- 8 Şubat 2024
- 777
- 1.306
- 33
- 25
- Konu Sahibi annabelica
- #20.761
Ay bunu duyduğuma çok sevindim şu annnKız fotoda asla 70kg biri yok![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay bunu duyduğuma çok sevindim şu annnKız fotoda asla 70kg biri yok![]()
Aşkım benimde hala iştahım açılmadı ama bebekleri düşününce vicdan yaptım hiçbişi yemesem de bugün yumurta kaşar yoğurt felan yedim en azından vicdanımı rahatlattımKizlar bende size sormak istiyorum etrafim hicbirsey yemiyorsun diyor ekstra ne yenmeli yani mıdem almiyor benim hani hamilelikte iştah açılıyordu![]()
Ben hareketleri 18. Haftada tam görselde ki kadının ellerinin olduğu yerde hissetmeye başlamıştım pıt pıt ediyorduBenimki dönüp duruyordu sabahtan beri bir sagda bir solda biraz gobek deligi altinda cevresinde derken simdi asagida hissettim epeycok tadım kacti ya. Azicik hareket edeyim diye biraz dolastim evin icinde güya oturunca da asagiya baski hissettim huzursuzlugum zirveye cikti. Uzandim bacaklarimi yukselttim. Vallahi kafayi yemeden Allahın izniyle yavrumu 9 ayı dolunca bir dogurup saglikla alip evimize getirseydik bi...
Gercekten stresten bir hal oldum ya..
Uff şu söz bana cinnet geçirtiyorKizlar bende size sormak istiyorum etrafim hicbirsey yemiyorsun diyor ekstra ne yenmeli yani mıdem almiyor benim hani hamilelikte iştah açılıyordu![]()
Zaten şu erken haftalarda tam resimdeki yerdeler dimiiBen hareketleri 18. Haftada tam görselde ki kadının ellerinin olduğu yerde hissetmeye başlamıştım pıt pıt ediyordu
20 ve 21. Haftalarda göbek deliği çevresinde hissettim normal diye düşünüyorum yavaş yavaş yukarı çıkıyorlar stres yapmayınn![]()
Yok aşkım bende seninki gibi 2 hafta önce 3-4 günde bir hissediyordum. 19+2 sadece akşam iki hareket o kadarValla sizi okuya okuya hareketleri kafama takmıyorum artık sabırla bekliyorum söz dinliyorum![]()
kız sen beni dinleeeKanka benimde yaş 28 eşim 38bana kalırsa ben 2 sene beklerim ama onun için zaman durmuyor
![]()
Bayılıyorum birbirimizi sürekli rahatlatmamıza iyiki varsınızYok aşkım bende seninki gibi 2 hafta önce 3-4 günde bir hissediyordum. 19+2 sadece akşam iki hareket o kadar
Kanka sana kalırsa bana doğumdan sonra doğumhaneden çıkmadan kalan embriyomu transfer ettirecen herhaldekız sen beni dinleeeyapın arkasına yarım sene sonra
![]()
kaşar yiyerek okuyorum yorumuBebeğe kilo aldıran besinler kaşar peyniri, muz, ceviz![]()
bana kalırsa hemeeeenKanka sana kalırsa bana doğumdan sonra doğumhaneden çıkmadan kalan embriyomu transfer ettirecen herhalde![]()
Evet evet hep orada 2 günde bir falan pıt pıt ediyodu gaz mı bebek hareketi mi hiç anlamıyordımZaten şu erken haftalarda tam resimdeki yerdeler dimii
Kuzu benimde 17. Haftada böyleydi ama 18in sonuna doğru ve 19da ciddi anlamda çıktı göbeğim. Bende hiç kilo almadım halaBakın bu foto dünden 17+2 ve ikiz sizce de çok minik değil miiii nerde bu minişler![]()
Olsun bebişler doğunca hepsi veriliyor hele ikizlerin peşinde koşarken ohoo en zayıfımız sen kalırsınAy bunu duyduğuma çok sevindim şu annn6 yıllık evliyim ve hep 58 60 kilo arasındaydım bu sene tüp bebek tedavisinde hormonlar değişince aşırı tatlı batağına düştüm ve 1 sene de 10 kilo aldım ve 70 le hamile kaldım
benim belim 1 2 karış kuzum tüm kilom göğüs ve basende
Sabırsızlıkla bekliyorumKuzu benimde 17. Haftada böyleydi ama 18in sonuna doğru ve 19da ciddi anlamda çıktı göbeğim. Bende hiç kilo almadım halaendişelenme bir iki haftaya belli ederler kendilerini
![]()
Çevrem bana ve babasına bakarak sizin bebişler sakin olur diyor ama bakalım inşallah beni çok yormazlarOlsun bebişler doğunca hepsi veriliyor hele ikizlerin peşinde koşarken ohoo en zayıfımız sen kalırsın![]()
Yanii ne desem bilemedim şimdi en iyisi susmak ahahaÇevrem bana ve babasına bakarak sizin bebişler sakin olur diyor ama bakalım inşallah beni çok yormazlar![]()
AhahahahYanii ne desem bilemedim şimdi en iyisi susmak ahaha![]()
Zihin hızlı akıyor beden yetişemedikçe stres artı yorgunluk.. bence baştan bebeklerin pek uyumadığını ve eskisi gibi özgür bi hayatın olmayacağını kabullenmek rahatlatıyorAhahahahay ben bide yavaş bir insanım çocuklardan sonra çarpı 5 Moda felan geçmem lazım
![]()