- 1 Nisan 2025
- 799
- 1.127
- 28
- 25
- Konu Sahibi annabelica
-
- #29.441
Ay evet kolları ayakları bildiginiz lop lop bu kadae fark beklemıyodum gerceltenKoca ayakbaksana ne kadar belirgin srtık maşallah, baş parmaklarını öperim
İnşallah kuzu hepimiz için büyük günler yaklaşıyorAy çok heyecanlıher bir detayı bekliyoruz inşallah sağlıkla o günleri görelim
Sen planı programı yaptın tarihte seçmişsindir o zaman
Takvim kanka profilde yazdığımızda altta çıkıyor ya ona diyorum atayım buraya
Bende senın gıbıyım canım dogum 3 aralık gözüküyor ama kasım sonu gelır dıye dusunuyoeum dedı bugün Dr um araftayızSelam kizlarr bende ocak anneleri grubundan geldim biraz da buraya bakinayim dedim ahaha 20+2 deyim kiz bebis bekliyorum aralik sonu mu olur ocak basi mi bilinmez
Hadi yaa o zaman doğum paketi olan bir doktor bulacak mecburenEvet ben de onu önerdim ama doktorumun paketi yokmuş
Benim oğlumun sadece korbell çöp kovası var sjsjsjsAnaaaa daha oğlumun bir sürü eksiği varodası bile yok
Korbell önemliHadi yaa o zaman doğum paketi olan bir doktor bulacak mecburen
Benim oğlumun sadece korbell çöp kovası var sjsjsjs
Amin canim insallah vaktinde saglikla gelsin bebelerimizzBende senın gıbıyım canım dogum 3 aralık gözüküyor ama kasım sonu gelır dıye dusunuyoeum dedı bugün Dr um araftayızsenınkıde sagşıkla gelsın insallah
Biz önden elenenlerden olacağız canımBende senın gıbıyım canım dogum 3 aralık gözüküyor ama kasım sonu gelır dıye dusunuyoeum dedı bugün Dr um araftayızsenınkıde sagşıkla gelsın insallah
Koku konusunda ne kadar hassas olduğum belli olmuyordur umarım sjsjKorbell önemli
Canım senin ilk bebek miydi hatırlayamadım. Sezeryan olacak dedin özel değilse nedenini merak ettimBiz önden elenenlerden olacağız canıminşallah grubumuza güzel haberler veririz
Kanka ben kıyafet için ekim başı falan almaya başlamak istiyorum sezonluk şeyler daha çok olur diye, ama genel olarak ıvır zıvır şeylerin çoğunu aldım, birde yatak kaldı, yatağıda bu ay sonu siparİş edecem, oda yapmayacam, o yüzden rahatım biraz sanırımKızlar rahatlığınıza hayranımmerak ediyorum ama evinde yer olmayan, taşınacak olan vs dışında özel sebebi olmayanlar neden bekliyor alışveriş için ? Ben mi çok acele ediyorum ya bildiğiniz bir şey varsa bana da söyleyin
İlk bebişim canım. Rahim ağzında normal doğumda bebeğe geçme riski olan virüs sebebiyle sezaryen olmam gerekiyor canım o yüzden benim kafam doğum konusunda rahat. Tercih bana kalmadı, bir de onu kafama takardım şimdidenCanım senin ilk bebek miydi hatırlayamadım. Sezeryan olacak dedin özel değilse nedenini merak ettim
Kanka biz aralık sonu gözüküyor zaten zaman var gibiKoku konusunda ne kadar hassas olduğum belli olmuyordur umarım sjsj
Ay kuzum yok 6 hafta oldu,bugün msj gelir diyordum ama yok bu hafta içi bekliyorum artık hayırlı neticelerle inşallahCherry Mom canm senin fetal dna ciktimi
Şükür canım toparlıyorum artık sağol sorduğun için sen nasılsın?
Aa tamam canım sen ilerlemişsin geneKanka ben kıyafet için ekim başı falan almaya başlamak istiyorum sezonluk şeyler daha çok olur diye, ama genel olarak ıvır zıvır şeylerin çoğunu aldım, birde yatak kaldı, yatağıda bu ay sonu siparİş edecem, oda yapmayacam, o yüzden rahatım biraz sanırımbebek arabası, ana kucağı onlar alındı emzik, biberon, bebek bezi, şampuan, ateş ölçer, su termometresi, burun aspiratörü, alt açma örtüsü hazır
Canım biz yeni taşındık ev yeni yerleşti sayılır, hep evin eksikleri vs vardı o yüzden daha bebişe sıra gelmediKızlar rahatlığınıza hayranımmerak ediyorum ama evinde yer olmayan, taşınacak olan vs dışında özel sebebi olmayanlar neden bekliyor alışveriş için ? Ben mi çok acele ediyorum ya bildiğiniz bir şey varsa bana da söyleyin
Anladım kuzum evet şimdiden belli olması kafanı çok rahatlatmıştırİlk bebişim canım. Rahim ağzında normal doğumda bebeğe geçme riski olan virüs sebebiyle sezaryen olmam gerekiyor canım o yüzden benim kafam doğum konusunda rahat. Tercih bana kalmadı, bir de onu kafama takardım şimdiden
Kanka 2-3 tane kendimi eğliyim diye attım kenara tulumAa tamam canım sen ilerlemişsin genekıyafete başlamadın sadece. Ama kıyafet de almadan nasıl dayanıyorsun ya minicik cok tatlışlar zıbınlarını tulumlarını al da sev bari ara ara Hastane çıkışı vs her sezona göre zaten. Dış giyimleri sadece kışlık olabiliyor galiba
Oh haketmiş iyi olmuşSelam kızlar geldim şükür artık çok daha iyiyim son iğnemide biraz önce oldum 2 3 gün bekleyip yeniden kültür bakacaklar temizlenmiş mi diye.
Kızımıda gördüm bugün artık iyice büyümüş teyzoşları ya yanaklar falan çıkmışbu süreçte o kadar endişelendim ki ona bir şey olacak diye atlattık inşallah diyelim. Misafirlerimde geldi gitti ister istemez yoruldum yok akşam yemeği yok kahvaltı temizliği inat eşime yaptırdım hatta silinmesi gerekmeyen camları bile sildirdim sizler nasılsınız her şey yolunda değil mi sayfada ay benim şeker yüklemesi tetanoz hep ertelendi sizler yaptırmışsnızdır herhalde
Amin inşallah kuzu çok sağolOh haketmiş iyi olmuş
İyi olmana sevindim canımAllah hastalık göstermesin inşallah, testlerinde güzel gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?