- 23 Ekim 2024
- 4.027
- 6.389
- 73
- Konu Sahibi annabelica
-
- #28.661
Kanka evet vajina ağzından demek istedim, dikişe zaten bir şey olsaydı bir damla kanla kalmazdı o, kafan rahat olsun o yöndenDikis yerinden mi deyinceasla düşünmek istemedigim bir ihtimal bu ...
Vajina agzindan mi demek istiyorsun yani. Bilmiyorum kii.. bir daha gelmesin de bende rahat edeyim ya
Bence çok çok minik bir sivilce gibi bişey olabilir orda. Silince geldiyse ve tekrar sildiginde yoksa aklıma o geliyorÖyle kuzum haklısın.. bende farkındayımelimde degil evhamdan da kurtulamıyorum en ufak seyde gerilmekten de kurtulamıyorum..
Mesela az önce wcde pecetede nokta kadar kan vardi. Komple vajina icini silip durdum on kere belki. Bir sey yoktu. Vajina dışında bir yeri mi kanattım o an bilmiyorum. Ama asla ferahlayamadim mesela. Hala onda kafam aklim. Kalkip wc gitmeye çekiniyorum su an...
@Peripellas çok iyi yapmışsın canım. Zaten sonucun güzel geleceğine eminiz biz. Ama kesin olarak görmek seni çok rahatlatacaksepide babylovee ben yeni yeni birkaç gündür göbek deliği civarında hissediyorum. 24+2 yim şu an. Ama genelde kasıklarda hala. Tahminim kasıklarda hissettiğim şey kolları. Çok daha minik pıt pıt şeklinde çünkü oradaki hareketler
Allahım korusunnnnnKanka evet vajina ağzından demek istedim, dikişe zaten bir şey olsaydı bir damla kanla kalmazdı o, kafan rahat olsun o yönden
Bende bunu düşündüm kuzumBence çok çok minik bir sivilce gibi bişey olabilir orda. Silince geldiyse ve tekrar sildiginde yoksa aklıma o geliyor
Amin kanka içini ferah tut, ciddi bir şey değildirAllahım korusunnnnnevladımı 38 39 haftalarda saglikla kucagimiza aldırsın Allahım sağlıkla
Bebegim hep iyi olsun
Amin canım aminnnnAmin kanka içini ferah tut, ciddi bir şey değildir
Kuzum yukarıya çıkmak deyince anladığım kadarıyla bebek aşağıdan yukarı çıkmıyor ama büyümesi yukarı doğru oluyor. Yani zaten aşağıda başlıyorlar oluşmaya. Büyüdükçe her yeri dolduruyorlar ve bacaklar yukarıya uzadıkça hareketler yukarıda duyuluyor. Yani yukarı çıkmaması imkansız. Aşağıya nasıl sığacaklar sürekliKuzu inşallah bizim bebisler de yukarıya cikacaklar yaa hep altlarda olmaktan aldiklari keyfi az da yukarda olmaktan alsalar keşkee...
Ben pas geçiyorum bu soruyuKızlar bebek doğduktan sonra, normal çanta tarih oluyor dimibebek çantası alıyorsun yanına sadece
Ben pas geçiyorum bu soruyu
Öyle kuzum zaten bebegin ayaklari falan yukariya gelecek onlarla vurdukca biz kaburga hizalarinda hissedicez dedigin gibi. Ama mantiken zaten bebegin bir yeri illaki kasık kısmına gelecek. Buna engel olamayiz. Sadece hic degilse biraz olsun alt tarafa baskı azalsın istiyorum bende galibaKuzum yukarıya çıkmak deyince anladığım kadarıyla bebek aşağıdan yukarı çıkmıyor ama büyümesi yukarı doğru oluyor. Yani zaten aşağıda başlıyorlar oluşmaya. Büyüdükçe her yeri dolduruyorlar ve bacaklar yukarıya uzadıkça hareketler yukarıda duyuluyor. Yani yukarı çıkmaması imkansız. Aşağıya nasıl sığacaklar sürekliyine de karnımızın iç genişliğine de bağlı olabilir gibi düşünüyorum. Gecen de yazmıştım. Bazı gebeler doğuma yakın nefes alamazken ben çok rahattım mesela. Hiç ciğerime kadar gelmedi ve bebeğim baya iriydi
Aşko kullanmadım bebek çantası anla beni artık olmadı başaramadımlütfen geçme, açıklamalarına ihtiyacım var
Kanka telefon çantasıylada çıkmamışsındırAşko kullanmadım bebek çantası anla beni artık olmadı başaramadımbenim çantam bu arada bundandi ama satışı kalmamış artik. Ben normal skip hop tasarımını beğenmiyorum bunu çok beğenmiştim. Bu bebeğimde kullanırım umarım hoşuma gitti tekrar görünce
Skip Hop Paxwell Bebek Bakım Sırt Çantası Siyah Fiyatı | İlke Bebe
Skip Hop Paxwell Bebek Bakım Sırt Çantası Siyah en uygun fiyatları ile ilkebebe.com’da Taksit seçenekleri ve indirimli fiyatla hemen sipariş verin!www.ilkebebe.com
Seni korkutan şey serklaj olması kuzum. Yoksa bebeğin hareketleri değil bence. Hepimiz böyle aşağıda hissediyoruz çoğunlukla. Endişe etmekte de haklısın ama bak serklajin üstünden bile ne kadar zaman geçti. Böyle böyle geçecek haftalar. Bi bakmışız 32-34-36 derken finish cizgisindeyizÖyle kuzum zaten bebegin ayaklari falan yukariya gelecek onlarla vurdukca biz kaburga hizalarinda hissedicez dedigin gibi. Ama mantiken zaten bebegin bir yeri illaki kasık kısmına gelecek. Buna engel olamayiz. Sadece hic degilse biraz olsun alt tarafa baskı azalsın istiyorum bende galiba
Ya böyle kumaş plaj çantası gibi çantalarım var bir sürü. İçine 5-6 tane bez, bir tane alt açma örtüsü, mevsime göre bir battaniye, bir kaç da yedek kıyafet alıyordum tamam işte. Onu da bebek arabasinin altına atıyordum. Ağırlık olmadan geziyordum rahat rahat. Mama biberon emzik vs. tasinmiyorsa ne konabilir ki bebek çantasına saydıklarım dışında bilmiyorum. Bunlar olursa belki o gözleri falan kullanılırKanka telefon çantasıylada çıkmamışsındırneye koyuyordun bezini falan, benim gibi en son poşet mi yoksa
KankaYa böyle kumaş plaj çantası gibi çantalarım var bir sürü. İçine 5-6 tane bez, bir tane alt açma örtüsü, mevsime göre bir battaniye, bir kaç da yedek kıyafet alıyordum tamam işte. Onu da bebek arabasinin altına atıyordum. Ağırlık olmadan geziyordum rahat rahat. Mama biberon emzik vs. tasinmiyorsa ne konabilir ki bebek çantasına saydıklarım dışında bilmiyorum. Bunlar olursa belki o gözleri falan kullanılır
Haklısın kuzum zaten serklaj dolayısıyla herseyden tedirgin olur oldumSeni korkutan şey serklaj olması kuzum. Yoksa bebeğin hareketleri değil bence. Hepimiz böyle aşağıda hissediyoruz çoğunlukla. Endişe etmekte de haklısın ama bak serklajin üstünden bile ne kadar zaman geçti. Böyle böyle geçecek haftalar. Bi bakmışız 32-34-36 derken finish cizgisindeyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?