- 15 Ağustos 2024
- 979
- 1.687
- 33
- 30
- Konu Sahibi annabelica
-
- #29.721
Kuzum bebişin gelişimi iyiymiş ya gerisini boşverEvet canım kilom yüksekti. 7 kilo kadar verdim zaten hamile kaldığımdan beri. Yani hamilelikte herkes kilo alırken ben ciddi bir kilo verdim. Başta açlık tokluk şekerim yüksek çıkmıştı. Doktor direkt insülin demisti ama bana 10 gun zaman vermisti diyetle deneyelim düşerse insüline gerek olmaz dedi ve düştü sekerim hepte normal seviyedeydi.
Doktorum kilonu koru almamaya calis dedi en basta ve diyetisyene gönderdi o liste ile beslendim iste kilo kaybim oldu. Sonra da kilo alamadim. Doktorum tekrar diyetisyene git bu defa kilo alman icin listen olsun dedi. Ama gitmedim. Sonra serklaj olunca kilo almanin iyi olmadigini ogrenmistim bugunde doktorum yine kilo almamissin dedi önce, sonra cok önemli degil bebek gelişsin o yeter senin artik kilo almaman daha iyi dedi.
Canım şase seklinde magnezyumum. Ama çok sekerli geliyor ya. Hadi ben seker tüketmeye tüketmeye unuttum bana sekerli geliyor desem,eşime de icirdim o da dedi aşırı tatli diye.
Ay bende o gün veririm muhtemelen10'unda kuzucumm
HahahAy bu magnezyum olayını benim de düşünmüş olmamO kadar küçük şeylerin etkilemeyeceği kanısına vardım ama. Zaten önemli olan yedikten sonra vücudun o şekeri dengeleyip 1 saat sonra 140ın altına düşürmeyi başarabilmesi. Ne kadar şekerli suyumu içsen de vücut gerekeni yapıp şekeri dengeleyebilmeli canım. Dengeleyemezse eğer o zaman tedbir gerekiyor işte
Kanka peki niye şase? Tablet yasak mıHahahne kadar da benziyoruz
Ama benimki aşırı tatlı yaa. Ben normalde o seker seviyesinde herhangibir icecek icmedim daha diyete basladigimdan beri. Oyle tatlı geliyor ki aksam iciyorum mesela ya tatlı istegi gelince içiyorum resmen tatli ihtiyacimi kesiyor canim daha bisey cekmiyordiyet yaptigim icin ekstra tatli geliyor bana galiba.
Tabiki vucudun dengelemesi lazim. Ama ben asmde verince hic boyle yuksek cikmadi daha. Bu haftaki pisbogazli halimden oldu hep
Aynen canım artik kilo almıyor olmayi da sorun etmeyecegim. Doktorum da artik alma dedigi icin daha rahatim. Evdeki psikolojik baskı da biraz hafifler belkiKuzum bebişin gelişimi iyiymiş ya gerisini boşveralmıyorsan da ne ala sonra vermesi var bir de.
Tadı çok şekerli geliyorsa belki doktordan marka değişimi istersin kuzu. Benim de sase ocean ekstramag, çilekli gibi aman aman tatlı değil
Normal kanı verdin mi kuzu orda kaç çıktıAy bende o gün veririm muhtemelen1 hafta sonra dedi çünkü
Yok kanka yasak degil. Doktorun begendigi ve tavsiye ettigi takviyeleri aliyorben hep o ne verirse dışına çıkmıyorum.Kanka peki niye şase? Tablet yasak mı
Benim de şase, nedenini sorgulamadımKanka peki niye şase? Tablet yasak mı
Yok aşkım bu gün bir şey vermedim, tok gitmiştim, yarın yâda perşembe kan verecem yüm testler içinNormal kanı verdin mi kuzu orda kaç çıktı
Ha tamam aşkım tadı seni rahatsız ediyor ya, özel sebebi var mı diye merak ettimYok kanka yasak degil. Doktorun begendigi ve tavsiye ettigi takviyeleri aliyorben hep o ne verirse dışına çıkmıyorum.
Kendisi mesela herkesin kullandigi bilinen markanin ürünlerini daha hic önermedi. Bitkisel icerikli falan ürünleri kullandiriyor genelde.
Ama sorcam bu konuyu da
Glukoz işte istemiş kuzu, ben geçen sağlık ocağında vermiştim 70-110 arası olması gerekirmiş benim 74Yok aşkım bu gün bir şey vermedim, tok gitmiştim, yarın yâda perşembe kan verecem yüm testler için
Bunları istedi benden
Yok kuzucum bi sorarim bakalim tablet verirse daha mutlu olurum bende. Şase içmesi de zor yaHa tamam aşkım tadı seni rahatsız ediyor ya, özel sebebi var mı diye merak ettim
Canım ben iki ayrı kullanıyorum. Önce Diasposal şase kullanmaya başladım sonra kramplar kesilmeyince Osteocare de al desi doktorum. Osteocare hap zaten o yüzden tatlı değil. Evin etrafındaki eczaneleri aradım ama hepsi şu an tedariği yok dediler. Eşim ne yapmış etmiş bulmuş. İstersen sorayım hangi eczaneden aldığını ama Atakule civarında bir yerlerden almıştır muhtemelen iş yeri orada çünkü.Aynen canım artik kilo almıyor olmayi da sorun etmeyecegim. Doktorum da artik alma dedigi icin daha rahatim. Evdeki psikolojik baskı da biraz hafifler belki
Baska marka vermisti zaten piyasada yok diye bulamadık o nedenle bu markayi önermişti. Olmadi digerinden eczanelere haber vereyim de gelince alayim.
Osteocore magnezyum kullananlar o da şekerli mi acaba bilgisi olan var mi ?
Asitli içecek hiç içmiyorum ama canım istediğinde güvendiğim yerlerden pizza, hamburger vs. nadir de olsa yiyorumKIzlar arada fast food yiyen kola icen var mi(
Bende yemek olmadigi zaman mecbur soylemek zorunda kaliyorum.bugun burger de yedim sonrasi vicdan azabiAsitli içecek hiç içmiyorum ama canım istediğinde güvendiğim yerlerden pizza, hamburger vs. nadir de olsa yiyorum
Ben hiç vicdan yapmıyorum ya çünkü normal beslenmeme dikkat ediyorum. Kefir, muz, ceviz, badem, süt, avokado vs. oğluma yarayacak şeyleri hep yiyorum canım isteyince de ki ayda birdir anca, canım isterse yerim yaniBende yemek olmadigi zaman mecbur soylemek zorunda kaliyorum.bugun burger de yedim sonrasi vicdan azabine gerek vardo yaa diyorum
Canım böbrek çapı kaç görünüyorKizlar merhaba detaylidan geldim doktor down sendrum riski var bobrekler genislk ve bagirsaklarda parlaklik var dedi moralim cok kotu agla agla bittim ayni durumla karsilasan varmi yda cevresinde boe durumla karsilasann
Asitli içeçeklerle oldum olası zaten aram olmadığı için tüketmiyorum ama arada güvendiğim yerlerde hamburger, şarküterisiz pizza falan yiyorum canımKIzlar arada fast food yiyen kola icen var mi(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?