- 16 Eylül 2024
- 5.712
- 5.135
- 113
- Konu Sahibi annabelica
-
- #28.081
kanka dogum sonrasi birkac seansla normale döndüğünü öğrenmiştim bir yakınımdan. Hala umut varKanka bende lazerliydim sözde
Kanka ben onu kaçırdım ya nerden alacamBak benim dediğimi sürseydin çatlamayacaktın badger al daha da geç olmadan
kızlar daha gec kalmadık bari bu akımı yapalım 30.haftadan sonra
Senin kızla benim oğlanı tanıştıralımDün bebitomu daha yukarılarda hissediyordum bugün yine kasıklara indi ve minik pıt pıt sadece bikac hafta önceki gibi. Ne yapmaya çalışıyor hiç anlamıyorum
Ay katılıyorum uzak dursunlar tünelin ucundanKeyfi bilir tabi ama tünelin ucundan uzak dursa daha iyi olacak yine de
İnternetten 2 li olanlardan al biri yağ formunda biri kremsi ama çakması çok satıcılara dikkat etKanka ben onu kaçırdım ya nerden alacam
Inanir mısın benimde birsuru kaydettigim videolar falanlar doluydu. Her ay her hafta cekerim diyordum. Ama yokkk ne arar. Hicbirini yapamadim.Ya kızlar hamile kaldığımda dedim ki ay ay foto çekicem hamilelik update yapıcam, hamilelik günlüğü tutcam filan dedim ama hiç yapmadım yaaamuhtemelen doğumdan sonra çok pişman olucam bir motivasyonum yok bu konuda izne ayrıldığımdan beri aşırı uyuşuğum. Zaten 18. Haftaya kadar mide bulantısı halsizlikten bişey yapamadım sonra taşınma derken olmadı. Artık yapsam iyi olur gibi
Kanka beymende buldumİnternetten 2 li olanlardan al biri yağ formunda biri kremsi ama çakması çok satıcılara dikkat et
Hiç acıma bol bol sürKanka beymende buldum
yok canim degilCanım malum günlerin yakinlarda mı. O dönemlerde kasık ve bacak ağrısı oluyor genelde.
Dün benimde karnım kasıklarım dedigin gibiydi. Hafif sancilar batmalar oldu. Hatta sık sık wc kontrole gittim. Büyüme haftalari da olabilir bebislerimizin.
Bunu ilk defa duydum, günlük bir kutu süreyim ben o zamanHiç acıma bol bol sürdoğum sonrasıda devam et sürmeye zayıflarkende çatlama oluyor
Kız nasıl ilk defa duydun aşırı memnun kalınan popüler bir ürün bebişler için güneş kremi falanda meşhurdurBunu ilk defa duydum, günlük bir kutu süreyim ben o zaman
Kanka zayıflarken çatlak olduğunu ilk defa duydumKız nasıl ilk defa duydun aşırı memnun kalınan popüler bir ürün bebişler için güneş kremi falanda meşhurdur
Iyi canım ya sevindim gerçektenyok canim degil
ama bugun hic olmadi cok sukur
Al benden de o kadarInanir mısın benimde birsuru kaydettigim videolar falanlar doluydu. Her ay her hafta cekerim diyordum. Ama yokkk ne arar. Hicbirini yapamadim.
Ya bende bu konuyu düşünüyorum çok minik olacak nasıl bir şey giydirmeliyiz hastaneden çıkarkenHastaneden hangisiyle çıkmalı, tulum ayaklı bu arada
Kanka bende öyle düşünüyorum şimdi tulum bir ay toparlanana kadar giydirebilecekmiyiz acaba kararsızımYa bende bu konuyu düşünüyorum çok minik olacak nasıl bir şey giydirmeliyiz hastaneden çıkarken
Göbeklerde şov oldu artıkAl benden de o kadarbari bu aydan sonra şöyle bişeyler yapalım yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?