- 10 Haziran 2024
- 1.603
- 1.941
- 53
- 27
- Konu Sahibi annabelica
-
- #25.781
ayy üzülürümmValla bende öyle alıştım yaaa aile olduk burda ama doğumdan 2 3 ay sonra yazan pek olmaz ben söylim
Teşekkür ederim canım eşim degil ama ben zayıfım hamilelikte bile 2 kilo anca aldim bana benzemiş olabilir o zamanCanım bazen ultrason da net çıkmayabiliyor haftası henüz küçük ve gelişim hala devam ediyor ayrıca genetik özellikler çok belirleyici bu dip not eğer sen ve ya eşin çok zayıfsa size çekiyor
Korkulck hiç bişey yok o zaman annesi sana çekmiş hatta senin bebek kilosu normal bile yinede için gönlün rahat olsun istersen bir dahaki kontrolde doktoruna sorarsınTeşekkür ederim canım eşim degil ama ben zayıfım hamilelikte bile 2 kilo anca aldim bana benzemiş olabilir o zaman
Maalesef bizim kasım grrubu vardı aynı bu şekil aktifti doğumdan sonra kimse yazmıyor du herkes bebeğiyle ilgileniyordu tabi buda bize bağlı valla ben yazarım bırakmamayy üzülürümm
Yanı ben gecen yemedim sana da bısey olmaz heraldeban mı yicem şimdi ben
Kuzum yeni gördüm msji bugün 25+0 dıkMaşallah canim ne güzel kac haftaliksin
3.sezeryanım olucak canimYani ilk gün zaten full serum iğne yapıyorlar. Bir gün çok kısabu defa sorarsınız sezaryen olursa
28 30 da iyimis yine canim yaCanım neresiymiş orası öyle çok pahalı
Bizim buralarda 28-30bin
Canim sormadım açıkçası ilk kez ayaklandim bugun normaldir diye düşündüm. Icimi öyle rahatlattim.Canım bunu doktoruna sorsaydın hemen
Yok alttan bakmadi. Muayene esnasinda da yoktu sonrasinda oldu muhtemelen. Gerci belkide o an oldu bilemiyorum. Ama uzun oturdum uzun ayakta kaldim arabayla giderken de yatsamda sallandım haliyle. Onlardandir diye düşündümAltan falan baktı mı doktor kırmızı renk mıydı doktor bana gelebilir dedi ama doğrusu hiç gelmedi bende kan lekesi @sepide haklı doktora sormalısın sıkıntı çıkmaz inşallah da merak edersin böyle de strese sebep olur güzel haberi de bize ver
bende yazarım inan dogumdan sonra daha cok danışılıcak seyler oluyor daha cok o sureci atlatmaya yardimci oluyorMaalesef bizim kasım grrubu vardı aynı bu şekil aktifti doğumdan sonra kimse yazmıyor du herkes bebeğiyle ilgileniyordu tabi buda bize bağlı valla ben yazarım bırakmamBen pro anneyim
iyi bari ya korktum hahahahYanı ben gecen yemedim sana da bısey olmaz heralde
Canım benim özel sağlık sigortam var doğumu o karşılayacak ama arkadaşım söyledi o sormuş yaklaşık bu civardaymış bence de iyi yani normal3.sezeryanım olucak canim
insallah 2 gundur dedigin gibi oldu zaten sabah dogum aksam yuruyus sabah taburcu hic dinlenemedim bile
28 30 da iyimis yine canim ya
bende bırakmam hergün aklımdasınız yoldaşlarımMaalesef bizim kasım grrubu vardı aynı bu şekil aktifti doğumdan sonra kimse yazmıyor du herkes bebeğiyle ilgileniyordu tabi buda bize bağlı valla ben yazarım bırakmamBen pro anneyim
Devam etti mi olabileceğini söyledi doktor bana da durduk yere olmadığı için doğru düşünüyorsun sebebi oda olabilirCanim sormadım açıkçası ilk kez ayaklandim bugun normaldir diye düşündüm. Icimi öyle rahatlattim.
Yok alttan bakmadi. Muayene esnasinda da yoktu sonrasinda oldu muhtemelen. Gerci belkide o an oldu bilemiyorum. Ama uzun oturdum uzun ayakta kaldim arabayla giderken de yatsamda sallandım haliyle. Onlardandir diye düşündüm
Ya aralık grubunu ben de çok seviyorum sürekli yazmaya devam edelim bir sürü kişiyi artık tanıyı gibi olduk resmen. Eminim bebişlerimiz doğurduktan sonra da bir sürü konuşulacak şeyler olacak.bende bırakmam hergün aklımdasınız yoldaşlarım
Dinlenince azalarak bitti gibi canim takip ediyorum simdi devami gelmez insallah. Gelmezse de hareketlendigim icin olmustur diye düşüneceğim yine.Devam etti mi olabileceğini söyledi doktor bana da durduk yere olmadığı için doğru düşünüyorsun sebebi oda olabilir
Bence iyi canim zaten beklenen kilo araliginda. Her bebegin gelisimi ve genetigi farklı sonucta kimseyle cok kiyaslamaArkadaşlar 21+4 ken detayliya gittim bebeğim 386 gramdı düşük mu sizce
kesinlikle birbirimize cok yardımımız dokundu burda gercektenYa aralık grubunu ben de çok seviyorum sürekli yazmaya devam edelim bir sürü kişiyi artık tanıyı gibi olduk resmen. Eminim bebişlerimiz doğurduktan sonra da bir sürü konuşulacak şeyler olacak.
Benim de ilk detaylıda 410du. Çok da fark yok aramızdaHayir canim yorum yapmadı 350 -400 arası normal sanırım bu haftalarda maşallah diğer kızların çoğu 400 kusur çıkınca sormak istedim
Bencede maşallah iyi canimBenim de ilk detaylıda 410du. Çok da fark yok aramızda10 gün sonra 468 çıktı. Doktor iyi dedi iyidir herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?