- 15 Ağustos 2024
- 702
- 1.200
- 33
- 30
- Konu Sahibi annabelica
-
- #28.461
Yarın alıp deniyim onu da kuzum çok teşekkür ederimElma aslında midenin suyunu çeker derler ama. Birde onu dene varsa. Bir iki dilim soyulmus elma ye. Belki fayda sağlar
Kanka seninkinin saçları dizinde şu anYarın alıp deniyim onu da kuzum çok teşekkür ederim
konuyu farkındayım ama üzülme diye kızSenin konudan bağımsızlığın kanka
Anasına çektiyse olur vallaKanka seninkinin saçları dizinde şu an
İşte cesaret, işte fazilet, işte feraset, işte fedakarlıkkonuyu farkındayım ama üzülme diye kız
İnşallah işe yarar kuzucum yaYarın alıp deniyim onu da kuzum çok teşekkür ederim
Kanka şaka bir yanadaAnasına çektiyse olur vallasaçlarım zaten gür ve uzundu gebelikle popoma değer oldu
ahiretlikkkim nezaman doğuruyozİşte cesaret, işte fazilet, işte feraset, işte fedakarlık
Aralıkta kankaahiretlikkkim nezaman doğuruyoz
AhshhaagKanka ben frenliyim birazgülen emoji atarken korkuyorum
Ay sepi sana cok guluyprum askım ya benSenin konudan bağımsızlığın kanka
abi yok bu kıza bişeyler olmuş bugünden sonra bu kız böyle sade cevaplar vermezdiAralıkta kanka
Kuzum özellikle 3 gündür kötü olunca yediğime içtiğime çok dikkat eder oldum ama bana mısın demediKanka şaka bir yanadaacaba yemeklerde karabiber pul biber tarzı şeyler mideni rahatsız mı ediyor, gerçi tosuncuk büyük bizim, mideyi baya sıkıştırıyor demek ki
kocamdan bulaştı bana bu huy, çok ağır bir kızdım benAy sepi sana cok guluyprum askım ya bencok tatlısıb aslında
Tövbe çektim aşkoabi yok bu kıza bişeyler olmuş bugünden sonra bu kız böyle sade cevaplar vermezdi
Çok saçma bir şekilde birkaç gündür adını çok merak ediyorumkocamdan bulaştı bana bu huy, çok ağır bir kızdım benhuyumu değiştirdi
Sepide olduğuna seni inandırmayan ne kankaÇok saçma bir şekilde birkaç gündür adını çok merak ediyorum
Evet aşkım mideyi yukarı sıkıştırıyor oda reflü gibi şeyler yapıyormuşKuzum özellikle 3 gündür kötü olunca yediğime içtiğime çok dikkat eder oldum ama bana mısın demedibugün de bir uygulamadan bildirim geldi bu ara mide yanması, ekşimesi olabilir diye dedim tam cuk oldu
yapmaaa etmeee son 3 ay nasıl geccekTövbe çektim aşko
Ahhahahaa yaa aslında düşündüm hatta sanırım Farsça'daydı tan vakti demekti ama ne bileyim nick gibi geldiSepide olduğuna seni inandırmayan ne kanka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?