- 23 Ekim 2024
- 3.974
- 6.284
- 73
- Konu Sahibi annabelica
-
- #28.481
Olabilecek isimleri say kanka tutturursan söylicemAhhahahaa yaa aslında düşündüm hatta sanırım Farsça'daydı yan vakti demekti ama ne bileyim nick gibi geldibugün eşime bir şey anlatıyorum bizim grupta bir kız var sepide diyorum gerçek adı mi o deyince iyice merak sardı hahaha
Al işte bugün de sana isim düşünürken uykum kaçacakOlabilecek isimleri say kanka tutturursan söylicem
Kanka nick bu arada evet, bir yerden aklımda kalmıştı o zaman yazmıştımAhhahahaa yaa aslında düşündüm hatta sanırım Farsça'daydı tan vakti demekti ama ne bileyim nick gibi geldibugün eşime bir şey anlatıyorum bizim grupta bir kız var sepide diyorum gerçek adı mi o deyince iyice merak sardı hahaha
Merak etme kanka en son ben doğuracağım için, sen doğuma gidiyorkende yazıyor olacamyapmaaa etmeee son 3 ay nasıl geccek
Kanka bu grupta akrabaların olmadığından emin olsam adımı söylicemAl işte bugün de sana isim düşünürken uykum kaçacak
Oyy kuzum yok güvenliğini ihlal etmek istemem, nick farklı gelince ve günün çoğu saati seninle konuşunca merak ettim öyle ahahhaaKanka bu grupta akrabaların olmadığından emin olsam adımı söylicem
Bende herkesın yasını cok merak ediyodum sonra 1. Sayfadakı tabloda yazıyomus megerAl işte bugün de sana isim düşünürken uykum kaçacak
İsimler de yazsa keşke soyisim yok sonuçta hahaha ya ben istemsiz hitap etmek istiyorum sanırımBende herkesın yasını cok merak ediyodum sonra 1. Sayfadakı tabloda yazıyomus meger
Kanka zaten mide yanmasından yatamıyorsun birde isimden dolayı yatmazsan kötü olurum, özelden yazarım, mersinde akrabamız yok diye biliyorumOyy kuzum yok güvenliğini ihlal etmek istemem, nick farklı gelince ve günün çoğu saati seninle konuşunca merak ettim öyle ahahhaa
Yaaa tabi 25 lik olursan merak edersinBende herkesın yasını cok merak ediyodum sonra 1. Sayfadakı tabloda yazıyomus meger
O sırada okul ismi dışında her bilgiyi paylaşan benKanka zaten mide yanmasından yatamıyorsun birde isimden dolayı yatmazsan kötü olurum, özelden yazarım, mersinde akrabamız yok diye biliyorum
Askim benim ismim Türkiyede sayılıdır o yuzden yazsam hemen bulunurumİsimler de yazsa keşke soyisim yok sonuçta hahaha ya ben istemsiz hitap etmek istiyorum sanırımşimdi nasıl sana asdaf diyeyim hahahah
Al işte al seni de merak ettim şimdiAskim benim ismim Türkiyede sayılıdır o yuzden yazsam hemen bulunurum
Kanka o kadar sırlar döktüm ki buraya, çenemi tutsaydım ben okul isminide paylaşırdımO sırada okul ismi dışında her bilgiyi paylaşan ben
Askım ben sanıyorum kı herkss 22/23 falan bi girdim şokYaaa tabi 25 lik olursan merak edersinyaşlıların arasında ne işim var diyorsundur
Offf galiba o sırada deterjan, şampuan araştırıyordumKanka o kadar sırlar döktüm ki buraya, çenemi tutsaydım ben okul isminide paylaşırdım
Söylememek ixin kendımı cok zor tutuyoeum askimAl işte al seni de merak ettim şimdi
kızlar ne uzattınız söyleyin işteSöylememek ixin kendımı cok zor tutuyoeum askim
Senden çok korkuyorum akrabam olabilirsin, hiç hoş şeyler olmazkızlar ne uzattınız söyleyin işte
hahahhahaha bunu bikere daha demiştin banaSenden çok korkuyorum akrabam olabilirsin, hiç hoş şeyler olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?