- 15 Mayıs 2022
- 1.778
- 2.270
- 83
- Konu Sahibi annabelica
-
- #27.741
Tam olarak aynı kuzu bende öyleyim. Dün doktor baktı ayakları aşağıda dedi tekme attıkça mesaneme baskı yapıp tuvalete koşturuyor beni sıpaEvet canım ben de hep aşağılarda hissediyorum, başı sol tarafımda, ayakları mesaneme doğruydu yan duruyordu hep aşağıdan ve sol alt kısımdan vuruyor, çok fazla tuvalete götürüyor bu durum beni
Benimde mide yanmam geceleri olmaya başladı kuzu ama şuan aşırı değil, birde afedersiniz aşırı gazım var ama ağızdan ejderya gibi kükrüyorum bu araAy çok teşekkür ederim arkadaşım yarın hemen doktoruma yazacağım o da söyler zaten alırım hemen2 gecedir mahvetti
Canım öncelikle rahim ağzının vs iyi olmasına sevindim. Ben aşırı idrar yolu enfeksiyonu geçiren biriyim normalde. Cranberry ekstratı çook iyi geliyor vitamin şeklinde olan. Doktoruna bir sor istersen c vitamini türevi olduğu için hamilelikte sakıncası olmayabilir. Ama izin vermezse taze bir şekilde alıp tüketebilirsin baya iyi gelirKızlar acilden geliyorum ben simdi bu kasılma artı idrar benı cok zorladı bugun esım gıdelım artık dedı. Rahım uzunluk kısalık vs bakıldı normal dendi ama İdrar istedi dr. enfeksıyon cıktı. İlac verdi toz kullan sonra kontrole gel dedi. Enfeksıyon olan arkadaslarım neler yaptınız nelere dıkkat ettınız ? (Her gğn en az 3 lt su icitorum)
Ay valla aynı şeyleri yaşıyoruz benceTam olarak aynı kuzu bende öyleyim. Dün doktor baktı ayakları aşağıda dedi tekme attıkça mesaneme baskı yapıp tuvalete koşturuyor beni sıpa
Benimde mide yanmam geceleri olmaya başladı kuzu ama şuan aşırı değil, birde afedersiniz aşırı gazım var ama ağızdan ejderya gibi kükrüyorum bu araumarım tek değilimdir sjsj
ben artik kafaya takmiyorum canim ya bayadir oralarda hareket ediyor birsey olsa simdiye kadar olurdu diye dusunuyorum ee haftada 1 doktortayim ters birsey gorse kesin soylerdi demek ki normal diyorumAsagilara vurmasınlar da.. o zaman stres yapiyor insan. Bunu yazarken genitalin üstünden bir sol tekme daha yedim
Tabi canım orası dogruben artik kafaya takmiyorum canim ya bayadir oralarda hareket ediyor birsey olsa simdiye kadar olurdu diye dusunuyorum ee haftada 1 doktortayim ters birsey gorse kesin soylerdi demek ki normal diyorum
Sagol kuzum deneyecegım bende. İlacsız gecmez dedı cunku ben zaten cok su ıcıyorum bakalım toz zaten tek kullanımlıkCanım çok geçmiş olsunbende de enfeksiyon vardı doktorum ilaca gerek yok bol su iç dedi. Ben kızılcık alıp kaynattım meyve suyu gibi yapıp kavanozladım her gün 1 bardak içiyorum o çok faydalıymış
Suyla gecmez tozu kullan dedi canım. Temziliğime cok dıkkat edıyorum ve cok su ıcıyorum bazen 4 L yi gecıyorum gğnlğk ped te hamılelıgımden berı kullanmadım cok sasırdım yanıGeçmiş olsun canım. Enfeksiyon hamilelikte sık yaşanan bir durum deniyor ya dogru demek ki sık sık birilerinin başına geliyor ustelik hic belirti vermeden olanlar da cok fazla.
O ilaç iyi geliyor, monurol mu verdi?
