Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Doktorum gebelikte akıntı miktarının arttığını ama ne olur ne olmaz diye idrar tahlili ve idrar kültürü verdim ben. Dilersen enfeksiyon ihtimaline karşı doktorunla görüş
değişen hormonlardan dolayı normal deniyor evet ama pantolona bile geçince:/ aylık doktor randevumda idrar örneği veriyorum zaten her seferinde. anlaşılırdı heralde enfeksiyon olsaydı ama randevumda ekstra da söyleyeyim doktora. teşekkür ederim yanıtınız için

Kızlar ben bebeğimi bugün daha aşağıda hissettim hep normal mi siz ne tarafta göbeğimin altlarında
Hissediyorsunuz
canim benim genel olarak hep sezeryan dikis yerinin orada hareket ediyor doktorum bebegin hep olarak durdugunu dik olarak alani kullanmadigini soyledi normal gayet bir sorun yok demisti

Kızlar ben bebeğimi bugün daha aşağıda hissettim hep normal mi siz ne tarafta göbeğimin altlarında
Hissediyorsunuz

Evet canım ben de hep aşağılarda hissediyorum, başı sol tarafımda, ayakları mesaneme doğruydu yan duruyordu hep aşağıdan ve sol alt kısımdan vuruyor, çok fazla tuvalete götürüyor bu durum beni

Ben gündüz yazmıştım kimse cevap yazmadı ama benim bebegim genital ile kasığın birlesim yerinde hareket ediyor bugun. Hatta az once yine genitalim resmen kıpırdıyordu elimi dokundugumda üst kısmı.
Görmemişim kuzum yazdığını ama anladığım kadarıyla hareketleri hissettiğimiz yer çok önemli değil. Çoğumuz aşağılarda hissediyoruz hala

Görmemişim kuzum yazdığını ama anladığım kadarıyla hareketleri hissettiğimiz yer çok önemli değil. Çoğumuz aşağılarda hissediyoruz hala
Önemli mi degil mi vallahi insan canını sıkıyor ya
Düşününce hepimiz 6.ayimizi doldurmak üzereyiz bebislerin biraz daha yukarda olması gerekiyor galiba. Ama kimsenin daha göbek deligi hizasini bile geçmedi bebiskolar.
Sağlıklı olsunlar da birde hersey yolunda olsun da ...
Mantiken Düşününce de bebegin gidecek neresi var o kasık bölgesine de baskı yapmasi orda hareket etmesi normal. Ama tabi benim gibi genitalin üst kısımları hareket edince bir tık degisik oluyor

Benim hala değişmedi kanka, aynı göbek delik altında mesanenin oralarda, o yüzden sürekli aynı şeylerle cevap vermeyim dedim

canim benim genel olarak hep sezeryan dikis yerinin orada hareket ediyor doktorum bebegin hep olarak durdugunu dik olarak alani kullanmadigini soyledi normal gayet bir sorun yok demisti
Asagilara vurmasınlar da.. o zaman stres yapiyor insan. Bunu yazarken genitalin üstünden bir sol tekme daha yedim

Gaviscon un hamileler için olanı var pembe. İçip yatağa geçene kadar yanması geçşyor canım muhakkak al bulundur
Ay çok teşekkür ederim arkadaşım yarın hemen doktoruma yazacağım o da söyler zaten alırım hemen 2 gecedir mahvetti

Ay ne güzel ya benim annem hem kendi çok üşür hem de herkesi öyle zanneder normalde de kat kat giyindirme sevdalısı

Kızlar acilden geliyorum ben simdi bu kasılma artı idrar benı cok zorladı bugun esım gıdelım artık dedı. Rahım uzunluk kısalık vs bakıldı normal dendi ama İdrar istedi dr. enfeksıyon cıktı. İlac verdi toz kullan sonra kontrole gel dedi. Enfeksıyon olan arkadaslarım neler yaptınız nelere dıkkat ettınız ? (Her gğn en az 3 lt su icitorum )

Hissediyorsunuz
Ben doktoruma sordumda bunu aşağılarda hissetmek avantaj dedi yani aşağıda hissediyorsan başı yukardadır yukarda hissediyorsan başı aşağıdadır ve biz genelde başın bu haftalarda aşağıda olmasını sevmeyiz rahim ağzını zorlamaması açısından demişti

Geçmiş olsun canım, en azından için rahat etti enfeksiyonda bir an önce geçer inşallah

Canım çok geçmiş olsun bende de enfeksiyon vardı doktorum ilaca gerek yok bol su iç dedi. Ben kızılcık alıp kaynattım meyve suyu gibi yapıp kavanozladım her gün 1 bardak içiyorum o çok faydalıymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…