Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    151
Kizlar gercekten hani burda diyorsunuz ya hastaneye kimse gelmesin yada evime gelmesin aslında cok haklısınız aile diyede bişey kalmamış bi annem herşeyime yardımcı oluyor benim gerisi boş.
Köpeğim var benim 6 senedir ve doğumuma yakın erkek kardeşim ve eşinden (gelinden) rica ettim siz bakın 2-3 ay diye ben bakamıcam son aylarım zorlancam dedim gelin asla bakamam dedi nebiliym ney dedi, dedim bana yardımcı olmicaksın yane? tamam ozaman seninde hicbişeyine artık yardım etmicem dedim acık acık ben kendim bakarım dedim erkek kardeşimin ve gelinin yüzüne size ihtiyacım yok dedim. Artık kimse kimseye yardım etmiyor kızlar oyüzden bitti artık benden yardım beklmesinler.. en zor zamanımda hamileliğimin son ayları ve lohusa dönemim yardım istedim böyle tanımış oldum işte onlarıda.
kendim bakarım lohusa lohusa doğuma yakın karnım burnumdayken bana yardımcı olmıyanlarında birgün yardıma ihtiyacı olcak illaki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…