- Konu Sahibi annabelica
-
- #27.721
değişen hormonlardan dolayı normal deniyor evet ama pantolona bile geçince:/ aylık doktor randevumda idrar örneği veriyorum zaten her seferinde. anlaşılırdı heralde enfeksiyon olsaydı ama randevumda ekstra da söyleyeyim doktora. teşekkür ederim yanıtınız içinDoktorum gebelikte akıntı miktarının arttığını ama ne olur ne olmaz diye idrar tahlili ve idrar kültürü verdim ben. Dilersen enfeksiyon ihtimaline karşı doktorunla görüş
canim benim genel olarak hep sezeryan dikis yerinin orada hareket ediyor doktorum bebegin hep olarak durdugunu dik olarak alani kullanmadigini soyledi normal gayet bir sorun yok demistiKızlar ben bebeğimi bugün daha aşağıda hissettim hep normal mi siz ne tarafta göbeğimin altlarında
Hissediyorsunuz
Kızlar ben bebeğimi bugün daha aşağıda hissettim hep normal mi siz ne tarafta göbeğimin altlarında
Hissediyorsunuz
Duygularımız karşılıklı ahiretlikKızlar nazar duası okuyun grubumuza
28k olmuşuz ekim grubuyla aynıyız
kasım grubuna yaklaşmışız
bu güzel grupta olduğum için kendimi şanslı ve özel hissediyorum seviyorum sizleri
Görmemişim kuzum yazdığını ama anladığım kadarıyla hareketleri hissettiğimiz yer çok önemli değil. Çoğumuz aşağılarda hissediyoruz halaBen gündüz yazmıştım kimse cevap yazmadı ama benim bebegim genital ile kasığın birlesim yerinde hareket ediyor bugun. Hatta az once yine genitalim resmen kıpırdıyordu elimi dokundugumda üst kısmı.
ahh ahiretliğim aynı zamanda doğurmakda varmış sizleri tanımakda varmışDuygularımız karşılıklı ahiretlik
Önemli mi degil mi vallahi insan canını sıkıyor yaGörmemişim kuzum yazdığını ama anladığım kadarıyla hareketleri hissettiğimiz yer çok önemli değil. Çoğumuz aşağılarda hissediyoruz hala
Benim hala değişmedi kanka, aynı göbek delik altında mesanenin oralarda, o yüzden sürekli aynı şeylerle cevap vermeyim dedimÖnemli mi degil mi vallahi insan canını sıkıyor ya
Düşününce hepimiz 6.ayimizi doldurmak üzereyiz bebislerin biraz daha yukarda olması gerekiyor galiba. Ama kimsenin daha göbek deligi hizasini bile geçmedi bebiskolar.
Sağlıklı olsunlar da birde hersey yolunda olsun da ...
Mantiken Düşününce de bebegin gidecek neresi var o kasık bölgesine de baskı yapmasi orda hareket etmesi normal. Ama tabi benim gibi genitalin üst kısımları hareket edince bir tık degisik oluyor
Asagilara vurmasınlar da.. o zaman stres yapiyor insan. Bunu yazarken genitalin üstünden bir sol tekme daha yedimcanim benim genel olarak hep sezeryan dikis yerinin orada hareket ediyor doktorum bebegin hep olarak durdugunu dik olarak alani kullanmadigini soyledi normal gayet bir sorun yok demisti
Ay çok teşekkür ederim arkadaşım yarın hemen doktoruma yazacağım o da söyler zaten alırım hemenGaviscon un hamileler için olanı var pembe. İçip yatağa geçene kadar yanması geçşyor canım muhakkak al bulundur
Ben hep göbek altında canımKızlar ben bebeğimi bugün daha aşağıda hissettim hep normal mi siz ne tarafta göbeğimin altlarında
Hissediyorsunuz
Sizin yukari çıktı diye düşünüyorum bende bir bende varmis gibiBenim hala değişmedi kanka, aynı göbek delik altında mesanenin oralarda, o yüzden sürekli aynı şeylerle cevap vermeyim dedim
Ay ne güzel ya benim annem hem kendi çok üşür hem de herkesi öyle zanneder normalde de kat kat giyindirme sevdalısıAnnem hiç öyle yapmadı bana, hatta çok kalın giyme çok normal kızım terlemek diyordu, terleyince üşüdüğüm için yelek giy diyordu sadece belini sıcak tutmaya çalışalım dikişlerin sızlamasın derdi
Yok kanka yukarı çıkarsa yazacamSizin yukari çıktı diye düşünüyorum bende bir bende varmis gibi
Ben doktoruma sordumda bunu aşağılarda hissetmek avantaj dedi yani aşağıda hissediyorsan başı yukardadır yukarda hissediyorsan başı aşağıdadır ve biz genelde başın bu haftalarda aşağıda olmasını sevmeyiz rahim ağzını zorlamaması açısından demiştiKızlar ben bebeğimi bugün daha aşağıda hissettim hep normal mi siz ne tarafta göbeğimin altlarında
Hissediyorsunuz
Geçmiş olsun canım, en azından için rahat ettiKızlar acilden geliyorum ben simdi bu kasılma artı idrar benı cok zorladı bugun esım gıdelım artık dedı. Rahım uzunluk kısalık vs bakıldı normal dendi ama İdrar istedi dr. enfeksıyon cıktı. İlac verdi toz kullan sonra kontrole gel dedi. Enfeksıyon olan arkadaslarım neler yaptınız nelere dıkkat ettınız ? (Her gğn en az 3 lt su icitorum)
Canım çok geçmiş olsunKızlar acilden geliyorum ben simdi bu kasılma artı idrar benı cok zorladı bugun esım gıdelım artık dedı. Rahım uzunluk kısalık vs bakıldı normal dendi ama İdrar istedi dr. enfeksıyon cıktı. İlac verdi toz kullan sonra kontrole gel dedi. Enfeksıyon olan arkadaslarım neler yaptınız nelere dıkkat ettınız ? (Her gğn en az 3 lt su icitorum)
Bebisleri göbek deliğinin üstüne cikarma duası enterYok kanka yukarı çıkarsa yazacambende bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?