- 16 Eylül 2024
- 5.584
- 4.963
- 88
- Konu Sahibi annabelica
-
- #2.341
Her hamilelik farkli iste canim. Tabiki kiyas yapiliyor istesende istemesende.Bi önceki hamileliğimde bu haftalarda hastanede serum takmışlardı çok bulantılarım vardı. Ama şimdi henüz yok diyorum belki daha erken bilmiyorum canım kıyaslıyor insan ister istemez
Uyku malesef elime geçmiyorUyku hali de geliyor. Heoimiz benzer seyleri yaşıyoruz ya bu guzel birsey bence.
Tabiki sordugunda bizimle de paylas olur mu
Ay ben cok sık gidiyorum vallahi. Bide kasık ağrısı eslik edince ay ne akti simdi diye gidiyorum vallahi wcye.
Cocuk mu vardi seninUyku malesef elime geçmiyor
Nerde sürekli arkamda lar yada. Ben arkalarındaCocuk mu vardi senino zaman buldugun yerde uyu mutfak masasinin kosesine kıvrılıver
Evet azıcık aç kalamıyorum midem kaynıyo sankiHer hamilelik farkli iste canim. Tabiki kiyas yapiliyor istesende istemesende.
Ay yemekten sonra cabucak acikiyor musunuz
Evet farklıymış annemde hep öyle derHer hamilelik farkli iste canim. Tabiki kiyas yapiliyor istesende istemesende.
Ay yemekten sonra cabucak acikiyor musunuz
Kaçıncı hafta sizinBenim aşırı halsizliğim var, midem de kötü, kusmuyorum ama bazı şeylerden tiksinmeye başladım. Genel olarak ekmek ve türevlerini canım istiyor. Tuzlu ve ekşi rahatlatıyor bir de. İlk gebeliğimde de böyleydim, şu ilk trimester geçse de rahatlasak.
Olsun canim önemli olan saglikli olmak sagligimizin yerinde olmasi kilo almak onemli degil. Rahat ol canin istedikce birseyler ye.Evet azıcık aç kalamıyorum midem kaynıyo sankifazla kilo aldım ama ne yapayım kilo şuan sonraki aşama açıkçası sağlıklı olsun yeter ki diyorum kendimi strese sokmak istemiyorum bu yüzden
Insallah saglikla ilerlesin sureclerimiz. Önemli olan bu.Evet farklıymış annemde hep öyle der
Sizi minik ördek ailesiNerde sürekli arkamda lar yada. Ben arkalarında
İnşallah canım tek dileğim bu benimOlsun canim önemli olan saglikli olmak sagligimizin yerinde olmasi kilo almak onemli degil. Rahat ol canin istedikce birseyler ye.
Insallah saglikla ilerlesin sureclerimiz. Önemli olan bu.
Yaa ne güzel o zamn. Darısı başıma o zamanBen her zaman olmasa da tiryakisi değilim arada içiyordum arkadaş ortamında kahveyle vs ama onu da bıraktım
Hamileliğimi öğrenene kadar günde 10 tane kesin içerdim, öğrendiğim gün sigaraları attım evden bence bunun tek çözümü direkt ortadan kaldırmak ve kesmek diğer türlü insan yavaş yavaş falan bırakamıyorArkadaşlar aranızda sigara kullanan var mı, ben öğrendiğimden itibaren çok azalttım ama bırakamadım henüz, siz bıraktınız mı yada nasıl yapıyorsunuz içmek istemiyorm ama bazen çok canım istiyor, inşallah tiksinirim en kısa zamanda
Bel ağrısı ahhhhBenim belimde ağrıyo bi tek bulantım başlamadı
Yerimden kalktığım an hemen regl olmuşum gibi akıyor şeffafYa kızlar konuşuldu mu kaçırdım mi bilmiyorum ama akıntı durumlariniz nasil ?
6+4 sat 4 MartEklememisim canım bilgilerini yazabilir misin. Daha önce yazdın mı bilmiyorum ben görmedim
Ben de akıntı yok denecek kadar az, progestan fitil den kaynaklı su gibi akıntı oluyor, bazen idrarımı yaptım sanıyorum.Ya kızlar konuşuldu mu kaçırdım mi bilmiyorum ama akıntı durumlariniz nasil ?
Yaş6+4 sat 4 Mart
Yaş:31 ikinci çocuk beklenen doğum tarihi 18 Aralık cinsiyet tahminim yokYaş
Kaçıncı çocuk
Beklenen doğum tarihi
Varsa cinsiyet tahmini
Bunlari da yazabilir misin
Yaa ayni yerden yaralıyız desene... benimde ilk gebeligim 13 haftalikti kaybettigimde.. nasip degilmis dedik Allahımin bir bildigi vardır.. insallah simdi hamileligimiz sag salim geçer de evlatlarımızı saglikla kucagimiza alırız vakti zamani geldigindeİnşallah canım tek dileğim bu benimönceki hamileliğimde maalesef bebeğimi kucağıma alamadan kaybettim. Şimdi yaş faktörü de var Fetal DNA falan dedi doktor . Kötü birşey çıkmaz bu sefer inşallah korkuyorum bazen
Ay gercekten miii. Bu konuda cok yalniz hissediyordum kendimi kimse demedi burda da demek yalniz degilim. Otururken falan bir anda akıyor allah allah diyorum regl olamaz olmasin Allahım nolur hemen solugu wcde aliyorum. Wc gidebilecegim bir yerde degilsem gidene kadar kafamda kirk tane senaryo üretiyorum. Yakinda cildircam ☹Bel ağrısı ahhhh
Yerimden kalktığım an hemen regl olmuşum gibi akıyor şeffaf
Fitil de akintiyi artirir aslinda normal bende kullaniyorum cidden hep islak camasirimBen de akıntı yok denecek kadar az, progestan fitil den kaynaklı su gibi akıntı oluyor, bazen idrarımı yaptım sanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?