Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    150
kanka evet özel sağlık sigortası doğar doğmaz yaptıracaz zaten, ben yabancı olduğum için asm gidemiyorum, ümraniyede yabancılar için asm varmış aşılar falan orda yapılıyormuş tetanoz, ondada korktum su falan göndermesinler aşı yerine diye kendiminkini bile hastanede olacam

Kız sen evlenince zaten Türk vatandaşı olmuş olmuyor musun

Kızlar detaylı ultrasondan çıktık. 21+3üz bebişimiz 447 gr. çok şükür beyindeki kistlerden soldaki tamamen kaybolmuş sağdaki de çok küçülmüş hatta ben söylemesem göremiyordu doktor. Herhangi başka organında parlaklık vs.görülmedi. Böbrekler sınır değerleri içersinde ama bi tık geniş gibiymiş takip edilir dedi o kadar. Rahim ağzı kapalı rahim uzunluğu 35 mm.

Kızlar bu şeker yüklemesiyle alakalı o kadar arada kaldım ki anlatamam. Yaptırmayı düşünmediğim halde bugun kontrole gittiğimde dr bebeğin 10 gün önden gittiğini ve göbek çevresinin çok büyüdüğünü söyledi. Bunun şekerle bağlantılı olup olmadığını ancak yaptırdıktan sonra öğrenebileceğimiz için yaptırmasak olmaz mı bile diyemedim. Babamda şeker hastalığı olduğu için de biraz panikledim açıkcası. Yaptırdığım için aileden “ gereksiz şeyler yaptırıyorsun gebelikte hep çıkar zaten “ tribide yiyip moralim bozulsada süreç zorlu değildi 250 ml lık 75gr dextrose içeren bildiğiniz künefe kadar tatlı bi su içtim . 15 dk sonra bi soğuk terlesemde kısa sürede geçti. 25+5 deyim bebek 933 gr 33 cm yaklaşık 3,5 kg aldım. Umarım sonuçlar iyi çıkar şans dileyin

Maşallah canım, sağlıcakla kucağınıza alın inşallah takip edilecek ufak şeyler herkeste var hemen hemen ben dahil, o yüzden hiç kafana takma, ciddi bir şey olsaydı sık takip derdi

İnşallah güzel sonuçlar alırsınız aşko çok kiloda almamışsın aslında ama ailede şeker geçmişi varsa mutlaka yapılıyor diye biliyorum

Çok şükür canım çok sevindim güzel haberler almana sağdaki de geçecektir Böbrekler çok sıkıntı değil demek ki sadece takip önermiş rahatla canım tadını çıkar
Benden doktorum sadece açlık tokluk geçmişe dönük şeker değerlerini istedi önümüzdeki ay için. Ona göre şeker yükleme yaparız dedi benm de annem şeker hastası ona rağmen tahlil sonuçlarına göre önerdi her hekimin yöntemi farklı umarım sonuçların iyi çıkar canım

Kız ne yabancısı Ümraniye’de öyle bir yer olmasına güldüm, görmemiştim hiç boşver zaten kocişkon zengin, yaptır sigortaları gitsin, uğraşma hiç

Teşekkürler canım

Kızlar bu ben değilmiyim
Ahajaja ismail abii yaaa hayatta böyle olmak lazım
Kızlar dün yazamadım bende bu konuyla ilgili. Bence bu durum ikili ilişkilerdeki yakınlık samimiyetle de çok alakalı. Örneğin sizin yazdıklarınızı okuyorum ne güzel annem de annem diyorsunuz annenizle aranız çok iyiyse ve anneniz yardımınıza koşmak için sabırsızlanıyorsa tabii ki yanınızda olsun miss gibi benim annem çalışıyor izin alsa bile lohusa depresyonundayken beni daha da dibe çeker aramız çok çok sıkı fıkı değil. Şuan doktor randevularımı bile sormuyor telefonda kendi dertlerini anlatmaktan bencil bir kişiliği var ve bebeğe daha bir iğne bile almadı özenip. Kayıvalidem de tam tersi her randevu günü mutlaka sorar, beni aramasa eşimi arayıp pamlok nasıl iyi mi diye sorar yani. Şimdiden çok özeniyor bişeyler örüyor alıyor filan. Zaten aynı şehirde olduğumuz için D destinaa88 gibi eşimle ben bebekle ilgileniriz kv yemek vs yapar, bakamadığımız noktada tabi ki bebekle ilgilide yardımcı olur ama açıkçası o dönemde ben bebeği birine verip ev işi yapmaktansa kendim bebeğe bakma tarafındayım (yapabildiğim kadar)

Zaten kimseye vermek istemeyeceksin onu emin ol annen olsa da vermek istemiyorsun üzülme hiç annemle çok sıkı değiliz diye, ilişki dinamikleri de değişiyor doğumdan sonra.

Iyi canım sen kendini biliyosun artik önemli olan o. Yedigin ictiginde ne yariyor ne yaramiyor biliyosun.
Bende sana başta demiştim ya o saatlere cok uyulmuyor diye bundan bahsetmiştim iste birebir uyamiyorsun sonucta o kadar ciddi bir seker problemin yok yani.
Abartmadigin müddetçe hic sorun olmaz canım
Sekerin de gayet güzel bence devam böyle.
Salı gidicem canım daha gitmedim. Bende aslinda yeniden sorcam bi ben hep diyetli gidiyorum zaten ya. Bi hatirlatiyim diyorum bunu doktora.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…