Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Evet canım benımde kan degerim 7 lerdeydı. Magnezyum 1 tane alabilirsin dedi dr bugun. baglantılıymıs :/

Evet canım benımde kan degerim 7 lerdeydı. Magnezyum 1 tane alabilirsin dedi dr bugun. baglantılıymıs :/
Doktor sanada dedimi kan takviyesi yapılabilir eğer kan değerin düşmeye devam ederse diye bana bayılma derecesine gelirsen atla gel hemen takviye yapalım dedi vallahi bu iki gündür başım dönüyor açlıktan diyorum ama bi sağlık ocağına gidip kan versem iyi olcak ek bişeyler vermedimi yani sanada sadece 1 tanecik mi

Hayır canım bana bu sekılde doguma girersen cıkamazsın hızla yukseltmemız lazım ama hamıle oldugun ıcın kan takvıyesı yapamayız gunde 2 demir ilacı ıcceksın yetmezse 3 e cıkıcaz dedı sana takvıye demesıne sasırdım hamilelere kesınlıkle yasak demisti

Kızlar bu haftalarda ağrılar gayet normalmiş. Ben pilates ve yoga yapıyorum çok şükür bel sırt ağrım yok denecek kadar az şuan. Yapabiliyorsanız evde egzersiz yapın cidden çok faydalı

Eklentiler

• IMG_4196.webp
    49,1 KB · Görüntüleme: 5
Ben akdeniz anemisi taşıyıcısıyım ondan dedi büyük ihtimalle ay 2 demir mi hatta 3 mü şu demir ilacına asla alışamadım gerçekten hergün içiyorum ama 2 tane içsem yada 3 tane nasıl olurum bilmiyorum zaten kabızlık tek bi tanede hat safada Allah kolaylık versin canım

En dogrusu doktoruna danışmak olur kuzum gerçekten. Ama kan degerin düşükse bunlarda etken olabilir. Aslinda demir ilacının galiba sprey formlari da vardi yanlış hatirlamiyorsam. Doktoruna danışıp alabilirsin hem daha kolay olur senin icinde.
Arayacaksan doktorunu demir düşmesinden kaynakli olabilir mi diye de sor canim.

Canım endıselenmeyin benim 25+6 cıktı yukarı artık yularda takılıyor ama pozisyon degistirsin atıyor tekmeuı kasıga. Yanı anladımkı coook normal
Ay hadi bakalim bize umut verdin 25 26 da yukarlara çıkacak o zaman desene. Hatta kalmasin o zamanlara da bizide rahat ettirsin miniklerimiz ben cok bol yiyorum kasık tekmesi hele birkac gündür genitalin üst kısımları oynuyor

Kızlar bu haftalarda ağrılar gayet normalmiş. Ben pilates ve yoga yapıyorum çok şükür bel sırt ağrım yok denecek kadar az şuan. Yapabiliyorsanız evde egzersiz yapın cidden çok faydalı
Canım bende egzersiz yapmak istiyorum ama korkuyorum bebeğe bişey olur diye. İyice hantallaştım bu düşünceden dolayı sadece akşam yürüyüşü yapıyorum gündüz çok sıcak oluyor diye.

Bilemiyorum canım dr lar daha ıyı bılır valla zaten hamılelık kabızlık yapmıstı gunde 2 dmeır ılacı bdnı ıyıce bıtıddı bagırsaklarım konusunda artık ıse yarayan fprmullerımde ıse yaaramıyor 3 e cıkarsak bagırsaklarım şoking

Evet evet merak etmwyın kuzum ❤ kacıncı haftan şimdi

Canım bende egzersiz yapmak istiyorum ama korkuyorum bebeğe bişey olur diye. İyice hantallaştım bu düşünceden dolayı sadece akşam yürüyüşü yapıyorum gündüz çok sıcak oluyor diye.
Canım ben hergun 10 bin adım +egzersız yapıyorum falat dr uma en basında ben hareketlı bırıyım saglıgım ızın verıyorsa yapabılır mıyım dedım. Herhangı bır kotu durumun yok yapabılırsın dedı ve o sekılde hamılelıgımde de oncekı yasantıma devam ettım gunluk adım sayımı 10 bine dusurerek. Ama dedigim gibi ben hep hareketlıydım zaten. Dr una danısıp eger sorun yoksa yoga ıle devam edebılırsın sadece senı rahatlatacak hareketlerı yapsan bıle emınım mental olarak ıyı gelecektır bence. Cunku zaten duygu durumlarımız drgısıyor bıze ıyı gelen seylerı yapmak taze kalmayı kolaylastırıyor ve kendımı cok ıyı hıssettırıyor dıye dusunuyorum ama mutlaka dr una danısarak. Mesela grupta suan dınlenmesı gereken adkadaslarımızda var oncesı senın ve bebegının saglıgı. Ama sorun teskıl etmıyorsa bence yapilmali hatta rahat dogum ıcın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…