Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    144
Dinlenince azalarak bitti gibi canim takip ediyorum simdi devami gelmez insallah. Gelmezse de hareketlendigim icin olmustur diye düşüneceğim yine.
Hic oturmamistim ilk kez oturdum dikislerde haliyle oynama olmustur diyor aklim ama
Doğru söylüyorsun olabilir ben bazen oturunca ağrı hissediyorum dikişlerimde çok haklısın azalarak bitmişse hiç bir sıkıntı yoktur

Kızlar bu otribebe monodoz diye su var, bunu aspiratörü kullanmadan önce burnuna sıkılan su’mu?

Aşkım mesela başka serumu sıkıp yine otribebe aspiratör ile çektin dimi? Sen hangisini kullandın hangisi iyi
ben ilk baby plus burun aspiratörü aldm e bebekten sonra esim otribebe alms ikiside gayet iyidi
sümük yumuşak kıvam olunca suya gerek kalmadan rahat cekiliyor ama hastayken cok tıkalıysa yada kuruysa serum fizyolojik sıkıp aspiratörle cektim
bebekleri aşırı rahatlatıyor burun doluysa cok huzursuz oluyorlar
bi ara oglum cok hastaydi asla cekemedik hicbirsey yapamadk acilde serum sıkıp kendi cihazlariyla cektiler asiri iyi acildeki
sonra 3 saat deliksiz uyumustu yavrum

Minik burnunu ısırırım onun
Fizyolojik serum hangi marka kullandın canım?
Burda geçende kızlar otribebe dediği için bende ona yöneldim, yoksa elektrikli olanlardan alacaktım

Minik burnunu ısırırım onun
Fizyolojik serum hangi marka kullandın canım?
Burda geçende kızlar otribebe dediği için bende ona yöneldim, yoksa elektrikli olanlardan alacaktım
gifrer kullandm canim buyuyunce de gifrerin burun spreyini alıp kullandm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…