Canım bol su, bide ic çamaşırı sık değiştir. Ek olarak günlük ped kullanma. Temizlige özen goster. Cok mu yüksek cikmis enfeksiyonun
Tamma askim sorayım yarın not aldım sımdıCanım öncelikle rahim ağzının vs iyi olmasına sevindim. Ben aşırı idrar yolu enfeksiyonu geçiren biriyim normalde. Cranberry ekstratı çook iyi geliyor vitamin şeklinde olan. Doktoruna bir sor istersen c vitamini türevi olduğu için hamilelikte sakıncası olmayabilir. Ama izin vermezse taze bir şekilde alıp tüketebilirsin baya iyi gelir
Ne kadar dikkat etsekte bazen olabiliyor yapacak birsey yok canım.Suyla gecmez tozu kullan dedi canım. Temziliğime cok dıkkat edıyorum ve cok su ıcıyorum bazen 4 L yi gecıyorum gğnlğk ped te hamılelıgımden berı kullanmadım cok sasırdım yanı
Bende öyleyim canım hep aşağıda Mısır patlıyor gibi bir his benim kiEvet canım ben de hep aşağılarda hissediyorum, başı sol tarafımda, ayakları mesaneme doğruydu yan duruyordu hep aşağıdan ve sol alt kısımdan vuruyor, çok fazla tuvalete götürüyor bu durum beni
Bunu duyduğuma sevindim canım. Hep aşağıda hissediyorum çünkü böyle arada pat pat hani mısır patlıyor gibi his. Henüz öyle sert bi tekme falan hissetmedimBen doktoruma sordumda bunu aşağılarda hissetmek avantaj dedi yani aşağıda hissediyorsan başı yukardadır yukarda hissediyorsan başı aşağıdadır ve biz genelde başın bu haftalarda aşağıda olmasını sevmeyiz rahim ağzını zorlamaması açısından demişti
Merhaba, limon icince rahatliyorsaniz bi tansiyonunuzu kontrol edin. Genelde tansiyon yüksekken baş ağrısı olur ve limon da tansiyonu düşürdüğü icin ağrısı hafifliyor olabilirKızlar merhaba nasılsınız? Nadir okuyabiliyorum takip etmeye çalışıyorum. Umarım herkes iyidirben bir haftadır mutlaka günde bır kez baş agrısı, halsizlik, yorgunluk yaşıyorum. Limon yedıgım zaman duzelıyor onu fark ettim. Bu haftalarda normal mi acaba yaşayan var mı benım gıbı
Canım hangi magnezyumu kullaniyorsun bilmiyorum ama chatgpt ye bir sorsan belki günde 2 adet almanın zarari olur mu diye cevap verir.Kızlar iki gündür bacak kramplarım kasığımdan aşağıya tam belimin alt kısımından sanki iğne batar gibi bacağım uyuşuyor üstüne asla basamıyorum aniden geliyor magnezyum kullanıyorum ama galiba etkisi yeterli değil günde 2 defa kullanan arkadşlar vardı galiba öyle hatırlıyorum günde 2 tane içince etkisi nasıl oluyor bide ben doktorumada sormadım günde 2 kere içebilirmiyiz diye 9 eylüle randevum dahada çok var içsem acaba bişey olur mu diye düşünmüyor değilim
Teşekkür ederim canım. Ben şeker mi dedim ama tansiyon aklıma gelmemişti. Bir tansiyon aletı alayım en iyisi ❤Merhaba, limon icince rahatliyorsaniz bi tansiyonunuzu kontrol edin. Genelde tansiyon yüksekken baş ağrısı olur ve limon da tansiyonu düşürdüğü icin ağrısı hafifliyor olabilir
Hamilelikte tansiyon aleti biraz lazım oluyor gerçektenTeşekkür ederim canım. Ben şeker mi dedim ama tansiyon aklıma gelmemişti. Bir tansiyon aletı alayım en iyisi ❤
Magnorm kullanıyorum canım bilmiyorum bu iki gündür kendimi pek iyi hissetmiyorum ya şeker ya tansiyon ikisinden biri sıkıntı yada kan değerim iyice düştü 8 di en son üstüne bide bu kramplar çok yordu 2 günde,özeldeki doktorumu arayacağım yarın olmayacak yoksa dayanamam çok ağrım oluyor chatgpt ye sordum kan değerine göre vermiştir sayısını diyor kan değerim zaten düşük bide fazla kullanımdada tansiyon düşüklüğü yapıyormuş en iyisi sabah doktoru aramak olacak sağol canımCanım hangi magnezyumu kullaniyorsun bilmiyorum ama chatgpt ye bir sorsan belki günde 2 adet almanın zarari olur mu diye cevap verir.
Olmadi birde doktoruna mesaj at yarın öğren.
Çok geçmiş olsun
Canım endıselenmeyin benim 25+6 cıktı yukarı artık yularda takılıyorAsagilara vurmasınlar da.. o zaman stres yapiyor insan. Bunu yazarken genitalin üstünden bir sol tekme daha yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?