- 23 Ekim 2024
- 4.027
- 6.396
- 73
- Konu Sahibi annabelica
-
- #28.681
Pufff 5 dk önce yapacağım dediğim şeyleri unutuyorumsizde de unutkanlık oluyor mu kızlar? bugün evden çıkarken anahtar ve telefonu almayı unuttum. kapıda kaldım eşim gelene kadar. 2 saate yakın kapıda oyalandım:/
O kadar eşyayı 3 gün yatılı gidiyorsam taşıyabilirim belki
Bizde o potansiyeli görüyorsun dimiO kadar eşyayı 3 gün yatılı gidiyorsam taşıyabilirim belkibebekle en fazla 4-5 saat dışarda gezebiliyorum o da şansliysam ve arabasında uyuduysa. En fazla ne kadar bez kullanilabilir ki Arkadaslarimda görüyorum mesela kucakta bebek sirtlarinda bebekten daha büyük bir çanta. Siz kullanırsınız muhtemelen çünkü herkes kullanıyor bu çantaları. Bana fenalık basıyor bebekle gezerken bir de kocaman çanta taşımak
normal halim mi diyorum da değil yani. her adımımı not alıcam artıkPufff 5 dk önce yapacağım dediğim şeyleri unutuyorum
zaten sabah da kan alamadı hemşire, delik deşik etti kolumu. doktoru çağırdık da o halletti allahtan. şanssızım bu aralar. pazar günü alyansımın parmağımda olmadığını fark ettim. kim bilir ne zaman nereye düştü. akşamına da evde fare gördümPufff 5 dk önce yapacağım dediğim şeyleri unutuyorum
Kova burcuydun dimiO kadar eşyayı 3 gün yatılı gidiyorsam taşıyabilirim belkibebekle en fazla 4-5 saat dışarda gezebiliyorum o da şansliysam ve arabasında uyuduysa. En fazla ne kadar bez kullanilabilir ki Arkadaslarimda görüyorum mesela kucakta bebek sirtlarinda bebekten daha büyük bir çanta. Siz kullanırsınız muhtemelen çünkü herkes kullanıyor bu çantaları. Bana fenalık basıyor bebekle gezerken bir de kocaman çanta taşımak
Hangi firma peki onu biliyor musun bir de ne sorcam amniyosentezden sonra kaç gün içinde tam toparlamıştınAllahım güzel haberler almayi nasip etsin canım benim
Benim ön sonuç 48 saatten kısa sürede çıkmıştı canım.
Kesin sonuçlar da 29-30 gün sonra çıktı.
Kanka b12 yazdımı doktorun sana, gerçi bana yazdıda ne oldunormal halim mi diyorum da değil yani. her adımımı not alıcam artık
zaten sabah da kan alamadı hemşire, delik deşik etti kolumu. doktoru çağırdık da o halletti allahtan. şanssızım bu aralar. pazar günü alyansımın parmağımda olmadığını fark ettim. kim bilir ne zaman nereye düştü. akşamına da evde fare gördüm
Ayy inşallah ya aminnnCanım benim çok iyi yapmışsın, güzel sonuçlar gelecek inşallah ben inanıyorum içim rahat, seninde için kafan rahat eder, bu haftadan sonra tadını çıkarırsın
içinde pek çok vitamin barındıran bir hap alıyorum her gün, içinde b12 de var. ama bende de etki etmemiş belli kiKanka b12 yazdımı doktorun sana, gerçi bana yazdıda ne olduben telefondan çok takıldığım için olduğunu düşünüyorum bazen, ha bire bir şeyler bakıyorum
Askim ben hayata hizli bşr gşris yaptim ne oldugjnu anlamadan konu buralara geldı ama devamke
Canım sen izmirde mşydin yanlıs hatırlamıyorsam? izmirddekiler Gentan da toplanıyorHangi firma peki onu biliyor musun bir de ne sorcam amniyosentezden sonra kaç gün içinde tam toparlamıştın
Evet canım bende geven hafta yazmıstım gruba benımde buşantım gerı geldı ama bırkac gun sonra gectıKızlar 25+4 olduk ama benim mide bulantılarım geri geldi ya özellikle yatacağım vakit sanki midem kaynıyor anlamadım aynı şeyi yaşayan var mı
Intergen firmasına verdik biz canım testi. Doktorum amniyosentezi yaptı bize verdi örneği. Hızlı şekilde intergene götürün dedi oraya kendimiz teslim ettik. Ankaradayım ben.Hangi firma peki onu biliyor musun bir de ne sorcam amniyosentezden sonra kaç gün içinde tam toparlamıştın
Evet izmirdeyim gentan formu doldurttular banada gerçi ben nipt testinide gentanda yaptırmıştımCanım sen izmirde mşydin yanlıs hatırlamıyorsam? izmirddekiler Gentan da toplanıyor
Anladım demek normalmiş iğnenin yapıldığı bölge özellikle baya acıyor hala. Full yatıyorum aşırı korkuyorum her an bir şey olacak diyeIntergen firmasına verdik biz canım testi. Doktorum amniyosentezi yaptı bize verdi örneği. Hızlı şekilde intergene götürün dedi oraya kendimiz teslim ettik. Ankaradayım ben.
Canım ilk nerdeyse 5 6 gün anlik elektrik carpmasi gibi batma gibi hisler oluyordu. Ama ilk gün ve 2.gun ozellikle kasık ağrısı yasadim. Kasık ağrısı sancısı oldu yani. 3 günden sonra hafifledi 5 .gün falan biraz daha rahatlamistim. Ben ilk 8 gün falan hep yattım ama.
Yaşlara bakmak için ilk sayfaya gidiyorumAskim ben hayata hizli bşr gşris yaptim ne oldugjnu anlamadan konu buralara geldı ama devamke
Canım akıntı artışı veya kanama vs olmadıkça birde yoğun kasık ağrısı olmadıkça korkma. Hafif sancilar agrilar olabilir. Sonucta bir islem gördü vucudun ve bebiste haliyle etkileniyor yoruluyor.Anladım demek normalmiş iğnenin yapıldığı bölge özellikle baya acıyor hala. Full yatıyorum aşırı korkuyorum her an bir şey olacak diye
Kızlar 25+4 olduk ama benim mide bulantılarım geri geldi ya özellikle yatacağım vakit sanki midem kaynıyor anlamadım aynı şeyi yaşayan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?