Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    156
Biraz marjinal bir karar olur ama hoşunuza gittiyse neden olmasın bir arkadaşımın oğlunun adı bu arada ama çocuğun babası alman
Evet alman olması daha normal karşılanabilir bir durum olabilir peki size nasıl geliyor leon diye seslenmek, garipsiyor musunuz
Ya ben bu kadar marjinal değilim, evet modern isim olsun ama bu bir tık fazla benim için de fikirlerinizi merak ettim, sindirilebilir mi onu anlamak için

bu aksam ki ayaklar benim degil sanki aşırı şişti cok ayakta durmadim yorulmadm neden şişer ki

Bende acıkıyorum sürekli kahvaltı ara öğün akşam yemeği, ve bu saatlerde yine tuzlu yemek istiyorum, tatlı değil
Bende şöyle yapıyorum sabah kalkınca yoğurt meyve granola 1-2 saat sonra kahvaltı, akşam yemeği ve gece de genellikle muzlu süt ya da kuru yemişle soğuk içecek. Sabah çok aç uyanıyorum o yüzden kahvaltı hazırlayana kadar hızlı bir granola iyi geliyor

Kızlar bu arada ben artık çok acıkmaya başladım günde kaç ögün yemek yiyosunuz? Ben 2 öğünden 3 ana 2 ara ögüne çıktım bir anda
Yaa benim de öyle bir haftadır yüklendi bu. Kahvaltı ile akşam yemeği arasında sürekli bişeyler yerken buluyorum kendimi ama süreklii. Ve tatlı çok canım istemiyordu ekşi tuzlu seviyordum. Bir haftadır sürekli tatlı da yiyorum, engel olamıyorum kendime resmen

Yani en önemlisi içine sinmesi bence. Yurtdışıyla bağlantınız varsa ya da dediğin gibi zaten planlarınız arasındaysa neden olmasın. Mesela bizimde ileride böyle bir planımız olabilir o yüzden içerisinde türkçe karakter olmamasına önem verdik ismin. Ama Türkçe karakter olsaydı da içimize sindikten sonra çok önemsemezdim ama açıkçası ben yine de farklı isimlerde düşünsenizde olur diye düşünüyorum

Kanka ben kalkar kalkmaz yarım litre suyu gömdüğüm için açlığımı bastırıyor sonrada kahvaltı, 4 gibi ara öğün meyve kefir, 7 gibi akşam yemeği, bu saatlerdede mutlaka bişey yiyorum
Yarasın bize şimdi yemicezde ne zaman yiyeceğiz, göbek değil bebek

Tatlı hala canım istemiyor bir kaç kez yedim ama sırf yemek için hiç keyif almadım meyveden alıyorum şekeri galiba

Bende aşşşırı susuyorum yaaa kalkınca dediğin gibi bende kuru erik gün kurusuyla birlikte epey su içiyorum o yüzden sanırım kabızlığım kalmadı gibi çok şükür ayyy tabii kız yiyelim valla sefamız olsun

Bakalım sindirebilirsem düşünücem biraz zamana ihtiyacı olan bir isim. İlk duyduğunda hazmetmesi zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…