- 15 Mayıs 2022
- 1.906
- 2.478
- 83
- Konu Sahibi annabelica
-
- #29.461
Hasta hasta birde misafir ağırladın valla kıyamam yaa neyse halletmişsinSelam kızlar geldim şükür artık çok daha iyiyim son iğnemide biraz önce oldum 2 3 gün bekleyip yeniden kültür bakacaklar temizlenmiş mi diye.
Kızımıda gördüm bugün artık iyice büyümüş teyzoşları ya yanaklar falan çıkmışbu süreçte o kadar endişelendim ki ona bir şey olacak diye atlattık inşallah diyelim. Misafirlerimde geldi gitti ister istemez yoruldum yok akşam yemeği yok kahvaltı temizliği inat eşime yaptırdım hatta silinmesi gerekmeyen camları bile sildirdim sizler nasılsınız her şey yolunda değil mi sayfada ay benim şeker yüklemesi tetanoz hep ertelendi sizler yaptırmışsnızdır herhalde
Ay kuzum yok 6 hafta oldu,bugün msj gelir diyordum ama yok bu hafta içi bekliyorum artık hayırlı neticelerle inşallah
Şükür canım toparlıyorum artık sağol sorduğun için sen nasılsın?
Evimde yerde var taşınmıycamda ama gel görki elde 2 hırka 1 tulumdan başka bir şey yokKızlar rahatlığınıza hayranımmerak ediyorum ama evinde yer olmayan, taşınacak olan vs dışında özel sebebi olmayanlar neden bekliyor alışveriş için ? Ben mi çok acele ediyorum ya bildiğiniz bir şey varsa bana da söyleyin
Ya ben detaylıyı beklemiştim, çıkınca kıvır zıvır her şeyi aldım. Bebek arabası, beşik vs de marka model hazır gelecek ay alacağım. Odayı da bu hafta anlaşırız diye düşünüyorumKızlar rahatlığınıza hayranımmerak ediyorum ama evinde yer olmayan, taşınacak olan vs dışında özel sebebi olmayanlar neden bekliyor alışveriş için ? Ben mi çok acele ediyorum ya bildiğiniz bir şey varsa bana da söyleyin
İnşsllah arkadasımBiz önden elenenlerden olacağız canıminşallah grubumuza güzel haberler veririz
Sorma canım ya mucize onlar çok şükür bugünümüzeHasta hasta birde misafir ağırladın valla kıyamam yaa neyse halletmişsinher ultrasonda şaşırıyoruz dimi nasıl büyüyorlar yaa geçen gün ilk günden beri aldığım ultrason fotoğraflarına baktım minicik bir keseden nerelere geldik çok şükür
80 milyonun merak ettiği soruAmin inşallah kuzu çok sağol
Sende ne var ne yok beşiği aldın mı beşiğiiii
Ben hamileliğimden bu yana muz yemedim hiç ya canım istemiyor tiksinme olmuştu ilk haftalarımda ondan hala aynıyım yaa21 hafta da 406 gr mış minnak kızım
bu aralar ceviz muz kefir hergun yiyorum mutlaka insallah kilo almstr boyu ondeydi ama kilomuz az gibi
bende baya net hissediyorum hareketleri cok tatlılar
Canım bende muz&kefir yemeye basladım bırlıkte tuketıyorum hatta21 hafta da 406 gr mış minnak kızım
bu aralar ceviz muz kefir hergun yiyorum mutlaka insallah kilo almstr boyu ondeydi ama kilomuz az gibi
bende baya net hissediyorum hareketleri cok tatlılar
bende beraber yiyorum bazen kefirin yaninda ceviz yiyorum tek icemiyorum ya sevemiyorumCanım bende muz&kefir yemeye basladım bırlıkte tuketıyorum hatta
Kanka ayıpsın anlatırım tabiki. Insallah zorlanmadan lüpletirim icecegi.
