Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    147
Canım bazen ultrason da net çıkmayabiliyor haftası henüz küçük ve gelişim hala devam ediyor ayrıca genetik özellikler çok belirleyici bu dip not eğer sen ve ya eşin çok zayıfsa size çekiyor
Teşekkür ederim canım eşim degil ama ben zayıfım hamilelikte bile 2 kilo anca aldim bana benzemiş olabilir o zaman

Yani ilk gün zaten full serum iğne yapıyorlar. Bir gün çok kısa bu defa sorarsınız sezaryen olursa
3.sezeryanım olucak canim
insallah 2 gundur dedigin gibi oldu zaten sabah dogum aksam yuruyus sabah taburcu hic dinlenemedim bile
Canım neresiymiş orası öyle çok pahalı
Bizim buralarda 28-30bin
28 30 da iyimis yine canim ya

Canım bunu doktoruna sorsaydın hemen
Canim sormadım açıkçası ilk kez ayaklandim bugun normaldir diye düşündüm. Icimi öyle rahatlattim.
Yok alttan bakmadi. Muayene esnasinda da yoktu sonrasinda oldu muhtemelen. Gerci belkide o an oldu bilemiyorum. Ama uzun oturdum uzun ayakta kaldim arabayla giderken de yatsamda sallandım haliyle. Onlardandir diye düşündüm

Maalesef bizim kasım grrubu vardı aynı bu şekil aktifti doğumdan sonra kimse yazmıyor du herkes bebeğiyle ilgileniyordu tabi buda bize bağlı valla ben yazarım bırakmam Ben pro anneyim
bende yazarım inan dogumdan sonra daha cok danışılıcak seyler oluyor daha cok o sureci atlatmaya yardimci oluyor
cocuklarimiz 7 yasina giricek biz hala konusuyoruz

3.sezeryanım olucak canim
insallah 2 gundur dedigin gibi oldu zaten sabah dogum aksam yuruyus sabah taburcu hic dinlenemedim bile

28 30 da iyimis yine canim ya
Canım benim özel sağlık sigortam var doğumu o karşılayacak ama arkadaşım söyledi o sormuş yaklaşık bu civardaymış bence de iyi yani normal

Devam etti mi olabileceğini söyledi doktor bana da durduk yere olmadığı için doğru düşünüyorsun sebebi oda olabilir

Devam etti mi olabileceğini söyledi doktor bana da durduk yere olmadığı için doğru düşünüyorsun sebebi oda olabilir
Dinlenince azalarak bitti gibi canim takip ediyorum simdi devami gelmez insallah. Gelmezse de hareketlendigim icin olmustur diye düşüneceğim yine.
Hic oturmamistim ilk kez oturdum dikislerde haliyle oynama olmustur diyor aklim ama

Hayir canim yorum yapmadı 350 -400 arası normal sanırım bu haftalarda maşallah diğer kızların çoğu 400 kusur çıkınca sormak istedim
Benim de ilk detaylıda 410du. Çok da fark yok aramızda 10 gün sonra 468 çıktı. Doktor iyi dedi iyidir herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…