Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    132
Kızlar iphoneda kulaklık takıp bebeğin kalbini dinleme özelliği vardı o çok radyasyon olur dimi çocuk için 😬

annabelica annabelica cinsiyet update 😅 bir aydır kız diye bildiğimiz elbiseler baktığım isimler düşündüğüm bebeğimizin bugün detaylı ultrasonda erkek olduğunu öğrendik 😅 baya net gösterdi yani 😅 bizi 🩵bunla güncelleyebilirsin 😅 isim için baştan düşüneceğiz 😅😂
Aşko ilkte hangi haftada kız dediler 😂
Sağlıkla gelsin oğluşumuz 😍😍

Benimki dönüp duruyordu sabahtan beri bir sagda bir solda biraz gobek deligi altinda cevresinde derken simdi asagida hissettim epey🙁🙁 cok tadım kacti ya. Azicik hareket edeyim diye biraz dolastim evin icinde güya oturunca da asagiya baski hissettim huzursuzlugum zirveye cikti. Uzandim bacaklarimi yukselttim. Vallahi kafayi yemeden Allahın izniyle yavrumu 9 ayı dolunca bir dogurup saglikla alip evimize getirseydik bi...
Gercekten stresten bir hal oldum ya..
Aşko bi dur allasen tadını kaçıracak bişey bulup durma kız 🤣 aç bi tv izle bi oyalan bak bu stres iyi değil kendine de zarar 😥
Kız biz hertürlü hazırdık hem maddi hem manevi biz eşimle bebek hastasıyız eriyoz bildiğin😌 ama baktık bizim oğlanda cocuklara aşık bildiğin cok seviyor dedik biz niye önce yapmadık😅 sen yanlış anladın bacımm biz hazır olmadan niye yapalım🤣
Orası ayrı canımm bazen duyuyorum aslında hiç aklımızda yoktu sırf çocuğum istedi diye yaptık ikinciyi diye ona ithafen söyledim ben zaten hazırsanız ne mutlu 🤩🤩

Aşko ilkte hangi haftada kız dediler 😂
Sağlıkla gelsin oğluşumuz 😍😍
Canım aslında erken değildi 16+5 te doktorumuz %80 kız demişti çünkü zaten önden yada yandan görünen bişey yoktu be poposu dönüktü yani bacak arasında bişey görünmüyordu 😅 bugün tam 21 hafta oldu detaylı için ultrasona girdik bi eşimle aynı şeyi düşünüyormuşuz o ara ben değildir ya yok canım diye içimden geçirirken eşim hemşireye sorunca hemşire gülerek yani bu kadar net görünüyorken neyi saklayayım doğru yani erkek dedi 😅doktor bile ultrason sonucuna bakarken şok oldu 😅😂😂

Aşko bi dur allasen tadını kaçıracak bişey bulup durma kız 🤣 aç bi tv izle bi oyalan bak bu stres iyi değil kendine de zarar 😥

Orası ayrı canımm bazen duyuyorum aslında hiç aklımızda yoktu sırf çocuğum istedi diye yaptık ikinciyi diye ona ithafen söyledim ben zaten hazırsanız ne mutlu 🤩🤩
bizim bekleme sebebimiz ben normal doğum yaptım biraz zaman gecsin diye birde oğlumuzla ilgilendik ama onun bile bebeklere cocuklara dayanamadığını görünce aklımızda olmayan ikinci cocuk isteği geldi aniden😍🥹

bizim bekleme sebebimiz ben normal doğum yaptım biraz zaman gecsin diye birde oğlumuzla ilgilendik ama onun bile bebeklere cocuklara dayanamadığını görünce aklımızda olmayan ikinci cocuk isteği geldi aniden😍🥹
Ne güzel olmuş kuzum sizin için 🥰 allah isteyen herkese nasip etsin aratmasın 🙏 bazı çocuklar da hiç kardeş istemiyo mesela 😅 bi arkadaşımın çocuğu kardeşi olacağını öğrenince baya depresyona girmişti. Tabi sonra geçti ama zor bir süreçti onlar için 😥

Ne güzel olmuş kuzum sizin için 🥰 allah isteyen herkese nasip etsin aratmasın 🙏 bazı çocuklar da hiç kardeş istemiyo mesela 😅 bi arkadaşımın çocuğu kardeşi olacağını öğrenince baya depresyona girmişti. Tabi sonra geçti ama zor bir süreçti onlar için 😥
ama şöyle bişeyde var eğer cocuğun 3-4 yaşından sonra düşürsen istemeyebilir bende cok denk geldim kıskanıyorlar ailesini yada bişeyleri paylaşmayı sevmiyorlar ama benim oğlan şuan 2 yaşında daha pek bişey anlamıyor ama cocuklara aşık resmen herkezle anlaşıyor yavrum benim😌🥰

annabelica annabelica cinsiyet update 😅 bir aydır kız diye bildiğimiz elbiseler baktığım isimler düşündüğüm bebeğimizin bugün detaylı ultrasonda erkek olduğunu öğrendik 😅 baya net gösterdi yani 😅 bizi 🩵bunla güncelleyebilirsin 😅 isim için baştan düşüneceğiz 😅😂
aaaaa nasil olur ya kız derken net konusmadimi hic bacak arasi net gorulmusmuydu
simdi bizimkidr ya degisirse diye geldi aklma
saglıkla gelsin paşa diyelim🥰

Yaaa canım 😂 ay sağlıklı olsun önemli olan o. Nasil hic farkedilmedi erkek oldugu ben ona şaşırdım. Erkolar daha erken cinsiyetlerini gosteriyor genelde hatta.

Ay ben bulmuyorum cocugum beni tetikliyor. Asagida hareketler yapti durdu simdi de pek hareket yok sessiz sakin duruyor. Bu stres ne bana ne bebisime iyi gelmiyor farkindayim😐

Back
X