Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Evet canım ben de hep aşağılarda hissediyorum, başı sol tarafımda, ayakları mesaneme doğruydu yan duruyordu hep aşağıdan ve sol alt kısımdan vuruyor, çok fazla tuvalete götürüyor bu durum beni
Tam olarak aynı kuzu bende öyleyim. Dün doktor baktı ayakları aşağıda dedi tekme attıkça mesaneme baskı yapıp tuvalete koşturuyor beni sıpa
Ay çok teşekkür ederim arkadaşım yarın hemen doktoruma yazacağım o da söyler zaten alırım hemen 2 gecedir mahvetti
Benimde mide yanmam geceleri olmaya başladı kuzu ama şuan aşırı değil, birde afedersiniz aşırı gazım var ama ağızdan ejderya gibi kükrüyorum bu ara umarım tek değilimdir sjsj

Canım öncelikle rahim ağzının vs iyi olmasına sevindim. Ben aşırı idrar yolu enfeksiyonu geçiren biriyim normalde. Cranberry ekstratı çook iyi geliyor vitamin şeklinde olan. Doktoruna bir sor istersen c vitamini türevi olduğu için hamilelikte sakıncası olmayabilir. Ama izin vermezse taze bir şekilde alıp tüketebilirsin baya iyi gelir

Ay valla aynı şeyleri yaşıyoruz bence benim de sabah öyle oldu ama benimki dışa da gitmiyor daha fena gaz gibi oluyor

Asagilara vurmasınlar da.. o zaman stres yapiyor insan. Bunu yazarken genitalin üstünden bir sol tekme daha yedim
ben artik kafaya takmiyorum canim ya bayadir oralarda hareket ediyor birsey olsa simdiye kadar olurdu diye dusunuyorum ee haftada 1 doktortayim ters birsey gorse kesin soylerdi demek ki normal diyorum

ben artik kafaya takmiyorum canim ya bayadir oralarda hareket ediyor birsey olsa simdiye kadar olurdu diye dusunuyorum ee haftada 1 doktortayim ters birsey gorse kesin soylerdi demek ki normal diyorum
Tabi canım orası dogru bir sıkıntı olmasin da napalim canları nerde isterse orda oynasınlar. Artik niraz yukarlara ciksalar da fena olmaz hani

Sagol kuzum deneyecegım bende. İlacsız gecmez dedı cunku ben zaten cok su ıcıyorum bakalım toz zaten tek kullanımlık

Suyla gecmez tozu kullan dedi canım. Temziliğime cok dıkkat edıyorum ve cok su ıcıyorum bazen 4 L yi gecıyorum gğnlğk ped te hamılelıgımden berı kullanmadım cok sasırdım yanı

Tamma askim sorayım yarın not aldım sımdı

Suyla gecmez tozu kullan dedi canım. Temziliğime cok dıkkat edıyorum ve cok su ıcıyorum bazen 4 L yi gecıyorum gğnlğk ped te hamılelıgımden berı kullanmadım cok sasırdım yanı
Ne kadar dikkat etsekte bazen olabiliyor yapacak birsey yok canım.
Keske olmasa

Evet canım ben de hep aşağılarda hissediyorum, başı sol tarafımda, ayakları mesaneme doğruydu yan duruyordu hep aşağıdan ve sol alt kısımdan vuruyor, çok fazla tuvalete götürüyor bu durum beni
Bende öyleyim canım hep aşağıda Mısır patlıyor gibi bir his benim ki

Bunu duyduğuma sevindim canım. Hep aşağıda hissediyorum çünkü böyle arada pat pat hani mısır patlıyor gibi his. Henüz öyle sert bi tekme falan hissetmedim

Kızlar merhaba nasılsınız? Nadir okuyabiliyorum takip etmeye çalışıyorum. Umarım herkes iyidir ben bir haftadır mutlaka günde bır kez baş agrısı, halsizlik, yorgunluk yaşıyorum. Limon yedıgım zaman duzelıyor onu fark ettim. Bu haftalarda normal mi acaba yaşayan var mı benım gıbı

Kızlar iki gündür bacak kramplarım kasığımdan aşağıya tam belimin alt kısımından sanki iğne batar gibi bacağım uyuşuyor üstüne asla basamıyorum aniden geliyor magnezyum kullanıyorum ama galiba etkisi yeterli değil günde 2 defa kullanan arkadşlar vardı galiba öyle hatırlıyorum günde 2 tane içince etkisi nasıl oluyor bide ben doktorumada sormadım günde 2 kere içebilirmiyiz diye 9 eylüle randevum dahada çok var içsem acaba bişey olur mu diye düşünmüyor değilim

Merhaba, limon icince rahatliyorsaniz bi tansiyonunuzu kontrol edin. Genelde tansiyon yüksekken baş ağrısı olur ve limon da tansiyonu düşürdüğü icin ağrısı hafifliyor olabilir

Canım hangi magnezyumu kullaniyorsun bilmiyorum ama chatgpt ye bir sorsan belki günde 2 adet almanın zarari olur mu diye cevap verir.
Olmadi birde doktoruna mesaj at yarın öğren.
Çok geçmiş olsun

Merhaba, limon icince rahatliyorsaniz bi tansiyonunuzu kontrol edin. Genelde tansiyon yüksekken baş ağrısı olur ve limon da tansiyonu düşürdüğü icin ağrısı hafifliyor olabilir
Teşekkür ederim canım. Ben şeker mi dedim ama tansiyon aklıma gelmemişti. Bir tansiyon aletı alayım en iyisi ❤

Teşekkür ederim canım. Ben şeker mi dedim ama tansiyon aklıma gelmemişti. Bir tansiyon aletı alayım en iyisi ❤
Hamilelikte tansiyon aleti biraz lazım oluyor gerçekten alıp evde bulundurmak iyi olur. Birde sekerine baktirabilirsin aslında seker de olabilir sebebi. Insallah ikisi de degildir

Canım hangi magnezyumu kullaniyorsun bilmiyorum ama chatgpt ye bir sorsan belki günde 2 adet almanın zarari olur mu diye cevap verir.
Olmadi birde doktoruna mesaj at yarın öğren.
Çok geçmiş olsun
Magnorm kullanıyorum canım bilmiyorum bu iki gündür kendimi pek iyi hissetmiyorum ya şeker ya tansiyon ikisinden biri sıkıntı yada kan değerim iyice düştü 8 di en son üstüne bide bu kramplar çok yordu 2 günde,özeldeki doktorumu arayacağım yarın olmayacak yoksa dayanamam çok ağrım oluyor chatgpt ye sordum kan değerine göre vermiştir sayısını diyor kan değerim zaten düşük bide fazla kullanımdada tansiyon düşüklüğü yapıyormuş 🫩 en iyisi sabah doktoru aramak olacak sağol canım

Asagilara vurmasınlar da.. o zaman stres yapiyor insan. Bunu yazarken genitalin üstünden bir sol tekme daha yedim
Canım endıselenmeyin benim 25+6 cıktı yukarı artık yularda takılıyor ama pozisyon degistirsin atıyor tekmeuı kasıga. Yanı anladımkı coook normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…