Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    137
Benim kızım 10 aylık yürüdü 19 numarayla başladık canım. Onun öncesinde ayakkabi kullanmadım. Patik tarzı daha yumuşak şeyler giydi hep. Ama kaçıncı ayda yürür belli olmaz mesela kışın yürürse bu ayakkabıyi giydirebilir misin bilemiyorum. Kaç numarada yürüyecek. Ayağı ne hızla büyüyecek belli değil. Bence ayakkabı için çok acele etme derim 🥰🥰
Ay şu golden goose bebek modelleri oldum olası çok hoşuma gidiyordu 🥹🥹 neyse o zaman dişimi sıkayımda yürürken alayım bari, teşekkürler beybi

Kızlar nasılsınız? Dün aniden ateşim çıktı bugün kbb ye gittim bademciklerim şişmiş kulaklarım bile tıkandı kadın doğumada göründüm o da idrar tahlili istedi enfeksiyon varmış antibiyotik verdi hiç istemesemde mecbur kullancam😢
Çok geçmiş olsun canım 😕♥️

Kızlar iki gündür ben de zor günler geçiriyorum. Gebelikten önce 4cm olan miyomum 7cm olmuş. Zaten gebelikle birlikte büyümüş. Daha önce de yaşadığım gibi dejenere olmuş. Çok fena ağrı veriyor. Kan testlerimi doktora attım. Crp çok yüksek. 93 🫤 Önceden olduğu gibi şimdi de yine apandisitten de şüphelendiler. Genel Cerrahiye de görünmemi söyledi. Çok şükür apandisit ile ilgili bir problem yok. Miyomun ağrısı işte. Bebekler iyi ama ilk defa Nst ye bağlandım ve az da olsa düzenli kasılmam da çıktı. Hamileliğimin başından beri ilk defa korkulu günler yaşadım

Canım 26da bile hisseden var canını hiç sıkma. İlk gebeliğimde benim de 22-23 gibi hisssetmiştim. Plasentam da arkadaydi o zaman. Demekki önde olsa daha bile geç hissedecektim. O yüzden gayet normal kafana takma hiç
85 kilo ile gebe kaldım 2-3 kilo aldım normalde karnımda geniş acaba dedim ondan mı hissedemedim 26 da da hisseden varsa icim rahatladı ama artık duymak istiyorum ya 😞

Yeterli geliyor mu sana benim de 12. Haftada multivitamin verdi ve ekleyeceğini söyledi daha sonraki haftalar da ama kaldı kan değerlerimde sorunlar olduğunu düşünüyorum kan vermek için sağlık ocağına gittim orası da almadı kan gebelikte tarihler varmış o zaman alıyorlarmış bende tabii panik insan daha da hastalandım düşündükçe neyim var diye 😂
Doktorum bu yeterli içerisinde Omega 3 tüm vitaminler her şey var bunu kullan dedi

85 kilo ile gebe kaldım 2-3 kilo aldım normalde karnımda geniş acaba dedim ondan mı hissedemedim 26 da da hisseden varsa icim rahatladı ama artık duymak istiyorum ya 😞
Cok haklısın canım gerçekten hareket hissettikten sonra çok rahatlıyor insan. Yeter ki bebeğin sağlıklı olsun. İllaki hissedeceksin 🥰🥰

Kızlar nasılsınız? Dün aniden ateşim çıktı bugün kbb ye gittim bademciklerim şişmiş kulaklarım bile tıkandı kadın doğumada göründüm o da idrar tahlili istedi enfeksiyon varmış antibiyotik verdi hiç istemesemde mecbur kullancam😢
Canım geçmiş olsun. Havanın sıcaklığına aldanmamak lazim aslinda. Soguk sular cok icmeyin hepimiz dikkat edelim. Çünkü bağışıklığımız düşük.
Bolca suyunu icmeyi de ihmal etme Canım. Antibiyotik de kullanmak gerekiyorsa mecbur kalınca kullanmak lazım doktorun en iyisini bilir sizin icin.