Kızlar ben kefiri normalde de çok severim. Mesela altınkılıç favorim ekşimsi böyle tam kefir gibi çok severim ama çoğu kişiye ağır gelir. Bir süredir içimi keşfettim eşim ağzına sürmez o bile ayran gibi içiyor çok hafif denesin içemeyenbende beraber yiyorum bazen kefirin yaninda ceviz yiyorum tek icemiyorum ya sevemiyorum
esimde hep altinkilic alıyor sevemiyorum kefiriKızlar ben kefiri normalde de çok severim. Mesela altınkılıç favorim ekşimsi böyle tam kefir gibi çok severim ama çoğu kişiye ağır gelir. Bir süredir içimi keşfettim eşim ağzına sürmez o bile ayran gibi içiyor çok hafif denesin içemeyen
Oy seveyim onu ben maşallah kuzumuzaAy evet kolları ayakları bildiginiz lop lop bu kadae fark beklemıyodum gercelten
İnsallah arkadasımOy seveyim onu ben maşallah kuzumuzahepsi tombik tombik olsun bebislerimziin
Canim cok sevindim iyi olmana. Heh böyle iste intikam da almak lazim bazenSelam kızlar geldim şükür artık çok daha iyiyim son iğnemide biraz önce oldum 2 3 gün bekleyip yeniden kültür bakacaklar temizlenmiş mi diye.
Kızımıda gördüm bugün artık iyice büyümüş teyzoşları ya yanaklar falan çıkmışbu süreçte o kadar endişelendim ki ona bir şey olacak diye atlattık inşallah diyelim. Misafirlerimde geldi gitti ister istemez yoruldum yok akşam yemeği yok kahvaltı temizliği inat eşime yaptırdım hatta silinmesi gerekmeyen camları bile sildirdim sizler nasılsınız her şey yolunda değil mi sayfada ay benim şeker yüklemesi tetanoz hep ertelendi sizler yaptırmışsnızdır herhalde
Ay kuzum yok 6 hafta oldu,bugün msj gelir diyordum ama yok bu hafta içi bekliyorum artık hayırlı neticelerle inşallah
Şükür canım toparlıyorum artık sağol sorduğun için sen nasılsın?
Aşkım çok mantıklı, zaten diyetle besleniyorsun her şeyi yemiyorsun, cidden gerek varmı sana şeker yüklemesineKanka ayıpsın anlatırım tabiki. Insallah zorlanmadan lüpletirim icecegi.
Yinede doktoruma yapmasak mi diye sorcam. Sebebi ise ben zaten hep diyet yaparak besleniyorum. Seker yüklemesi sonrasi da buna devam edicem gerekli mi bana diye bir darlayayim diyorum
İçim güzel ama kabızlık konusunda verimli değilKızlar ben kefiri normalde de çok severim. Mesela altınkılıç favorim ekşimsi böyle tam kefir gibi çok severim ama çoğu kişiye ağır gelir. Bir süredir içimi keşfettim eşim ağzına sürmez o bile ayran gibi içiyor çok hafif denesin içemeyen
Kanka o ekşimsi gazlı içecekmiş gibi hissini çok seviyorum kefirde yaesimde hep altinkilic alıyor sevemiyorum kefiri
içim alıp deniyim bari daha cok icicem nasılsa
önerin için sagol canım
Aynen kuzum bir sorayim bakalim belki doktorum yapmayalim diyebilir. Daha sevinirimAşkım çok mantıklı, zaten diyetle besleniyorsun her şeyi yemiyorsun, cidden gerek varmı sana şeker yüklemesine
Ayy bende normalde kefir severdim hamilelikte altınkılıç yüzünden kefirden sogumaya basladim. Su katıp icmeye bile calistim yaniKanka o ekşimsi gazlı içecekmiş gibi hissini çok seviyorum kefirde ya
ayy ben hic sevemedim keskin tatlari sevmem zatenKanka o ekşimsi gazlı içecekmiş gibi hissini çok seviyorum kefirde ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?