Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    150
Anasına çektiyse olur valla saçlarım zaten gür ve uzundu gebelikle popoma değer oldu
Kanka şaka bir yanada acaba yemeklerde karabiber pul biber tarzı şeyler mideni rahatsız mı ediyor, gerçi tosuncuk büyük bizim, mideyi baya sıkıştırıyor demek ki

Kanka şaka bir yanada acaba yemeklerde karabiber pul biber tarzı şeyler mideni rahatsız mı ediyor, gerçi tosuncuk büyük bizim, mideyi baya sıkıştırıyor demek ki
Kuzum özellikle 3 gündür kötü olunca yediğime içtiğime çok dikkat eder oldum ama bana mısın demedi bugün de bir uygulamadan bildirim geldi bu ara mide yanması, ekşimesi olabilir diye dedim tam cuk oldu

Kuzum özellikle 3 gündür kötü olunca yediğime içtiğime çok dikkat eder oldum ama bana mısın demedi bugün de bir uygulamadan bildirim geldi bu ara mide yanması, ekşimesi olabilir diye dedim tam cuk oldu
Evet aşkım mideyi yukarı sıkıştırıyor oda reflü gibi şeyler yapıyormuş

Sepide olduğuna seni inandırmayan ne kanka
Ahhahahaa yaa aslında düşündüm hatta sanırım Farsça'daydı tan vakti demekti ama ne bileyim nick gibi geldi bugün eşime bir şey anlatıyorum bizim grupta bir kız var sepide diyorum gerçek adı mi o deyince iyice merak sardı hahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…