Herkese merhaba, dün detaylı ultrasona gittim. Aslında kendini doktorum da yapmıştı ama kendisi perinatolog olmadığı için, ilk gebeliğimde de gittiğim doktora gittim. Bir de o görsün diye. Bebeğimin sağ böbreği olması gereken yerde değilmiş ve biraz daha küçük kalmış diğerinden. Organ gelişimi düzgün tamamlanmamış yani. Pelvik böbrek diye geçiyor bu. Daha önce duydunuz mu hiç? Bunu duyunca başımdan aşağı kaynar sular döküldü tabii, ağlamamak için kendimi zor tuttum ultrason esnasında. Doktor hayati bir şey olmadığını söyledi ısrarla, böbreği işlev görüyormuş. Tespit ettiğimiz kusurların arasında en önemsiz olanı diyebilirim dedi. Ben de araştırdığımda bu insanların böbrek taşı, iye gibi hastalıklara daha eğilimli olduğunu okudum. Yine de içim rahat etmedi. Doğumdan sonra ultrason çekilsin dedi perinatolog. Başka doktora görünür müyüm bilmiyorum çünkü bu gittiğim doktor baya hatırı sayılır bir doktor alanında. Sadece bebeği bu şekilde doğmuş olanların ne yaşadığını bilmem belki beni rahatlatır.

Canım geçmiş olsun. Havanın sıcaklığına aldanmamak lazim aslinda. Soguk sular cok icmeyin hepimiz dikkat edelim. Çünkü bağışıklığımız düşük.
Bolca suyunu icmeyi de ihmal etme Canım. Antibiyotik de kullanmak gerekiyorsa mecbur kalınca kullanmak lazım doktorun en iyisini bilir sizin icin.
Klima çok fena çarpıyor onsuzda olmuyor izmi çok sıcak 😕 teşekkür ediyorum canım kullanmak şart enfeksiyon Allah korusun erken doğuma bile sebep olabiliyormuş

Herkese merhaba, dün detaylı ultrasona gittim. Aslında kendini doktorum da yapmıştı ama kendisi perinatolog olmadığı için, ilk gebeliğimde de gittiğim doktora gittim. Bir de o görsün diye. Bebeğimin sağ böbreği olması gereken yerde değilmiş ve biraz daha küçük kalmış diğerinden. Organ gelişimi düzgün tamamlanmamış yani. Pelvik böbrek diye geçiyor bu. Daha önce duydunuz mu hiç? Bunu duyunca başımdan aşağı kaynar sular döküldü tabii, ağlamamak için kendimi zor tuttum ultrason esnasında. Doktor hayati bir şey olmadığını söyledi ısrarla, böbreği işlev görüyormuş. Tespit ettiğimiz kusurların arasında en önemsiz olanı diyebilirim dedi. Ben de araştırdığımda bu insanların böbrek taşı, iye gibi hastalıklara daha eğilimli olduğunu okudum. Yine de içim rahat etmedi. Doğumdan sonra ultrason çekilsin dedi perinatolog. Başka doktora görünür müyüm bilmiyorum çünkü bu gittiğim doktor baya hatırı sayılır bir doktor alanında. Sadece bebeği bu şekilde doğmuş olanların ne yaşadığını bilmem belki beni rahatlatır.
Canım geçmiş olsun mu diyim bilemedim ama umarım geçecek birseydir Rabbim üstesinden gelemeyeceğimiz derdi sırtımıza yüklemez. Belki usgde kaynaklı öyle görünmüştür belki doğumda bı bakmışsın hiç bi problem yok sen yine de başka bı doktora da görün farklı göz her zaman iyidir. Allah daha beterinden korusun yavrularımızı inşaallah 🤲

Canım geçmiş olsun mu diyim bilemedim ama umarım geçecek birseydir Rabbim üstesinden gelemeyeceğimiz derdi sırtımıza yüklemez. Belki usgde kaynaklı öyle görünmüştür belki doğumda bı bakmışsın hiç bi problem yok sen yine de başka bı doktora da görün farklı göz her zaman iyidir. Allah daha beterinden korusun yavrularımızı inşaallah 🤲
Zamanla değişecek gelişecek bir şey değilmiş maalesef. Teşekkür ederim 🙏

Canım çok geçmiş olsun ❤️‍🩹 hiç bir bilgim yok 😞
İnşallah dediği gibi o kadar önemli etkileyecek bir şey değildir, zaten dr güveniyorsan çok stres yapma lütfen 🥺

Back
X