Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    156
bu aksam ki ayaklar benim degil sanki aşırı şişti cok ayakta durmadim yorulmadm neden şişer ki
Ben uzun süre sabit oturduğumda çok şişiyor canım. Ayağım uzanma pozisyonunda ve yürüyüşte şişmiyor kendimde dikkat ettiğim bu şekilde oldu. Eğer sende bişeylerle uğraşırken uzun süre sabit oturduysan olabilir

Ayy bilemedim, ben de biraz üstüne yatıcam bunun oğlum dışarda oynarken leooonnnn diye çağırdığımı hayal etmeye çalışıyorum
Ya isim belirlemeye çalışırken nedense bende böyle tiyatro çeviriyorum
Uzaktan seslenme...
Kızarak seslenme
Sevdiğimde seslenme ... buna göre yok oluyor yada olmuyor diyorum

Ya isim belirlemeye çalışırken nedense bende böyle tiyatro çeviriyorum
Uzaktan seslenme...
Kızarak seslenme
Sevdiğimde seslenme ... buna göre yok oluyor yada olmuyor diyorum
Yaa evet çok önemli bence de bir de arkadaşları dalga geçer mi, kafiye bulurlar mı onlara da dikkat ediyorum

Aa ayni benim beslenme seklim bende artı acikinca mutfakta dolaşıp gelip hic bisey yok ben ne yicem diye mızmızlanma da var o yok mu sende
Halbuki hersey var ama benim yiyebileceklerim kısıtlı

Bende hiç bilmiyorum artık elime ne gelirse merak ettim yarın takip edeyim kendimi diyeceğim ama kesin bu seferde takip ediyorum diye az yicem doğru olmayacak iyisimi bırakayım dağınık kalsın
bi dene bakalım takip etmeyi. Valla ben yiyorum ama aksam daha cok yiyorum. Ama Allah'tan nefis köreltecek kadar
Yarin seker testi varya bugun canım dünyadaki tüm tatlilari cekiyor. Anlamadim ya

Senin yaptığın ara ögünlerde sağlıklıdır kanka yap gitsin
Süt kefir yogurt esliginde meyve kuruyemis yiyip kalkiyorum ama bunlari 4 5 gibi yiyorum. Mesela aksam 9 da kuruyemis bir tane agzima atsam komple yediklerimi cikarasim geliyor. Cok ilginc bir hal aldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…