- 10 Haziran 2024
- 1.398
- 1.570
- 53
- 27
- Konu Sahibi annabelica
- #22.001
hahahahahhaa ye kız seninde ağzını sulandırdım demiBenden ne istedin smdicanım çekti
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hahahahahhaa ye kız seninde ağzını sulandırdım demiBenden ne istedin smdicanım çekti
![]()
kız noldu?bir nazar duası alalım kızlar![]()
eveet adminimiz bizi yarın cok güzel uyandırcak güzel resimleriyleannabelica kuzum sen yarın mı gidiyorsun detaylıya
kanka hasta olmuş ya kızlar ondan dedimkız noldu?![]()
Aşkım bu ara sadece akşamları 2 paket dondurma yiyesim geliyor , 1 paket kesmiyorhahahahahhaa ye kız seninde ağzını sulandırdım demikızlar bişeyler aşeren oldumu şimdiye kadar?
![]()
Canım belkide hissediyorsundur, çünkü ilk hareketleri aynı bağırsak hareketleri gibi, tekme atacak diye bekleme
BelkdieCanım belkide hissediyorsundur, çünkü ilk hareketleri aynı bağırsak hareketleri gibi, tekme atacak diye bekleme
belkide bagırsak hareketleriCanım belkide hissediyorsundur, çünkü ilk hareketleri aynı bağırsak hareketleri gibi, tekme atacak diye bekleme
inşaallahCok haklısın canım gerçekten hareket hissettikten sonra çok rahatlıyor insan. Yeter ki bebeğin sağlıklı olsun. İllaki hissedeceksin![]()
Evet kuzucum ya sorma kalbim pır pır midemde kelebekler öyle böyle heyecanli değilimannabelica kuzum sen yarın mı gidiyorsun detaylıya
Sizi merakta bırakmayayım dedimEvet en sevdiğim erken saate almış birde![]()
Kuzucum şimdi okudum doktorun önemsiz olduğunu söylediyse bence için ferah olsun. Çünkü doktorlar en ufak problemde hemen down şüphesi falan diyor en kötü senaryoyu çiziyorlar. Duygularını anlıyorum ama Allah beterinden korusun. İstersen forumda başlık aç belki bilgi sahibi olan aynı durumda olan birileri yardımcı olabilirHerkese merhaba, dün detaylı ultrasona gittim. Aslında kendini doktorum da yapmıştı ama kendisi perinatolog olmadığı için, ilk gebeliğimde de gittiğim doktora gittim. Bir de o görsün diye. Bebeğimin sağ böbreği olması gereken yerde değilmiş ve biraz daha küçük kalmış diğerinden. Organ gelişimi düzgün tamamlanmamış yani. Pelvik böbrek diye geçiyor bu. Daha önce duydunuz mu hiç? Bunu duyunca başımdan aşağı kaynar sular döküldü tabii, ağlamamak için kendimi zor tuttum ultrason esnasında. Doktor hayati bir şey olmadığını söyledi ısrarla, böbreği işlev görüyormuş. Tespit ettiğimiz kusurların arasında en önemsiz olanı diyebilirim dedi. Ben de araştırdığımda bu insanların böbrek taşı, iye gibi hastalıklara daha eğilimli olduğunu okudum. Yine de içim rahat etmedi. Doğumdan sonra ultrason çekilsin dedi perinatolog. Başka doktora görünür müyüm bilmiyorum çünkü bu gittiğim doktor baya hatırı sayılır bir doktor alanında. Sadece bebeği bu şekilde doğmuş olanların ne yaşadığını bilmem belki beni rahatlatır.
İnşallah kuzum heyecan stres merak bir sürü duygu içindeyim şu an. İnşallah güzel haberlerle gelirimeveet adminimiz bizi yarın cok güzel uyandırcak güzel resimleriyle![]()
Eeeeğğğt et aserdim hep hala öylehahahahahhaa ye kız seninde ağzını sulandırdım demikızlar bişeyler aşeren oldumu şimdiye kadar?
![]()
Kendi doktorumla görüşücem yine haftaya, belki o daha net açıklar. İster istemez insan takıyor ama takmamaya çalışıyorum. Yapabileceğim bir şey yok şu an çünküCanım çok geçmiş olsunhiç bir bilgim yok
İnşallah dediği gibi o kadar önemli etkileyecek bir şey değildir, zaten dr güveniyorsan çok stres yapma lütfen![]()
Teşekkür ederimKuzucum şimdi okudum doktorun önemsiz olduğunu söylediyse bence için ferah olsun. Çünkü doktorlar en ufak problemde hemen down şüphesi falan diyor en kötü senaryoyu çiziyorlar. Duygularını anlıyorum ama Allah beterinden korusun. İstersen forumda başlık aç belki bilgi sahibi olan aynı durumda olan birileri yardımcı olabilir![]()
canim selam ben geçtiğimiz haftalarda buna benzer bi durum okumuştum nerede okuduğumu hatirlayamadim ama bunun bi sorun teşkil etmediğini hatta bi cok insanin bunu ilerleyen yaslarda tesadüfen baska bi sebeple kontrol oldugunda farkettiğini, ancak bi ameliyat bi kaza vs olursa allah korusun o zaman dr'a bu konuda on bilgilendirme yapilmasi gerektiğini bi cok insanin pelvik böbrekle normal bi yasam sürdüğünü yazmislardi.Herkese merhaba, dün detaylı ultrasona gittim. Aslında kendini doktorum da yapmıştı ama kendisi perinatolog olmadığı için, ilk gebeliğimde de gittiğim doktora gittim. Bir de o görsün diye. Bebeğimin sağ böbreği olması gereken yerde değilmiş ve biraz daha küçük kalmış diğerinden. Organ gelişimi düzgün tamamlanmamış yani. Pelvik böbrek diye geçiyor bu. Daha önce duydunuz mu hiç? Bunu duyunca başımdan aşağı kaynar sular döküldü tabii, ağlamamak için kendimi zor tuttum ultrason esnasında. Doktor hayati bir şey olmadığını söyledi ısrarla, böbreği işlev görüyormuş. Tespit ettiğimiz kusurların arasında en önemsiz olanı diyebilirim dedi. Ben de araştırdığımda bu insanların böbrek taşı, iye gibi hastalıklara daha eğilimli olduğunu okudum. Yine de içim rahat etmedi. Doğumdan sonra ultrason çekilsin dedi perinatolog. Başka doktora görünür müyüm bilmiyorum çünkü bu gittiğim doktor baya hatırı sayılır bir doktor alanında. Sadece bebeği bu şekilde doğmuş olanların ne yaşadığını bilmem belki beni rahatlatır.
Ben de anca 1 kilo aldım benimde göğüslerim çatladı canimKızlar 5. Aya 1 kilo alarak geldim ve benim şimdiden üst bacaklarım çatladı karnımdan önce sizde durumlar ne![]()
Yandık desene ne yaparsak yapalım çatlıcaz gibiBen de anca 1 kilo aldım benimde göğüslerim çatladı canim![]()
Valla oyle demek 5- 6 kilo alsak ne olur düşünemiyorumYandık desene ne yaparsak yapalım çatlıcaz gibi![]()
Bence şimdiye kadar almadıysak kalan 3 ayı da böyle devam ederiz gibime geliyor ama doğuma yine de +10 oluruz diye düşünüyorum şişlik bebeklerin suyu kilosu vs.Valla oyle demek 5- 6 kilo alsak ne olur düşünemiyorum![]()