İyi akşamlar kızlar, bende bugün detaylı ultrasona gittim genelde mesajları okuyorum ama çok yazamıyorum. Serklaj olan arkadaşlarımıza geçmiş olsun bundan sonrası çok daha iyi olucak inşallah onlar için.
asdaf
sonuçlarının temiz gelmesine çok sevindim inşallah sağlıcakla alıcaksın kızını kucağına
babylovee
darısı senin başına inşallah canım senin de sonuçların çok iyi gelicek zaten ben çok inanıyorum.
Benim detaylı ultrasonuma gelecek olursak bebeğimin bütün organları çok şükür ki normal çıktı. Fakat bebeğim biraz küçük zaten hep küçük çıkıyordu sata göre ama geç döllenme olduğunu biliyoruz ovitrelle ile hamile kaldığım için kendi doktorum da bu durumu biliyor satı buna göre güncelledi fakat önceki kontrolüme göre sanırım haftası bir kaç gün geride çıktı sanırım. Detaylı ultrasonu doktorum perinatoloğa yönlendirdiği için başka doktorda yaptırdım. Tek problem doktor suyumu az gördü normalin altında olduğunu söyledi. Biraz keyfimi kaçırdı bu durum açıkcası çünkü doktor çok donuktu bebeğim küçük olduğu için ve suyu az olduğu için gelişim geriliği olabilir bile dedi. Neyse sonrasında kendi doktoruma uğradım raporu göstermek için canım doktorum oldukça sakin ve rahat bi tavırla gel birlikte bakalım birde suyuna dedi o da baktı bak burda hep su var hiç de az gözükmüyor suyun dedi ama yine de 2 hafta sonra tekrar bakalım bol bol su iç karpuz ye havuç suyu tüket dedi hiç kafana takılacak bir durum değil dedi. Benim için de dua edin kızlar lütfen ben bugünden itibaren su içmeyi arttırdım havuç portakal suyu içmeye başladım inşallah 2 hafta sonra amniyotik sıvı normal değerlere döner