Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    150
Ay bende salı gidicem kontrole kanka

Askım evet ya kabızlık yapıyo zaten demır ışacı. E ben hergun 2 tane ıcıyprum valla artık patlıcaktım yanı.
Aşkım aklıma ne geldi, üzüm var ya bildiğimiz taze üzüm, oda çok iyi bağırsak çalıştırıyor ondan yesene, şöyle küçük salkım ye, inanılmaz hızlandırıyor metabolizmayı

Aşkım aklıma ne geldi, üzüm var ya bildiğimiz taze üzüm, oda çok iyi bağırsak çalıştırıyor ondan yesene, şöyle küçük salkım ye, inanılmaz hızlandırıyor metabolizmayı
Askım nette ne varsa hepsınk yedım uzum dahıl zeutınyagı bıle ıctım ama benım ılac yok yanı no degısmesı lazım dr gıdıcem hafta ıcı bebemin hem fotosunu alırım hemde ilac degıstıecem

Sağol kuzum
Canım benim gerçekten çok üzüldüm inşallah bir an önce geçip gitsin hepsi
Tatlım üzülme ama duanı beklerim
Sağol canım köy havası sevdası fena patlattı beni://
Cherry Mom aşkımsu bu gün nasılsın?
Tatlım bugün daha iyiyim ama sinirden kuduruyorum neye nasıl tepki vereceğimi şaşırdım eşimin ailesi samsundan Antalya'ya gidecekmiş orta yol DİE ankaraya bize geliyorlar halimi rezilliğimi bildikleri halde kafamı kaldıramıyorum alt karnım sızladığı için bedenimi Bile doğrıltamıyorım lanet olsun bana yatış dediklerinde kabul etmediğime.
Biliyorsunuz tüm yaz İstanbul bursa eskişehir izmir köy yazlık derken ben evde durmadım geldim 2 gün kaldım başka yere gittim haliyle ev dandini camlar tozlar vs ama misafir geliyor onun gerginliğnden kendime odaklanamıyorum. Durup durup bencilliklerine ağlıyorum birde bize gelen eniştesi Bizle konuşmuyor bile engellemiş hryerden evime ne geliyor anlamıyorum çıldırıyorum çıldırıyorum

Ben bir eksın yaptım ve demır ılacını ıcmedım bugun cunku wc cıkmam lazımdı artık. Mission completed...
Demir ilacınız çok kabızlık yapıyorsa değiştirsenize, bende de yapmıştı ilk kullandığımda, doktora söyledim muadilini yazdı, sorunum ortadan kalkmıştı

Ben bir eksın yaptım ve demır ılacını ıcmedım bugun cunku wc cıkmam lazımdı artık. Mission completed...
Canım bende de hep yapardı 3 5 kullanır bırakırdım
Feramat dener misin devlet karşılıyor zaten sağlık ocağında yazdır ilacım bitti diye al ishal bile yapıyor:)

Ay gerçekten şu an okurken ben bile sinirlendim, heleki durumunu biliyorlarsa gerçekten bencillik, yanlış anlamayın ama şu türklerin (bazı kesim) özel alana özel çizgiye saygı duymaması ben çileden çıkarıyor, bazen soğuk kültür bu konularda iyi diyorum, bu ne yüzsüzlük konuşsa bile konuşmamasını bırak hasta insanın evine gidilirmi? Sağlıklı olsan bile karnın burnunda hizmet mi edeceksin. Keşke eşin biraz sert dursaydı

Çok geçmiş olsun

Ya bunu yeni okudum. Bir kere hayır dememiş eşin, bu durumda arayıp gelmeyin demez heralde. O nedenle sıkma canını, hoşgeldiniz de hoşbeş et, ben çok rahatsızım diyip odana çekil mümkünse. Eşin ilgilensin, çok kötü değilsen de çok kötüymüş gibi davran.

Kanka eşimin ailesi yazın köydeki yazlığa gidiyorlar, bizde ilk evlendiğimiz sene ziyarete gidelim hem eşim köydeki evide görürsün dedi, ya bahçede kahvaltı ediyorsun pat diye o akraba geliyor, akşam yemeği yiyorsun bu akraba geliyor, acayip uyuz olmuştum. Aramadan sormadan direk geliyorlar. Kaynanamda asla ve asla birinin evine giden tip değil sevmiyor çizginin aşılmasını, ben eşimi şimdiden uyardım benime evime kimse gelmesin diye, bu güne kadar gelen olmadı zaten ama bebeği bahane ederler falan hiç çekemem, insan sevmiyorum ben galiba

basak burcu olabilir misin

ben türkiyeye kv'lere gittiğim zaman oluyor öyle ay durmadan biri geliyor on kere sofra kuruluyordu herkeze hizmet akşama kadar yeniden cay demleniyordu 3-4 makine calışıyordu günde
eltim kv'le yaşadığı için dedim siz ne yaşıyonuz burda

Kanka oldu ki biri geldi eve lohusa deliliğine vur kendini kimse bir şey diyemiyor zaten ahahhaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…