- 17 Nisan 2019
- 2.847
- 3.044
- 133
- Konu Sahibi annabelica
-
- #28.121
Bunu ilk defa duydum, günlük bir kutu süreyim ben o zaman
Ani kilo alıp vermelerde çatlak olur bir anda 5-6 kg gidiyor doğumdan çıkı caKanka zayıflarken çatlak olduğunu ilk defa duydum
Osteocare canım ama yapılabilen bi ilaç değil galiba. Multivitamin gibiCanım hangi ilaç o ya söyleyebilirmisin benimde tam olarak öyle oluyor kramp giren yer hala ağrıyordoktoruma söylerim gidince inşallah yazar banada
Canım doktorum vana osteocare önerdi. O da kalsiyum ve magnezyum + başka birkaç şey daha. Benş de baya rahatlattıBeyazyasemin Solgar kalsiyum+magnezyum kullanmıştım ben ilk kızımda.Hamileliğim çok rahat geçmişti kasılma ağrı sızı olmadan. Ondan almayı düşünüyorum yine. Elimdeki magvital bitince ona geçeceğim
Ayy böyle degil ama beni de her ay esim ayni yerde cekiyorŞöylelii
Benim lazer çöp oldu vallaAaa hsmıle kalınca lazsr cop olucak derlerdı dogruymus demekkıben lazer e gıtmedım agda ya devam dpgumdan sonra gıdecegım her yerım dovme kaplı oldugu ıcın kollarıma falan zaten yaptıramıyorum dıye gıtmemıstım ama genıtal ve koltuk altına gıdecegım dpgumdan sonra
Kuzum bugünden itibaren yap ne olacakYa kızlar hamile kaldığımda dedim ki ay ay foto çekicem hamilelik update yapıcam, hamilelik günlüğü tutcam filan dedim ama hiç yapmadım yaaamuhtemelen doğumdan sonra çok pişman olucam bir motivasyonum yok bu konuda izne ayrıldığımdan beri aşırı uyuşuğum. Zaten 18. Haftaya kadar mide bulantısı halsizlikten bişey yapamadım sonra taşınma derken olmadı. Artık yapsam iyi olur gibi
çook tatlı olmuş ya maşallahÖrnek olsun diye paylaşıyorumilk öğrendiğimiz andan 25. haftaya kadar her hafta aynı yerde aynı kıyafetle böyle çekiliyorum. En son miniğimle inşallah
Tamam canım sağol2 daha al kuzum çok lazım oluyor
Canım tayt arıyorum senin nasıl rahat mı göbek kısmın ?? Bu arada çok tatlış fotoğraflarınÖrnek olsun diye paylaşıyorumilk öğrendiğimiz andan 25. haftaya kadar her hafta aynı yerde aynı kıyafetle böyle çekiliyorum. En son miniğimle inşallah
Haklısın canım ben bezi hiç hesaba katmadım tabiYenidoğanı ilk bir ay giyiyorlar hepsini alma derim 0-3 te güzel gidiyor bezin ebatıyla büyük gelmiyor
Çok teşekkür ederim kuzum, bu benim normal taytımdı artık sıkıyor bir tane gebe taytı sipariş ettim ama o da çok bol oldu tutturamadımCanım tayt arıyorum senin nasıl rahat mı göbek kısmın ?? Bu arada çok tatlış fotoğrafların
Aynı ben tıpkı ben inan ki sende kendimi gördüm benimde biliyorsun ki sürekli kusma bulantı oldu cinsiyeti öğrenene kadar sonrası zaten Fetal test detaylı falan derken onların stresini yaşadım canım bende çok istiyordum yapamadım. Olsun bebeklerimiz sağlıklı olsun önemli olan o. Bide geç kalmış sayılmayız demiYa kızlar hamile kaldığımda dedim ki ay ay foto çekicem hamilelik update yapıcam, hamilelik günlüğü tutcam filan dedim ama hiç yapmadım yaaamuhtemelen doğumdan sonra çok pişman olucam bir motivasyonum yok bu konuda izne ayrıldığımdan beri aşırı uyuşuğum. Zaten 18. Haftaya kadar mide bulantısı halsizlikten bişey yapamadım sonra taşınma derken olmadı. Artık yapsam iyi olur gibi
Nerden sipariş ettin canım ? Ben netten baktım ama hiç aradığımı bulamadımÇok teşekkür ederim kuzum, bu benim normal taytımdı artık sıkıyor bir tane gebe taytı sipariş ettim ama o da çok bol oldu tutturamadım
Lesa Wear Diz Üstü Biker Ayarlanabilir Yüksek Bel Esnek Toparlayıcı Ve Sıkılaştırıcı Kısa Hamile Tayt - Fiyatı, Yorumları bunu almıştım canım ama beğenmedim işte bol oldu yani evde gene giyilir de dışarıda kalitesi çok iyi değil. Artış diye bir mağaza var trendyolda onun taytlarını önerdiler oraya bakacağım sen de bak istersenNerden sipariş ettin canım ? Ben netten baktım ama hiç aradığımı bulamadım
Vücutta oluşan hormonal değişimden kaynaklı bu . Özellikle yüz bölgesi ve özel bölgede. Mesela özel bölge daha ıslak kalan bi yer olduğu için orda azalma bacağa kıyasla daha uzun sürer. Ben usta öğretici estetisyenim canım. Bende lazerliyim. Ve özel bölgem tam da tahmin ettiğim durumda şuanAslinda bölge bölge değişiyor benimde. Mesela genitalde ve yüz bölgemde normalde ek seanslarim vardi ara vermistim. O iki bolgemde daha fazla birde kolumun yarısında var
Ama tam lazerli olan bolgelerimde cok cok az cikiyorannabelica gibi
Bende aldım trendyoldan karın bölgesi kumaşı farklı kaşındırdı hiç memnun kalmadım giymiyorum dolapta duruyor. Bakıcam dediğin siteye teşekkür ederimLesa Wear Diz Üstü Biker Ayarlanabilir Yüksek Bel Esnek Toparlayıcı Ve Sıkılaştırıcı Kısa Hamile Tayt - Fiyatı, Yorumları bunu almıştım canım ama beğenmedim işte bol oldu yani evde gene giyilir de dışarıda kalitesi çok iyi değil. Artış diye bir mağaza var trendyolda onun taytlarını önerdiler oraya bakacağım sen de bak istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?