- 9 Ağustos 2025
- 226
- 268
- 18
- 30
- Konu Sahibi annabelica
-
- #27.161
Çok şükür kuzum zamanla daha iyi olcaksın. Aşı niye çarptı tetanoz mu ? Bende hiç etki etmedi canım kişiden kişiye değişiyor mu acabaDaha vakit var karar verirsiniz ama dedigin dogru ilk cocukkkk o kadar forsu olsun yaaağni
Sagol kuzum bende idare ediyorum sagolsun aşı çarptı bu defa da. Yeni yeni kendime gelmeye çalışıyorum. Onun dışında annnca yatiyorumevin içinde ufak ufak geziyorum wc gidiyorum ve yatiyorum.
Allahim herseyimiz heryerlerimiz gösteriş olduhttps://www.instagram.com/mels.designn?igsh=ODVwdWdkdTJ0Y3o1
Size caf caflı lohusa takımları atıyorum
Ya benim yegenlerim otri bebeyle büyüdü baya da konforluydu bende önce onu denerim baktim beceremezsek o zaman bende alırım braun dan. Güzel oldu yorumunu söylemen aşkoKızlar braun burun aspiratörü aldım bu arada baya iyi çekiyor, bebemin burnuyla beraber çekmez umarım
Ayy olsun da Allahın izniyle inşallah kucağımıza aldığımız zamanları da burda konuşmak nasip olur hepimizeSizinde olsun sizde gösterin
Link atsana canım kendinde mi denedinKızlar braun burun aspiratörü aldım bu arada baya iyi çekiyor, bebemin burnuyla beraber çekmez umarım
Ne fark var aralarındaYa benim yegenlerim otri bebeyle büyüdü baya da konforluydu bende önce onu denerim baktim beceremezsek o zaman bende alırım braun dan. Güzel oldu yorumunu söylemen aşko
İnşallah canım benim inşallah aminnnÇok şükür kuzum zamanla daha iyi olcaksın. Aşı niye çarptı tetanoz mu ? Bende hiç etki etmedi canım kişiden kişiye değişiyor mu acaba
Otri bebe manuel sen cekiyorsun nefesle aparatlarini takıp. Braun otomatik,dugmeye basinca çekiyor.Ne fark var aralarında
Ben tek doz olacaktım canım boğmaca olan oldum.İnşallah canım benim inşallah aminnnya evet 3lü karma aşı oldum ben seninki hangisiydi ?
O da benim sansima heraldevalla sabahtan beri sanki tüm kemiklerim dayak yemis gibi agridi. Eklem yerlerim falan koltuktan kalkipta wc gitmekte zorlandim. Su dedikçe acidi ellerim kollarım.
Demek ki degisiyor etkileri kisiden kisiye canim.
Hmm anladım kuzum sağol bakarım bendeOtri bebe manuel sen cekiyorsun nefesle aparatlarini takıp. Braun otomatik,dugmeye basinca çekiyor.
Aslında otri bebe yeterli oluyor instada da hep görüyorum önerilerde.
Bi 2li varmis bide 3lü varmis bide tek tetanoz . Bana da hemsire 1 doz yeterli dedi dr un isterse 1 ay sonra tek tetanoz olabilirsin dedi. Ama ben hic istemiyorum bakalim doktorum ne der.Ben tek doz olacaktım canım boğmaca olan oldum.
Benim var salı günü 26. Hafta rutin kontrolüKızlar haftaya kimlerin randevusu var?
Merhaba canim tesekkurler sordugun icin
Bence yanlış düşünmemişsin, onun için de en iyisi böyle olur. Umarım idarecilerin de anlayışlı insanlardır, mümkün olduğunca az ders verirler. Sen talep etmekten çekinme, insanız hepimiz anlayan da çıkacaktır, bana ne diyen de, durumunu anlat her defasında.Belli değil hocam fakat köy okuluyuz meccudumuz 50 yi geçmiyor en fazla 21 22 dersim olur o da çeşitli branş öğretmenlerimiz olmadığı için.Normal şartlarda dört gün dersim oluyordu zaten şimdi birde süt izniyle daha çok evladımın yanında olurum diye düşündüm.Yollarda ondan uzaktan olmaktansa yanıbaşımda olucak inşallah
Evet öyle termometreler var, baktın nem çok oluyor nem alma cihazları var onlardan alırsın canım ya da klimaların nem alma özelliği var onu kullanırsın halledersin bir şekildeGiderlerin geçtiği yerde evet rutubet var ama eşim kazıyıp düzelticek oraları deniz kenarı olunca mecburen oluyorbu oda termometrelerinde nem oranı da gösterenler varmış onlarla dengelerim diyorum ama çok nemde de ne yapabilir insan tabi bilemiyorum
Kız aynı benimde rutin kontrol salı günü seninki saat kact?Benim var salı günü 26. Hafta rutin kontrolü
Ay biz de eşimle sevgiliydik. Ben Gebze'ye atanmıştım. Eşim de Balıkesir'de askeriyede eğitim görüyordu o sene. Haftasonları hep Balıkesir'e giderdim günübirlikGrupta çoğumuzun yolu Balıkesirden geçmiş sanki ya. Balıkesir çok şaşkın
Canım bizim hastane kendi takımlarını giydiriyor ilk doğunca. Tabi istemezsen giydirmezsin. Ben onları giydirsinler, onlar kirlenince de kendi seçtiğim takımı giydiririm diye düşünüyorumNe bileyim bende batma kirlenme durumlarinda cocugu komple soymak istemem yaaa. Alt kirlenirse altı cikar temiz giydir diye düşünmüştüm ama tabi bir dusuneyim yine de sagol canım
12:00 deKız aynı benimde rutin kontrol salı günü seninki saat kact?
Ben sordum canım ikinci dozu. Daha önce olmuş muydun dedi hayır deyince ikinci sadece td olanı da olalım dediBi 2li varmis bide 3lü varmis bide tek tetanoz . Bana da hemsire 1 doz yeterli dedi dr un isterse 1 ay sonra tek tetanoz olabilirsin dedi. Ama ben hic istemiyorum bakalim doktorum ne der.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?