- 9 Ağustos 2025
- 286
- 343
- 18
- 30
- Konu Sahibi annabelica
-
- #29.581
Ben uzun süre sabit oturduğumda çok şişiyor canım. Ayağım uzanma pozisyonunda ve yürüyüşte şişmiyor kendimde dikkat ettiğim bu şekilde oldu. Eğer sende bişeylerle uğraşırken uzun süre sabit oturduysan olabilirbu aksam ki ayaklar benim degil sanki aşırı şişti cok ayakta durmadim yorulmadm neden şişer ki
Ya isim belirlemeye çalışırken nedense bende böyle tiyatro çeviriyorumAyy bilemedim, ben de biraz üstüne yatıcam bununoğlum dışarda oynarken leooonnnn diye çağırdığımı hayal etmeye çalışıyorum
Ben 2 ana 4 5 ara öğün yapiyorum galibaKızlar bu arada ben artık çok acıkmaya başladım günde kaç ögün yemek yiyosunuz? Ben 2 öğünden 3 ana 2 ara ögüne çıktım bir anda
Hastaneden dönüşte benimde su an tek arzum buEvett ya eşime dedim sabah ilk işim pastane
Yaparlarsa biz zararlı cikariz zatenBüyüklere sen yap koyarsın diyemiyoruzo defter kapandı
Artık farz oldu alınacakHastaneden dönüşte benimde su an tek arzum bu
Yaa evet çok önemli bence deYa isim belirlemeye çalışırken nedense bende böyle tiyatro çeviriyorum
Uzaktan seslenme...
Kızarak seslenme
Sevdiğimde seslenme ... buna göre yok oluyor yada olmuyor diyorum
Ay kendi yapıp benimkinden elini çekerse iyi olurYaparlarsa biz zararlı cikariz zaten
İşte niye isim bulamadığımızın sebebiYaa evet çok önemli bence debir de arkadaşları dalga geçer mi, kafiye bulurlar mı onlara da dikkat ediyorum
Bu günkü işini yarına bırakmaArtık farz oldu alınacak
Hastaneden dönüşte benimde su an tek arzum bu
Bende hiç bilmiyorum artık elime ne gelirse merak ettim yarın takip edeyim kendimi diyeceğim ama kesin bu seferde takip ediyorum diye az yicem doğru olmayacak iyisimi bırakayım dağınık kalsınBen 2 ana 4 5 ara öğün yapiyorum galiba
Senin yaptığın ara ögünlerde sağlıklıdır kanka yap gitsinBen 2 ana 4 5 ara öğün yapiyorum galiba
Aa ayni benim beslenme seklimKanka ben kalkar kalkmaz yarım litre suyu gömdüğüm için açlığımı bastırıyorsonrada kahvaltı, 4 gibi ara öğün meyve kefir, 7 gibi akşam yemeği, bu saatlerdede mutlaka bişey yiyorum
Yarasın bizeşimdi yemicezde ne zaman yiyeceğiz, göbek değil bebek
Yok yaw koca uyumuş çocuk uyumuş bu saatte yemem bi de onun vicdan azabıyla uğraşamam yarın keyif yapcam kahvaltıdaBu günkü işini yarına bırakma
Kanka dolabı açıp 10 dk bakıp geri kapatıyormusunAa ayni benim beslenme seklimbende artı acikinca mutfakta dolaşıp gelip hic bisey yok ben ne yicem diye mızmızlanma da var o yok mu sende
Halbuki hersey var ama benim yiyebileceklerim kısıtlı
Kız yok bu saatten sonra görümcemi kucagimda hoplatamamAy kendi yapıp benimkinden elini çekerse iyi olur
Ya sus yaBu günkü işini yarına bırakma
AhaaaaqhahKız yok bu saatten sonra görümcemi kucagimda hoplatamam
Bende hiç bilmiyorum artık elime ne gelirse merak ettim yarın takip edeyim kendimi diyeceğim ama kesin bu seferde takip ediyorum diye az yicem doğru olmayacak iyisimi bırakayım dağınık kalsın
Süt kefir yogurt esliginde meyve kuruyemis yiyip kalkiyorum ama bunlari 4 5 gibi yiyorum. Mesela aksam 9 da kuruyemis bir tane agzima atsam komple yediklerimi cikarasim geliyor. Cok ilginc bir hal aldimSenin yaptığın ara ögünlerde sağlıklıdır kanka yap gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?