Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    147
Çok şükür kuzum zamanla daha iyi olcaksın. Aşı niye çarptı tetanoz mu ? Bende hiç etki etmedi canım kişiden kişiye değişiyor mu acaba

Kızlar braun burun aspiratörü aldım bu arada baya iyi çekiyor, bebemin burnuyla beraber çekmez umarım
Ya benim yegenlerim otri bebeyle büyüdü baya da konforluydu bende önce onu denerim baktim beceremezsek o zaman bende alırım braun dan. Güzel oldu yorumunu söylemen aşko

Çok şükür kuzum zamanla daha iyi olcaksın. Aşı niye çarptı tetanoz mu ? Bende hiç etki etmedi canım kişiden kişiye değişiyor mu acaba
İnşallah canım benim inşallah aminnn ya evet 3lü karma aşı oldum ben seninki hangisiydi ?
O da benim sansima heralde valla sabahtan beri sanki tüm kemiklerim dayak yemis gibi agridi. Eklem yerlerim falan koltuktan kalkipta wc gitmekte zorlandim. Su dedikçe acidi ellerim kollarım.
Demek ki degisiyor etkileri kisiden kisiye canim.

Ben tek doz olacaktım canım boğmaca olan oldum.

ebayraktar canım senin de bayadır yazdığını görmedim herşey yolunda değil mi
Merhaba canim tesekkurler sordugun icin benim saat farkindan dolayi katilmam biraz zor oluyor, hem 10 saat fark var, hem de calisiyorum o nedenle aksamlari yazilanlari okurken sayfa acik uyuyakaliyorum hatta esim esprisini yapiyor aralik anneleri ile uyuyorsun diye

Bebek ile ilgili cok sukur her sey yolunda ben hala buyuk sindirim sorunlari yasiyorum ama dr takibindeyim insallah kolaylikla gececek son 3 ay da.

Yazdiklarinizi genelde okumaya calisiyorum herkesin haberine kendi haberim gibi seviniyorum uzuluyorum, iyi ki var grubumuz ben daha alisveris kismina gecemedim hala durduruyorum kendimi ve aslinda minimal kalmak istiyorum simdi alirim bi sey sonra fikrim degisir iade suresi gecer falan diye biraz daha bekliyorum acikcasi.

Bence yanlış düşünmemişsin, onun için de en iyisi böyle olur. Umarım idarecilerin de anlayışlı insanlardır, mümkün olduğunca az ders verirler. Sen talep etmekten çekinme, insanız hepimiz anlayan da çıkacaktır, bana ne diyen de, durumunu anlat her defasında.
Evet öyle termometreler var, baktın nem çok oluyor nem alma cihazları var onlardan alırsın canım ya da klimaların nem alma özelliği var onu kullanırsın halledersin bir şekilde

Ne bileyim bende batma kirlenme durumlarinda cocugu komple soymak istemem yaaa. Alt kirlenirse altı cikar temiz giydir diye düşünmüştüm ama tabi bir dusuneyim yine de sagol canım
Canım bizim hastane kendi takımlarını giydiriyor ilk doğunca. Tabi istemezsen giydirmezsin. Ben onları giydirsinler, onlar kirlenince de kendi seçtiğim takımı giydiririm diye düşünüyorum

Bi 2li varmis bide 3lü varmis bide tek tetanoz . Bana da hemsire 1 doz yeterli dedi dr un isterse 1 ay sonra tek tetanoz olabilirsin dedi. Ama ben hic istemiyorum bakalim doktorum ne der.
Ben sordum canım ikinci dozu. Daha önce olmuş muydun dedi hayır deyince ikinci sadece td olanı da olalım dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…