- 5 Haziran 2021
- 5.626
- 21.589
- 298
- Konu Sahibi annabelica
-
- #27.261
Kanka bunun özetini geçermisin 35 dk çok fazla kadın aşırı sıkıcı konuşuyor 5 dk izleyebildimKafam iyice karıştıbu videoyu izledim kadın anne yanı yatakla hiç rahat edemediğini park yatağında çok güvensiz olduğunu söylüyor bu gidişle bende yere yorgan atıp üstünde uyutucam sjsjsj varmış bir bildiğin aşko saygıyla eğiliyorum annabelica
Aşkım nerde oldu sen nerdeydin?Yine deprem oldu ya:/
canım akşam yemeğini fazla kaçırınca oluyorKız lar kalp çarpıntısı yaşayan var mı ve birde uzanırken mideniz sanki boğazınıza kadar sıkıştırıyor hiç oldu mu öyle çok korkunç ya az önce 3 kere üst üste kalbim attı durmak sandım
Kuzu diyo ki park yatakta en alt kademedeyken çocuk zıplarken mekanizmalı yerinden tutmuş park yatak kapanmış mı devrilmiş mi bişey olmuş çok tehlikeli bebeğiniz hareketliyse filan diyoBen park yatak içi junocuyumsonra alt kademeye indiriyosun 2 yaşa kadar park yatakta öyle yattı sonra emzirmeyi kesince kendi odasına montessori tarzı ahşap büyük yatak alıp direk geçirmiştim şu an 5 yaşında o yatakta devam ediyor dıştan ziyade iç yatağın markası kalitesi çok önemli bebek severse yatıyor yoksa habire kendi yatağında buluyosun
Kanka zaten hoşumuza gitmemişti o yatakKuzu diyo ki park yatakta en alt kademedeyken çocuk zıplarken mekanizmalı yerinden tutmuş park yatak kapanmış mı devrilmiş mi bişey olmuş çok tehlikeli bebeğiniz hareketliyse filan diyosepide
Ya ben kayınvalideme alırım oraya gidince orda yatar filan diye düşünmüştüm ama böyle olunca bilemedimKanka zaten hoşumuza gitmemişti o yatakay gülüyoruz ama Allah korusun
Ay Allah korusun ben kraft almıştım hiç öyle sorun yaşamadım kızımda ama oğlan yaparsa diye bir gözüm korkmadı değilKuzu diyo ki park yatakta en alt kademedeyken çocuk zıplarken mekanizmalı yerinden tutmuş park yatak kapanmış mı devrilmiş mi bişey olmuş çok tehlikeli bebeğiniz hareketliyse filan diyosepide
Geçmiş olsun kızlar yaİyice paranoyaklaştım ben ardarda 3.deprem yeni duştan çıkmıştım yatıyordum resmen kalkamadım yerimden korkudan bu gece yine uyku haram
İzmirdeyim balıkesirde olmuş yine hatta az önce yine olduAşkım nerde oldu sen nerdeydin?
canım akşam yemeğini fazla kaçırınca oluyor
10 dk bir oluyor hala yazmadan 1 dk once olmuştu bu 3.deprem 4.5 oldu bu seferdeİzmirdeyim balıkesirde olmuş yine hatta az önce yine oldu
Bende onu düşünüyorumOysho'nun bej rengini aldım çok beğendim
10 dk bir oluyor hala yazmadan 1 dk once olmuştu bu 3.deprem 4.5 oldu bu seferde
Geçmiş olsun canlarımİzmirdeyim balıkesirde olmuş yine hatta az önce yine oldu
Bulantı ilacına devam mı22+3 ara sıra baş ağrısı oluyor ama magnezyumla halloluyor.
Bulantı ilacına devam
Ayakta çok kalırsam bel ağrısı oluyor.
Onun dışında genel durumum gayet iyi
O kadar haklısın kiKanka ben fiyat algımı yitirdim galiba 5bin lira üzeri bebek çantasına biz ne koycaz
Bebeği diyormuşumKanka ben fiyat algımı yitirdim galiba 5bin lira üzeri bebek çantasına biz ne koycaz
Ahahahah güldürdün beni yavrum yaBulantı ilacına devam mınasıl yani canım sen ilk zamanlardan bu yana hala kullanıyor musun
Peki zararı yokmu canım bu kadar kullanımın sormuşsundur elbet ama kafama takıldı. Bende çok kusma bulantı yaşadım ama 17. Haftamda bitmişti artık. Sana çok şaşırdım . Bebiş kız mıydı Seninde ?
Evet bizde karsiyakada oturuyoruz hıssettıkİzmirdeyim balıkesirde olmuş yine hatta az önce yine oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?