Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    156
İnşallah kuzu hepimiz için büyük günler yaklaşıyor
Tarih seçmedim ya onu doktora bırakıcam galiba, eğer her şey yolunda giderse yay denk gelsin isterim

Selam kizlarr bende ocak anneleri grubundan geldim biraz da buraya bakinayim dedim ahaha 20+2 deyim kiz bebis bekliyorum aralik sonu mu olur ocak basi mi bilinmez
Bende senın gıbıyım canım dogum 3 aralık gözüküyor ama kasım sonu gelır dıye dusunuyoeum dedı bugün Dr um araftayız senınkıde sagşıkla gelsın insallah

Kanka ben kıyafet için ekim başı falan almaya başlamak istiyorum sezonluk şeyler daha çok olur diye, ama genel olarak ıvır zıvır şeylerin çoğunu aldım, birde yatak kaldı, yatağıda bu ay sonu siparİş edecem, oda yapmayacam, o yüzden rahatım biraz sanırım bebek arabası, ana kucağı onlar alındı emzik, biberon, bebek bezi, şampuan, ateş ölçer, su termometresi, burun aspiratörü, alt açma örtüsü hazır

Canım senin ilk bebek miydi hatırlayamadım. Sezeryan olacak dedin özel değilse nedenini merak ettim
İlk bebişim canım. Rahim ağzında normal doğumda bebeğe geçme riski olan virüs sebebiyle sezaryen olmam gerekiyor canım o yüzden benim kafam doğum konusunda rahat. Tercih bana kalmadı, bir de onu kafama takardım şimdiden

Selam kızlar geldim şükür artık çok daha iyiyim son iğnemide biraz önce oldum 2 3 gün bekleyip yeniden kültür bakacaklar temizlenmiş mi diye.
Kızımıda gördüm bugün artık iyice büyümüş teyzoşları ya yanaklar falan çıkmış bu süreçte o kadar endişelendim ki ona bir şey olacak diye atlattık inşallah diyelim. Misafirlerimde geldi gitti ister istemez yoruldum yok akşam yemeği yok kahvaltı temizliği inat eşime yaptırdım hatta silinmesi gerekmeyen camları bile sildirdim sizler nasılsınız her şey yolunda değil mi sayfada ay benim şeker yüklemesi tetanoz hep ertelendi sizler yaptırmışsnızdır herhalde

Cherry Mom canm senin fetal dna ciktimi
Ay kuzum yok 6 hafta oldu,bugün msj gelir diyordum ama yok bu hafta içi bekliyorum artık hayırlı neticelerle inşallah
Cherry Mom canım nasıl oldun iyilesebildin mi biraz ?
@morceylan canım sen naptın?
Şükür canım toparlıyorum artık sağol sorduğun için sen nasılsın?

Aa tamam canım sen ilerlemişsin gene kıyafete başlamadın sadece. Ama kıyafet de almadan nasıl dayanıyorsun ya minicik cok tatlışlar zıbınlarını tulumlarını al da sev bari ara ara Hastane çıkışı vs her sezona göre zaten. Dış giyimleri sadece kışlık olabiliyor galiba

Canım biz yeni taşındık ev yeni yerleşti sayılır, hep evin eksikleri vs vardı o yüzden daha bebişe sıra gelmedi birde bende çoğu şey için ekim ve kasımı bekliyorum o yüzden şuan çok alışveriş yapasım yok.
Anladım kuzum evet şimdiden belli olması kafanı çok rahatlatmıştır

Kanka 2-3 tane kendimi eğliyim diye attım kenara tulum şu hastane çıkışları kafamı karıştırıyor kaçlıdan kaç tane lazım

Oh haketmiş iyi olmuş
İyi olmana sevindim canım Allah hastalık göstermesin inşallah, testlerinde güzel gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…