Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Canım doktorum vana osteocare önerdi. O da kalsiyum ve magnezyum + başka birkaç şey daha. Benş de baya rahatlattı

Benim lazer çöp oldu valla ve asıl sorun ne yapacağımı bilememek yani şimdi bir şekilde kendim hallediyorum ama göbek büyüdükçe ne yapacağız

Kuzum bugünden itibaren yap ne olacak ben her hafta foto çekiyorum aynı kıyafetle, aynı yerde çok güzel anı oluyor

Aynı ben tıpkı ben inan ki sende kendimi gördüm benimde biliyorsun ki sürekli kusma bulantı oldu cinsiyeti öğrenene kadar sonrası zaten Fetal test detaylı falan derken onların stresini yaşadım canım bende çok istiyordum yapamadım. Olsun bebeklerimiz sağlıklı olsun önemli olan o. Bide geç kalmış sayılmayız demi son 3-2-1 olarak ta çekebiliriz

Vücutta oluşan hormonal değişimden kaynaklı bu . Özellikle yüz bölgesi ve özel bölgede. Mesela özel bölge daha ıslak kalan bi yer olduğu için orda azalma bacağa kıyasla daha uzun sürer. Ben usta öğretici estetisyenim canım. Bende lazerliyim. Ve özel bölgem tam da tahmin ettiğim durumda şuan hiçbir lazer cihazı %100 sonuç vermez zaten. Kalan ince ve sarı tüyler hep olacak. ( bu arada kol bölgesi de lanet )

Bende aldım trendyoldan karın bölgesi kumaşı farklı kaşındırdı hiç memnun kalmadım giymiyorum dolapta duruyor. Bakıcam dediğin siteye teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…