Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    146
Kızlar, 6+4 te kasık ağrısı olmaması normal mi kusmam çok var göğüslerde hassas ama dünden beri kasık ağrım yok oldu ya

Kızlar, 6+4 te kasık ağrısı olmaması normal mi kusmam çok var göğüslerde hassas ama dünden beri kasık ağrım yok oldu ya
Sürekli kasık ağrısı olmuyor ki canım. Bir gün hiç olmuyor sonra bir gün günde bir kaç kez yoklayabiliyor. Birde belirtiler hep aynı şekilde devam etmezmiş zaten. Bazen artar bazen azalırmış Allah’ın izniyle birşey yoktur

Korkuyor insan ya ara ara ağrırdı iki gündür hiç tık olmayınca

Sagol canım diyet spor derken güzel bir kiloya gelince "hamilelik" ya benim çenem ve dudak üstüm koca sivilceler çıkıyor biri gidiyo digrrine başlıyor
Ayyy sorma regl döneminde bir iki tane sivilce çıkaran ben şimdi dudak, dudak üstü, yanak, alın, sırt hep sivilce çıktı geçen hafta. Bu hafta sönmeye başladı çok şükür

Hanımlar iyi akşamlar Nisan 3 son regl tarıhım adetim düzensiz bazen 30 bazen 26 degısıyor döngüm bugün test yaptım sılık çıktı kan verdim 6.76 çıktı böle olup yükselen oldu mu yada yakınlarınızdan

Ayy benim de sat 21 Mart beklenen doğum 26 Aralık inşallah sağlıkla görürüz o günleri
Çok üzüldüm bu mesajı görünce kimyasal olduğunu öğrenince. Gerçekten Rabbim yüzümüzü bir an evvel güldürsun

Çok üzüldüm bu mesajı görünce kimyasal olduğunu öğrenince. Gerçekten Rabbim yüzümüzü bir an evvel güldürsun
Aslında tam olarak ne olduğu belli değil şu an. Değer az yükseldiği için kimyasal dediler kanamayla atarsın dediler. Ama hala kanama gelmedi. En son cuma kan vermiştim. Yarın doktor randevum var. HCG kontrolüyle netleşecek galiba. Cuma gününe kadar HCG de düşmedi hiç 2 katı değildi ama yükseldi azar azar. Tam bir araftayiz. Ne sevinebildik ne uzulebildik. Durmadan araştırıyorum. 6. Haftaya girmek uzereyiz. İlk 5 hafta içinde kimyasal atiliyormus kanamayla. Umut etmeyi bırakamıyor insan.

Off çok stresli ve zor. İnsallah sağlıklı bir gebeliktir hayırlısı olsun

Ben de böyle düşünüyorum zaten doktordan daha iyi bilecek değiliz ve dış gebelik ihtimali kalksın istiyorum ben de kafam daha rahat edecek çünkü ve öncesinde muayene çok defa oldum hiç sıkıntı yaşamadım. Normalde çevreden duyduğum şeylerden de etkilenmem. Ama hassasım sanırım bu aralar akşam böyle konuşmalar oldu biraz canım sıkıldı hatta çarpıntı bile yaşadım muhtemelen strese girdim. Maalesef herkes istediği gibi konuşuyor çocuk doğuran herkes kendini uzman doktor ya da ebe sanıyor. Kulaktan dolma yanlış bilgi de çok var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…