Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    150
Dikis yerinden mi deyince asla düşünmek istemedigim bir ihtimal bu ...

Vajina agzindan mi demek istiyorsun yani. Bilmiyorum kii.. bir daha gelmesin de bende rahat edeyim ya
Kanka evet vajina ağzından demek istedim, dikişe zaten bir şey olsaydı bir damla kanla kalmazdı o, kafan rahat olsun o yönden

Bence çok çok minik bir sivilce gibi bişey olabilir orda. Silince geldiyse ve tekrar sildiginde yoksa aklıma o geliyor

asdaf yaş olarak küçük olsada şu an tecrübe olarak bizden önde ne derse bakacaz hayran hayran

Kızlar bebek doğduktan sonra, normal çanta tarih oluyor dimi bebek çantası alıyorsun yanına sadece

Kuzu inşallah bizim bebisler de yukarıya cikacaklar yaa hep altlarda olmaktan aldiklari keyfi az da yukarda olmaktan alsalar keşkee...
Kuzum yukarıya çıkmak deyince anladığım kadarıyla bebek aşağıdan yukarı çıkmıyor ama büyümesi yukarı doğru oluyor. Yani zaten aşağıda başlıyorlar oluşmaya. Büyüdükçe her yeri dolduruyorlar ve bacaklar yukarıya uzadıkça hareketler yukarıda duyuluyor. Yani yukarı çıkmaması imkansız. Aşağıya nasıl sığacaklar sürekli yine de karnımızın iç genişliğine de bağlı olabilir gibi düşünüyorum. Gecen de yazmıştım. Bazı gebeler doğuma yakın nefes alamazken ben çok rahattım mesela. Hiç ciğerime kadar gelmedi ve bebeğim baya iriydi

Öyle kuzum zaten bebegin ayaklari falan yukariya gelecek onlarla vurdukca biz kaburga hizalarinda hissedicez dedigin gibi. Ama mantiken zaten bebegin bir yeri illaki kasık kısmına gelecek. Buna engel olamayiz. Sadece hic degilse biraz olsun alt tarafa baskı azalsın istiyorum bende galiba

lütfen geçme, açıklamalarına ihtiyacım var
Aşko kullanmadım bebek çantası anla beni artık olmadı başaramadım benim çantam bu arada bundandi ama satışı kalmamış artik. Ben normal skip hop tasarımını beğenmiyorum bunu çok beğenmiştim. Bu bebeğimde kullanırım umarım hoşuma gitti tekrar görünce

Kanka telefon çantasıylada çıkmamışsındır neye koyuyordun bezini falan, benim gibi en son poşet mi yoksa

Seni korkutan şey serklaj olması kuzum. Yoksa bebeğin hareketleri değil bence. Hepimiz böyle aşağıda hissediyoruz çoğunlukla. Endişe etmekte de haklısın ama bak serklajin üstünden bile ne kadar zaman geçti. Böyle böyle geçecek haftalar. Bi bakmışız 32-34-36 derken finish cizgisindeyiz

Kanka telefon çantasıylada çıkmamışsındır neye koyuyordun bezini falan, benim gibi en son poşet mi yoksa
Ya böyle kumaş plaj çantası gibi çantalarım var bir sürü. İçine 5-6 tane bez, bir tane alt açma örtüsü, mevsime göre bir battaniye, bir kaç da yedek kıyafet alıyordum tamam işte. Onu da bebek arabasinin altına atıyordum. Ağırlık olmadan geziyordum rahat rahat. Mama biberon emzik vs. tasinmiyorsa ne konabilir ki bebek çantasına saydıklarım dışında bilmiyorum. Bunlar olursa belki o gözleri falan kullanılır

Kanka sirinm evi koydu ya çantaya hatırladın mı

Haklısın kuzum zaten serklaj dolayısıyla herseyden tedirgin olur oldum
Yeterki sağlıklı olsun zamaninda dogsun da
Gerçekten forumda okuyordum da özellikle bu tarz operasyon gecirenler 2.cocuk ihtimalini dahi düşünmüyorlardı.. bu stresten hep iste demek ki.
Allahın izniyle sag salim 38 hatta 40ı göreyim yavrucugumla. O zaman doğsun sağlıkla

sizde de unutkanlık oluyor mu kızlar? bugün evden çıkarken anahtar ve telefonu almayı unuttum. kapıda kaldım eşim gelene kadar. 2 saate yakın kapıda oyalandım:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…