- 16 Eylül 2024
- 5.998
- 5.460
- 113
- Konu Sahibi annabelica
-
- #29.421
Kanka ama 12.12.25 tarihinde güzel heeUf hadi sağlıkla aminstres yaptım
Yaa evet canın senin okul başladı bir de , Allah kolaylık versinAy valla ben de ya. Bugün okula başladım ve sadece toplantı vardı ama böyle bir halsizlik bir hadi hemen eve gideyim demelerzaten son 1-2 haftadır rahat uyuyamıyorum sürekli dönüyorum ya da mide yanması yaşıyorum üstüne bu parmak ağrısı sinir etti. Bence geceye doğru biraz şişiyor yüzüğümden anlıyorum onu da
Biz size neler oluyor önden bilgi veririzAy evet kasımda gidenler olur dimi
25+6 da 851 gr 31 cm diKızlar 25. Hafta civarı muayene olanlar bebekleriniz kaç gramdı
Aşko senin ne zaman görünüyor tahmini, hamilelik takvimi eklememişsinBiz size neler oluyor önden bilgi veririzben kasım grubunu da hiç atlamadan takip ediyorum aralık gibi
Çakallıkta sepide gibi olKanka ama 12.12.25 tarihinde güzel heebence sen bir paket daha al, dünkü dediğim gibi onuda sene içinde hemen kullan
Adım çıktı dokuza inmez sekizeÇakallıkta sepide gibi olilla huniyi takacak bir yandaş arıyor
Maşallah tosuncuk’aKızlar herkese merhaba, buraya uzun zamandır giremiyorum, günler bayağı yoğun geçiyor. Oğlumla bütün gün hareket halindeyiz hiç durmuyor canı sağolsunbizde bugün kontrole gittik 25+5 olduk. Her şey güzel gidiyor çok şükür 990 gram olmuş bir hafta önden gidiyormuş ama benim için önemli değil kilolar çünkü diğer oğlumda öyleydi ama erken gelince 2 kilo 300 gram doğmuştu benden şeker için tahlil istedi bu arada
Çok teşekkür ederim arkadaşımYaa evet canın senin okul başladı bir de , Allah kolaylık versintüm gün baygınım resmen elimi kolumu kaldıramıyorum, benim midemde yanma yok henüz ama ilk başlarda da çok olurdu gaz rahatsız etmeye midem bulunmaya başladı tekrar.
Her evresi ayrı zormuş ya uzaktan hiç böyle gelmiyordu, normal hayatlarına devam ediyorlar gibiydi
Bız geldık 960 gr1 kilo için erken gibi ama bakalım olsa çok güzel olur
Ouyii maşallahBız geldık 960 grher seyı gayet ıhı cok sukur kızlarr
Canım sata göre tarihim 8 aralık, son gittiğimde 4 aralık dedi. Ama benim sezaryen olacağım kesin olduğu için o kadar beklemez diye düşünerek kasım sonu diye düşünüyorum. Doktorumun bundan haberi yok tabi daha konuşulmadı tarihlerAşko senin ne zaman görünüyor tahmini, hamilelik takvimi eklememişsin
Kan ve idrar verdim, doktorum ordan bakcak yükleme istemedi canım bebek önde gittiği için bir bakalım dediMaşallah tosuncuk’a
Şeker ne zaman yaptıracaksın canım
Ay çok heyecanlıCanım sata göre tarihim 8 aralık, son gittiğimde 4 aralık dedi. Ama benim sezaryen olacağım kesin olduğu için o kadar beklemez diye düşünerek kasım sonu diye düşünüyorum. Doktorumun bundan haberi yok tabi daha konuşulmadı tarihlerhamilelik takvimi ne ki, ilk sayfadaki listeden bahsetmiyorsun sanırım
Koca ayakDaha yoldayım bakamadım hıcbıseye Demir ılacımı degıstıedık kabızlık yaoıyor dıye yarında seker yuklemesı ıcın cagırdı buda bizim ayaklarımız teyzelerı belki yemek ıstersınızEki Görüntüle 3638566
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?