Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    146
Yaaaa üzüldüm valla ama insan işte düşünüyor gerçekten herkes iyi niyetli olmuyor maalesef. şimdi bunu okudum ya doğurana kadar söyleyemiycem galiba Allah doğacak bütün bebekleri, hamileleri kem gözlerden sakınsın ya

Anladım teşekkür ederim canım bilgilendirme için

Canim kalp atisi duymak istiyorsan o zaman 6+2 ve sonrası gibi duruyor. Baska yerde de kan verip daha sonra doktoruna gosterebilirsin o yuzden istedigin saatte alabilirsin bence. Ben 4+5te gittim keseyi gormek icin ilk, o zaman herhangi bir tahlil istemedi zaten kalp atisini gordukten sonra istiyorlarmis genelde

Acilden kan verme işlemleri devam ediyor mesai dışında da. Ben de çok defa 5 randevusuna gittim.

Kese 2000-3000 betalarda gozukuyor yolk sac 5000 civarinda gozukuyor diye biliyorum, eger artisin iyiyse gorebilirsin belki

Çok teşekkürler

Aynen canim herkes iyi niyetli olmuyor ne yazik ki.. hahaha valla sen bilirsin olabildigince gec soylemekte fayda var. Dedigin gibi iyi niyetli olmuyor herkes.
Aminn canim aminn tüm bebisleri hamileleri korusun kollasin Allahım inşallah

Karından gözükür mü acaba yoksa vajinal mi ? Bi de vajinalde sıkıntı olur mu baktırmasam mı kararsızım
En son cuma 513tü benim yani şu an sanırım 1500 falan bugün devlete gittim bakmadı ama özele gittim akşamüstü vajinal bakıldı keseyi net gördük karından görülmesi için bir sürü etken var mesela benim rahimim geriye doğru bakıyomuş biraz o yüzden karından görmemiz vakit alabilir dedi. Kendinizi kasmazsanız hiç bişey hissetmiyosunuz bile normal kayganlaştırıcı gibi bişey ile giriyor hiç hissedilmiyor

Ya arkadaslar bende aşırı tüylenme durumu başlamış bugün farkettim normalde daha önceden lazerliydim bugün göbeğime dikkat ettim tüyler uzamış ve siyahlasmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…