- 15 Mayıs 2022
- 1.800
- 2.321
- 83
- Konu Sahibi annabelica
-
- #28.501
Ahahahah aşko sözümü tutamadım yaaa
Sen bi de benimkini gör 9 aylıkKızlar ben şuan 7 aylık hamileyim sanki kilo göbeği gibi değil mi kız bebek karnı neden böyle dağınık niye top gibi değil
Bugün cekindim bu resmi
yolla kız bakıymSen bi de benimkini gör 9 aylık
Yani dün ortalığı kaldırdık hadi kizlar diye bugun sen aksama kadar yattim diyosunAhahahah aşko sözümü tutamadım yaaabugün kahvaltıdan sonra bir ağırlık çöktü öğleden sonra full uyumuşum sonra da arkadaşlarımızla görüşmeye dışarı çıktık az önce geldik foto işi yalan oldu neyse yarın çekerim (inşallah)
Ilk başlarda bende kendimce bu soruyu düşünmüştümBende herkesın yasını cok merak ediyodum sonra 1. Sayfadakı tabloda yazıyomus meger
Çıkmış gitmiş mi neden ?? Hesabı da yok bulamadımbu arada kuzu neler olmuş öğlen öyle cezerye bacım cıkmış gitmiş
yolla kız bakıym
Evet mutluyum canım kankilerim iyiki sizIlk başlarda bende kendimce bu soruyu düşünmüştüm
Ama sen bizden güccüksün
Bizmle sanal arkadaş oldugun icin mutlusundur inşallah 25lik
öğlen oldu kuzum bi oku istersen sepide bacımla cezerye bacımın arasındaÇıkmış gitmiş mi neden ?? Hesabı da yok bulamadım
maşallah maşallah yaa kız okuyım sana nazar değmesin cok tatlı göbüşün nasıl büyümüş harbiden
Göbek büyümüş yiaa sevem icindekini
O kadar geçmişi okuyamadım canım kaçırmışım oraları. İsmini değiştirdiyse ondan bulamadım demek ki üzüldüm yaöğlen oldu kuzum bi oku istersen sepide bacımla cezerye bacımın arasında
ismini değiştirdi Oglusannesi diye
Cansın teşekkür ederiz teyzesi çok büyüdükmaşallah maşallah yaa kız okuyım sana nazar değmesin cok tatlı göbüşün nasıl büyümüş harbiden
Oğlumda böyle değildi canım kız bebek te mi böyle çok belirgin oluyor yoksa 2. hamilelikten mi bilmiyorumGöbek büyümüş yiaa sevem icindekini
Aslinda bence kız oldugu icin boyle biraz daha dağınık büyüyormus ya kizlarOğlumda böyle değildi canım kız bebek te mi böyle çok belirgin oluyor yoksa 2. hamilelikten mi bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?