- 16 Eylül 2024
- 5.712
- 5.135
- 113
- Konu Sahibi annabelica
-
- #28.101
Leoparlı bir kürk daha makul benceHastaneden hangisiyle çıkmalı, tulum ayaklı bu arada
Diğerinde nasıl koyacaz oda varLeoparlı bir kürk daha makul bence
Ay ikisi de mantıklı geliyor ama puset icine koyacagimizi düşününce sanki tulum daha mi uygun olur diye geciyor aklımdan
Hakiki kürkLeoparlı bir kürk daha makul bence
Ay ikisi de mantıklı geliyor ama puset icine koyacagimizi düşününce sanki tulum daha mi uygun olur diye geciyor aklımdan
Yapalim ya gerçektenAl benden de o kadarbari bu aydan sonra şöyle bişeyler yapalım yaa
Kanka zayıflarken çatlak olduğunu ilk defa duydum
Ya ben çok unutkan biriyim bu hallerimi unutmak istemiyorum fotoğrafla anı kalıyorGöbeklerde şov oldu artık
İste kundak ile nasil yatircaz cocugu pusete. Ama tulumla birazcik daha kolay olabilir belki.Diğerinde nasıl koyacaz oda var
Leoparın öz hakiki kürküHakiki kürk
Ay evet yaa yarın çekicem ben hadi bakalıım BENİMLE MİSİNİZZZYapalim ya gerçektenbir iki de video falan cekelim sonra yavrularımız, teknoloji çağında fotografsiz videosuz nasil hamilelik gecirdin anacım diye sormasinlar bize
Kanka çekeceğin şeyi atta ona göre çekelim bizdeAy evet yaa yarın çekicem ben hadi bakalıım BENİMLE MİSİNİZZZ
Ay olabilir aslında ama haftasonu daha uygun olur banaAy evet yaa yarın çekicem ben hadi bakalıım BENİMLE MİSİNİZZZ
Yandan göbeğimi çekicem kuzu her ay aynı kıyafetler en son da bebem kucağımdayken çekerimKanka çekeceğin şeyi atta ona göre çekelim bizde
Attığın resimdeki gibimi kankaYandan göbeğimi çekicem kuzu her ay aynı kıyafetler en son da bebem kucağımdayken çekerim
İşte bu beee hamiş dayanışmasııAy olabilir aslında ama haftasonu daha uygun olur banasiz yarın başlayın. Bende haftasonu katılırım. Çünkü ben cok uzun ayakta kalamiyorum malum
Eşim destek olur giyinmeme falan
Hadi millet pamloka desteeekk
Dimiiii amaaİşte bu beee hamiş dayanışmasııbu kız bile ayakta kalmayı göze alıp çekecekse HERKESİN ÇEKMESİ ŞART OLDU benden söylemesi ajajaj
ben yaptım onu her ayYandan göbeğimi çekicem kuzu her ay aynı kıyafetler en son da bebem kucağımdayken çekerim
Yaa kesinlikle kendimize hatıra olsunDimiiii amaahadi bakalim herkes ceksin mis gibi pozlar. Hepsi bebislere yatırım. Burda paylasmak zoraki diiil arkadaşlar herkes kendine ceksin
Aşkolsun bizi niye gaza getirmedin kızben yaptım onu her aybu ayınki eksik yarın cekiym bende
hahahahha bacım affetAşkolsun bizi niye gaza getirmedin kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?