunlumuyum bilmiyorum çok da yakında değil yani üşeniyorum. Haftaya giderim bi bakayım ne arayıp duruyorlar 😂

normalde cuma kontrole gidicektim ama bugun gittim bende
kasik agrim vardi iki tarafta da ve vajinama sanki igne batıyordu surekli tekrarlayınca dinlenmeme ragmen kasık agrım da gecmeyince gittim
asagi olan plesentam gecen hafta yukarü cikmisti
simdi yine asagı dogru inmeye baslamis oylr oluncada kasık agrım oluyor
vajinaya igne batıyor sanki dedim diye de rahim agzını ölçtü 4.92 cm cikti baya uzun yani sıkıntı yok dedi
idrarda yanma koku yok ama az yesil akıntm var dedim diye alttan muayne etti baticonla temizledi ve fitil verdi

Beni de çok aradılar çalışıyorum gelemem dedim hatta mesaj atıp duruyorlar takibe başlamadık falan diye zorunlumuyum bilmiyorum çok da yakında değil yani üşeniyorum. Haftaya giderim bi bakayım ne arayıp duruyorlar 😂
Ay gereksiz yere cagiriyorlar yaa. Ben daha gecen hafta gitmistim ilac yazdirmaya madem o zaman baksalarmis. Benimki de yakın degil o kadar araçla gitmem lazim yani. Zaten durup durup enabizima giris yapiyor aile hekimi. Hastane ziyareti olarak görünüyor o da. Ne yapmaya calisiyorlarsa..
Bir git bakalim seni niye israrla davet ediyorlarmis 😁

kasik agrim vardi iki tarafta da ve vajinama sanki igne batıyordu surekli tekrarlayınca dinlenmeme ragmen kasık agrım da gecmeyince gittim
vajinaya igne batıyor sanki dedim diye de rahim agzını ölçtü 4.92 cm cikti baya uzun yani sıkıntı yok dedi
idrarda yanma koku yok ama az yesil akıntm var dedim diye alttan muayne etti baticonla temizledi ve fitil verdi
Canım bir sıkıntı olmamasi iyi olmus rahatlamissindir.
Yeniden asagi inmesinde bir sebep var mıymış peki ne dedi doktorun ?
Batikon zarar vermiyor muymus boyle bir durumda ? Test yapmadilar mi idrar testi

Canım bir sıkıntı olmamasi iyi olmus rahatlamissindir.
Yeniden asagi inmesinde bir sebep var mıymış peki ne dedi doktorun ?
Batikon zarar vermiyor muymus boyle bir durumda ? Test yapmadilar mi idrar testi
hic korkma zarari yok temizliycem sadece dedi temizledi
doktorum doç. guveniyorum ona kac yıllık doktorum o benim😊
idrarda koku yanma olmaynca test istemedi akımtmda zararlı diycek kadar degilmis o yuzden 1 defa kullanıcam fitili de
plesenta iicn de yolu var burda ordan az kaymış dedi ama yolu acık cıkıcak gibi duruyor dedi

Rahim ağzını karından mi ölçtü canım

hic korkma zarari yok temizliycem sadece dedi temizledi
doktorum doç. guveniyorum ona kac yıllık doktorum o benim😊
idrarda koku yanma olmaynca test istemedi akımtmda zararlı diycek kadar degilmis o yuzden 1 defa kullanıcam fitili de
plesenta iicn de yolu var burda ordan az kaymış dedi ama yolu acık cıkıcak gibi duruyor dedi
Hic duymamistim batikonla temizleme de ondan canım. Aman sorun olmasin da.
Insallah çıkar yeniden yukari yaramaz plasenta 🙏
Senin kac gun var detayliya

Kızlar ben şu ana kadar sağlık ocağına hiç gitmedim. Arayan soran da olmadı. Kız kardeşimin eşi il sağlık müdürlüğünde çalışıyor. O bi sisteme girdi. Kimse bana enabızda gebe tanısında bulunmamış ki zaten. Yani benim gebe olduğumdam haberleri yok. Özeldeki doktorum da bir kere gittiğim şehir hastanesi doktoru da giriş yapmadı demek ki. Siz enabıza girdiğinizde gebe olduğunuzu yazan bi bölüm var mı? Varsa nerede acaba?

Ya sanki burda saglik ocaginda kalp atışını dinletti falan diyen arkadaslar olmustu.
Beni de dün hemşire aradi gebe izlem zamaniniz geldi dr kontrolunuz var mi yakinda dedi, daha var randevuma dedim. Sonra bana guncel boy kg sordu. Bende kilomu bilmiyorum deyince bu hafta ugrayin bakalim boy kg dedi.
Bana da sacma geldi bir boy ve kilo olcturmek icin bu sicakta saglik ocagina gitmek ne bileyim.
Ben bugün gittim dün aramıştı hemşire gel diye kilo tansiyon ona baktı ilk sonrasında kalp atışını dinledik sonrada tetenoz oldum boğmacamı yoksa normal 2 doz tetenoz mu olcaksın dedi ilk baş karar veremedim normal olsun dedim boğmaca falan yeni gelmiş galiba nisanda neyse sonrasında kan tahlillerime bakmak istedi onlara baktı bu kadar bide idrar tahlilimide not aldı bunlara bakıyor

