Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Kanka bende çok iğne aldım, 4 ay boyunca 🥲
Tüp bebekte olunca insan tedirgin oluyor tutar mı tutmaz mı olur mu olmaz mı hemen diye, zaten eşimlede büyük aile istiyoruz durumumuz çok şükür el verdiği sürece, o yüzden şu an öylesine hayal kuruyoruz hemen 2.yapıcaz diye ama minik sofya nasıl karakterde nasıl bir bebek olacağını daha bilmiyoruz 😂
biz de büyük aile olmak istiyoruz ama yaşımız ancak ikinciye yetecek gibi duruyor 🤣 bir de çocuk bakmak gerçekten zor, 2 yaşa kadar aşırı bağımlı anneye, o yüzden daha küçükken yapamazdım sanırım. Bunun yanında Kıskançlık açısından ne kadar küçük olsa o kadar iyi 😀

Canım aslında erken değildi 16+5 te doktorumuz %80 kız demişti çünkü zaten önden yada yandan görünen bişey yoktu be poposu dönüktü yani bacak arasında bişey görünmüyordu 😅 bugün tam 21 hafta oldu detaylı için ultrasona girdik bi eşimle aynı şeyi düşünüyormuşuz o ara ben değildir ya yok canım diye içimden geçirirken eşim hemşireye sorunca hemşire gülerek yani bu kadar net görünüyorken neyi saklayayım doğru yani erkek dedi 😅doktor bile ultrason sonucuna bakarken şok oldu 😅😂😂
Ayy hayırlı olsun canim🤣 banada ilk 12.haftada erkek dedi gördüm orada dedi sonrakinde 17 haftalikken de %90 kiz dedi detayliyi bekliyorum o yuzden 😁 ikilemdeyim hala

biz de büyük aile olmak istiyoruz ama yaşımız ancak ikinciye yetecek gibi duruyor 🤣 bir de çocuk bakmak gerçekten zor, 2 yaşa kadar aşırı bağımlı anneye, o yüzden daha küçükken yapamazdım sanırım. Bunun yanında Kıskançlık açısından ne kadar küçük olsa o kadar iyi 😀
Kanka benimde yaş 28 eşim 38 😂 bana kalırsa ben 2 sene beklerim ama onun için zaman durmuyor 😂

Evet tam şimdi doktoruma sordum telefonla canım normal diyor başka bir şikayet yoksa hareketlerin tadını çıkar dedi🥰
Kızlar siz yine iyisiniz ben 17+3 deyim hala tık yok ve bu hafta tamamen hareketsizler 🥲 önceden bi kayma felan hissederdim 1 haftadır o da yok sabırla bekliyorum

Canım aslında erken değildi 16+5 te doktorumuz %80 kız demişti çünkü zaten önden yada yandan görünen bişey yoktu be poposu dönüktü yani bacak arasında bişey görünmüyordu 😅 bugün tam 21 hafta oldu detaylı için ultrasona girdik bi eşimle aynı şeyi düşünüyormuşuz o ara ben değildir ya yok canım diye içimden geçirirken eşim hemşireye sorunca hemşire gülerek yani bu kadar net görünüyorken neyi saklayayım doğru yani erkek dedi 😅doktor bile ultrason sonucuna bakarken şok oldu 😅😂😂
Ay gerçekten büyük sürpriz aşkım 😂😂 16+5 çok büyük yanılmak için 😂benim kızım 13.belli oldu hemen, duygularını alalım 🎤😂😂

Kızlar siz yine iyisiniz ben 17+3 deyim hala tık yok ve bu hafta tamamen hareketsizler 🥲 önceden bi kayma felan hissederdim 1 haftadır o da yok sabırla bekliyorum
Bende tam 17+3 deyim:)) kaç kilosun peki? Bazen annenin kilosu bazende bebeğin pozisyonu hareket hissetmede rol oynuyor🥰

Bakın bu foto dünden 17+2 ve ikiz sizce de çok minik değil miiii nerde bu minişler 😂🫣

Eklentiler

• 138E9B7A-5E9E-426C-9FF0-E3FC90CF8DD3.webp
    138E9B7A-5E9E-426C-9FF0-E3FC90CF8DD3.webp
    90,6 KB · Görüntüleme: 54
Bide diğer okuduğum arkadaşlara göre benim bebişler zayıf görünüyor o yüzden bugünden itibaren beslenmemi artırmaya başladım
Canım senin ikizler o yüzden tekliler gibi her birinin 3 kg olmasını bekleme ve canını sıkma 😍 hareketlere gelince ben bile şu 19.haftamda olmama rağmen tam hissetmiyorum sadece uzanınca akşamları yalandan parmak dürtüyor sanırım o kadar hissediyorum 😂

Canım senin ikizler o yüzden tekliler gibi her birinin 3 kg olmasını bekleme ve canını sıkma 😍 hareketlere gelince ben bile şu 19.haftamda olmama rağmen tam hissetmiyorum sadece uzanınca akşamları yalandan parmak dürtüyor sanırım o kadar hissediyorum 😂
Valla sizi okuya okuya hareketleri kafama takmıyorum artık sabırla bekliyorum söz dinliyorum😬🤣

Back
X