Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    147
Oluyor vallah normal organlarımız sıkışıyor diye birde yediklerimizi hafif şeyler olarak yapsak daha iyi olur bizim icin kızlar cünki az bi ekmek yedim nefes alamıyorum daralıyorum resmen birde göbeğim cook fazla hızlı büyüdü eşim bir haftada büyüdü bu karnın dedi resmen 25.haftasına gelicek olanlar şaşırmayın

Kızlar sabah kan geldi benden doktoru aradık hastaneye gittik. Çok şükür bebek iyi 850gr 31 cm olmuş. Yoğun bir kanama değildi takip et dedi
Plesenta kaynaklı görünmüyor dedi
Ama artık kan görmek istemiyorum cidden sinirlerim bozuluyor moralim bozuk 26. Hafta hala kanama olabiliyor.
Salı gideceğim kontrole erken gitmiş oldum böylelikle
İki hafta sonra tekrar çağırdı 28. Hafta kontrolüne

Çok sık uyaniyordu gerçekten ilk önce tek tarafına dönüyordu sikinti yoktu. Tam tur dönmeye başlayınca iyice yatağa gıcık oldu. Emekleyince hiç yatıramadim artık kalkıp duruyordu. Yere yatırmak kurtarıcı oluyor da bir süre sonra beni de yanına çekti. Sürekli emzirmek için yanına yatıyordum emzik olmuştum. Emzirmeyi bırakınca da tamamen yanında istiyor artık. Yerde yatmak da kemiklerimi ağrıtıyor resmen karnım büyüdükçe zorlanmaya başladım. Nasıl yalnız yatmaya alışacak bilmiyorum ya. 4 ayda çözmem lazım bu konuyu. Bir tane eşim için birer tane de kızlara benden gerekiyor şu durumda

Ah ya cok kötü gerçekten ben de senin gibi en ufak sarsıntıyı duyardım ama bebeğim doğduktan sonra tek bir depremi bile duymadım. Yanımdakiler hep haber verir deprem oluyor diye. Sürekli hareket halinde olduğum için mi yoksa kafam mi yorgun bilmiyorum

Geçmiş olsun canım ya neden böyle oluyor ki hiç anlamıyorum. Ne kadar korktuğunu tahmin edebiliyorum Bebeğin de ne güzel büyümüş maşallah. 28 hafta en önemli eşik şu an az kalmış senin de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…