Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    146
Aaa evet birden bıçak saplanıyo gibi kas çekiyo gibi hissettm ben hep rahimn büyümesiyle alakalı demek ki bana günde 1 defa oluyo ama 3/4 gündür aralıksız olunca bi sormak istedm size

Aynı tarif ettginiz şekilde yaşıyorum her sey birde halsizlik çok var

Benimde 2. Gebeliğim ama ilk gebeliğimde hiç böyle olmamıştım yaş kaynaklı mı böyle oluyo anlamadm bide o his kalıyo o tarafımda bi yarm saat falan
Her gebelik kendine farkli oluyor mesela ilk çocukta şuan yasadığım belirtileri aynısını yaşadım ikinci aksine çooook rahat geçti aradan 5 yıl geçti ama her biri çok farkli

Bulanti herkeste olmuyor canim. Ben mesela kahvalti ederken zor ediyorum agzimda büyüyor ama kusma hic yasamadim. Bide cok acikinca midem karışıyor. Kokulara karşı hassasim. Her koku bana geliyor sanki
Bi önceki hamileliğimde bu haftalarda hastanede serum takmışlardı çok bulantılarım vardı. Ama şimdi henüz yok diyorum belki daha erken bilmiyorum canım kıyaslıyor insan ister istemez

benim de birebir öyle kokusuz, ama yine de sormak da yarar var bir baktıracağım pazartesi

Bi önceki hamileliğimde bu haftalarda hastanede serum takmışlardı çok bulantılarım vardı. Ama şimdi henüz yok diyorum belki daha erken bilmiyorum canım kıyaslıyor insan ister istemez
Benim aşırı halsizliğim var, midem de kötü, kusmuyorum ama bazı şeylerden tiksinmeye başladım. Genel olarak ekmek ve türevlerini canım istiyor. Tuzlu ve ekşi rahatlatıyor bir de. İlk gebeliğimde de böyleydim, şu ilk trimester geçse de rahatlasak.

Hoşgeldin beklenen doğum tarihini de ekleyelim mi yazarsan

Ben her zaman olmasa da tiryakisi değilim arada içiyordum arkadaş ortamında kahveyle vs ama onu da bıraktım

teşekkür ederim Öyle yapıyorum canım artık bol dinlenicem inşallah düzelecek

Öncelikle geçmiş olsun. Ne güzel arkadaş olarak büyüyecekler. Bence bu dönemde en kıymetli şey arkadaş. Çünkü çocuklar çocuğa hasret. Siz ona en güzel şeyi hediye ediyorsunuz. Etrafın söylediğine de kulak asmayın. Biz öyle uygun gördük diyip geçebilirsiniz.

Aynı tarif ettginiz şekilde yaşıyorum her sey birde halsizlik çok var
Uyku hali de geliyor. Heoimiz benzer seyleri yaşıyoruz ya bu guzel birsey bence.
benim de birebir öyle kokusuz, ama yine de sormak da yarar var bir baktıracağım pazartesi
Tabiki sordugunda bizimle de paylas olur mu
Aynısı ben de bazen gidip bakıyorum.
Ay ben cok sık gidiyorum vallahi. Bide kasık ağrısı eslik edince ay ne akti simdi diye gidiyorum vallahi wcye.

Evet benimde canım sürekli ekşi tuzlu tek isytr yani onu yemek rahatlatıyor ama tatlı ismini bile duyunca kötü oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…