Kızlar ben şu ana kadar sağlık ocağına hiç gitmedim. Arayan soran da olmadı. Kız kardeşimin eşi il sağlık müdürlüğünde çalışıyor. O bi sisteme girdi. Kimse bana enabızda gebe tanısında bulunmamış ki zaten. Yani benim gebe olduğumdam haberleri yok. Özeldeki doktorum da bir kere gittiğim şehir hastanesi doktoru da giriş yapmadı demek ki. Siz enabıza girdiğinizde gebe olduğunuzu yazan bi bölüm var mı? Varsa nerede acaba?
Canım akıllı asistan bölümünde üst tarafta hasta öneri diye başlıyor sağa doğru kaydırınca gebelik takibi diye sekme çıkıyor orda yazıyor haftan falan ve ne zaman gitmem gerektiği yazıyor. Ama doktorun girmesi gerek sat ı falan galiba

Ay gereksiz yere cagiriyorlar yaa. Ben daha gecen hafta gitmistim ilac yazdirmaya madem o zaman baksalarmis. Benimki de yakın degil o kadar araçla gitmem lazim yani. Zaten durup durup enabizima giris yapiyor aile hekimi. Hastane ziyareti olarak görünüyor o da. Ne yapmaya calisiyorlarsa..
Bir git bakalim seni niye israrla davet ediyorlarmis 😁
Yaaa e nabızına şifre gelmeden nasıl giriş yapıyor ki erişebilmesi için şifre geliyor normalde bildiğim kadarıyla. Gidicem söylerim sana da kuzu ona göre gerekliyse gidersin 😂

Kızlaar sizce yataş juno yatak gereksiz mi gerekli mi? Reflü yastığım var. Juno lazım olur mu bilemedim yine herkeste gördüğüm bir ürün 😬

Canım bizim doktor hic gebelik takibi diye girmiyor sisteme 😂😂 neden bilmiyorum ama. Normal muayene diye giriyor hep. Ama sisteme o girmezse kim girecek haliyle. Ben birkac kez acile gittim ya ondan benim bilgilerim ordan alınmış olsa gerek.
A Amelia- yazmis enabizda yaziyor. Aslinda kendin saglik ocagina gittiginde söylesen onlarda giriyor sisteme.

Yaaa e nabızına şifre gelmeden nasıl giriş yapıyor ki erişebilmesi için şifre geliyor normalde bildiğim kadarıyla. Gidicem söylerim sana da kuzu ona göre gerekliyse gidersin 😂
Sifreleri kaldirdim ben ya. Bide her gittifimizde sms geldi söyleyin fln diyorlar.
Birde acil tıp doktorlari o sifre sistemini kaldırın acil bir durum olup hastaneye geldiginizde sizin telefonunuza gelen smse nasil ulasacagiz falan diyorlar o nedenle gerek yok diye kaldirdim bende sifreyi 😇

Tamam aşko git bakalim ne ikram edecekler bu kadar davet sonunda😂

Ben bugün gittim dün aramıştı hemşire gel diye kilo tansiyon ona baktı ilk sonrasında kalp atışını dinledik sonrada tetenoz oldum boğmacamı yoksa normal 2 doz tetenoz mu olcaksın dedi ilk baş karar veremedim normal olsun dedim boğmaca falan yeni gelmiş galiba nisanda neyse sonrasında kan tahlillerime bakmak istedi onlara baktı bu kadar bide idrar tahlilimide not aldı bunlara bakıyor
Iyi bari kalp atışı dinlemisler. Onu dese bende giderdim bak. Ama bana sadece boyuna ve kilona bakalim diyor. Deli miyim bu sicakta ona gideyim asm ye..
Ben sık sık kan idrar veriyorum ya onlara bakmazlar heralde.

Sifreleri kaldirdim ben ya. Bide her gittifimizde sms geldi söyleyin fln diyorlar.
Birde acil tıp doktorlari o sifre sistemini kaldırın acil bir durum olup hastaneye geldiginizde sizin telefonunuza gelen smse nasil ulasacagiz falan diyorlar o nedenle gerek yok diye kaldirdim bende sifreyi 😇

Tamam aşko git bakalim ne ikram edecekler bu kadar davet sonunda😂
Sms gelmeyince e nabızımda at koştururlar kız haha napcaklarsa artık 😂 acil durumlar için tabi mantıklı kaldırmak. 😂😂

Sms gelmeyince e nabızımda at koştururlar kız haha napcaklarsa artık 😂 acil durumlar için tabi mantıklı kaldırmak. 😂😂
Kaldır kız sende napcaklar senin enabizinda 😂😂
Gercekten aklinizda olsun acil durumlarda cok hayati önem tasiyormus enabiza girebilmek kaldirin o sms onaylarini. Ozellikle anne babalarinizinkileri mutlaka kaldırın 💥

Back
X