Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    156
Yaa evet canın senin okul başladı bir de , Allah kolaylık versin tüm gün baygınım resmen elimi kolumu kaldıramıyorum, benim midemde yanma yok henüz ama ilk başlarda da çok olurdu gaz rahatsız etmeye midem bulunmaya başladı tekrar.
Her evresi ayrı zormuş ya uzaktan hiç böyle gelmiyordu, normal hayatlarına devam ediyorlar gibiydi

Kızlar ben 3-4 gündür bir şey deniyorum tutarsa yazarım dedim, özellikle kabızlık yaşayanlar için. Her gün akşam yemekten 1-1.5 saat sonra orta boy elma yiyorum kırmızı pembe olanlardan, küçükse 2 tane yiiyorum, 4e bölüp temizliyorum orta kısmını kabuğuyla yiyorum. Ve ertesi gün metabolizmayı hızlandırıyor inanılmaz. Deneyin belki sizdede işe yarar

Kızlar herkese merhaba, buraya uzun zamandır giremiyorum, günler bayağı yoğun geçiyor. Oğlumla bütün gün hareket halindeyiz hiç durmuyor canı sağolsun bizde bugün kontrole gittik 25+5 olduk. Her şey güzel gidiyor çok şükür 990 gram olmuş bir hafta önden gidiyormuş ama benim için önemli değil kilolar çünkü diğer oğlumda öyleydi ama erken gelince 2 kilo 300 gram doğmuştu benden şeker için tahlil istedi bu arada

Maşallah tosuncuk’a
Şeker ne zaman yaptıracaksın canım

Çok teşekkür ederim arkadaşım ya nazar etmiyom kendime benim migrenin artması dışında hiçbir zorluğu olmadı çok şükür ki ama bu 3. trimester sanki gümbür gümbür geliyor

Aşko senin ne zaman görünüyor tahmini, hamilelik takvimi eklememişsin
Canım sata göre tarihim 8 aralık, son gittiğimde 4 aralık dedi. Ama benim sezaryen olacağım kesin olduğu için o kadar beklemez diye düşünerek kasım sonu diye düşünüyorum. Doktorumun bundan haberi yok tabi daha konuşulmadı tarihler hamilelik takvimi ne ki, ilk sayfadaki listeden bahsetmiyorsun sanırım

Ay çok heyecanlı her bir detayı bekliyoruz inşallah sağlıkla o günleri görelim
Sen planı programı yaptın tarihte seçmişsindir o zaman
Takvim kanka profilde yazdığımızda altta çıkıyor ya ona diyorum atayım buraya

Eklentiler

• IMG_5367.webp
    53,2 KB · Görüntüleme: 33
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…