Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    147
Kız lar kalp çarpıntısı yaşayan var mı ve birde uzanırken mideniz sanki boğazınıza kadar sıkıştırıyor hiç oldu mu öyle çok korkunç ya az önce 3 kere üst üste kalbim attı durmak sandım

Kanka bunun özetini geçermisin 35 dk çok fazla kadın aşırı sıkıcı konuşuyor 5 dk izleyebildim

Kuzu diyo ki park yatakta en alt kademedeyken çocuk zıplarken mekanizmalı yerinden tutmuş park yatak kapanmış mı devrilmiş mi bişey olmuş çok tehlikeli bebeğiniz hareketliyse filan diyo sepide

Kuzu diyo ki park yatakta en alt kademedeyken çocuk zıplarken mekanizmalı yerinden tutmuş park yatak kapanmış mı devrilmiş mi bişey olmuş çok tehlikeli bebeğiniz hareketliyse filan diyo sepide
Kanka zaten hoşumuza gitmemişti o yatak ay gülüyoruz ama Allah korusun

Ay Allah korusun ben kraft almıştım hiç öyle sorun yaşamadım kızımda ama oğlan yaparsa diye bir gözüm korkmadı değil

22+3 ara sıra baş ağrısı oluyor ama magnezyumla halloluyor.
Bulantı ilacına devam
Ayakta çok kalırsam bel ağrısı oluyor.
Onun dışında genel durumum gayet iyi
Bulantı ilacına devam mı nasıl yani canım sen ilk zamanlardan bu yana hala kullanıyor musun
Peki zararı yokmu canım bu kadar kullanımın sormuşsundur elbet ama kafama takıldı. Bende çok kusma bulantı yaşadım ama 17. Haftamda bitmişti artık. Sana çok şaşırdım . Bebiş kız mıydı Seninde ?

Ahahahah güldürdün beni yavrum ya ben niye kilo alamadım bıraktığım an kusuyorum. Doktorum kullanmaya devam et bir zararı yok dedi, her gittiğimde soruyorum ama teke düşürdüm onunla idare ediyorum bebişimde erkek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…