Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    160
Kuzum bebişin gelişimi iyiymiş ya gerisini boşver almıyorsan da ne ala sonra vermesi var bir de.
Tadı çok şekerli geliyorsa belki doktordan marka değişimi istersin kuzu. Benim de sase ocean ekstramag, çilekli gibi aman aman tatlı değil

Hahah ne kadar da benziyoruz
Ama benimki aşırı tatlı yaa. Ben normalde o seker seviyesinde herhangibir icecek icmedim daha diyete basladigimdan beri. Oyle tatlı geliyor ki aksam iciyorum mesela ya tatlı istegi gelince içiyorum resmen tatli ihtiyacimi kesiyor canim daha bisey cekmiyor diyet yaptigim icin ekstra tatli geliyor bana galiba.

Tabiki vucudun dengelemesi lazim. Ama ben asmde verince hic boyle yuksek cikmadi daha. Bu haftaki pisbogazli halimden oldu hep

Kanka peki niye şase? Tablet yasak mı

Aynen canım artik kilo almıyor olmayi da sorun etmeyecegim. Doktorum da artik alma dedigi icin daha rahatim. Evdeki psikolojik baskı da biraz hafifler belki

Baska marka vermisti zaten piyasada yok diye bulamadık o nedenle bu markayi önermişti. Olmadi digerinden eczanelere haber vereyim de gelince alayim.

Osteocore magnezyum kullananlar o da şekerli mi acaba bilgisi olan var mi ?

Kanka peki niye şase? Tablet yasak mı
Yok kanka yasak degil. Doktorun begendigi ve tavsiye ettigi takviyeleri aliyorben hep o ne verirse dışına çıkmıyorum.
Kendisi mesela herkesin kullandigi bilinen markanin ürünlerini daha hic önermedi. Bitkisel icerikli falan ürünleri kullandiriyor genelde.
Ama sorcam bu konuyu da

Ha tamam aşkım tadı seni rahatsız ediyor ya, özel sebebi var mı diye merak ettim

Yok aşkım bu gün bir şey vermedim, tok gitmiştim, yarın yâda perşembe kan verecem yüm testler için
Bunları istedi benden
Glukoz işte istemiş kuzu, ben geçen sağlık ocağında vermiştim 70-110 arası olması gerekirmiş benim 74

Canım ben iki ayrı kullanıyorum. Önce Diasposal şase kullanmaya başladım sonra kramplar kesilmeyince Osteocare de al desi doktorum. Osteocare hap zaten o yüzden tatlı değil. Evin etrafındaki eczaneleri aradım ama hepsi şu an tedariği yok dediler. Eşim ne yapmış etmiş bulmuş. İstersen sorayım hangi eczaneden aldığını ama Atakule civarında bir yerlerden almıştır muhtemelen iş yeri orada çünkü.

Bende yemek olmadigi zaman mecbur soylemek zorunda kaliyorum.bugun burger de yedim sonrasi vicdan azabi ne gerek vardo yaa diyorum
Ben hiç vicdan yapmıyorum ya çünkü normal beslenmeme dikkat ediyorum. Kefir, muz, ceviz, badem, süt, avokado vs. oğluma yarayacak şeyleri hep yiyorum canım isteyince de ki ayda birdir anca, canım isterse yerim yani bir kere canım kola da istedi eşimden 1 yudum içtim nefsim köreldi mesela normalde onu hiç içmem hatta gebe değilken de eve pek almayız asitli içecek

Kizlar merhaba detaylidan geldim doktor down sendrum riski var bobrekler genislk ve bagirsaklarda parlaklik var dedi moralim cok kotu agla agla bittim ayni durumla karsilasan varmi yda cevresinde boe durumla karsilasann
Canım böbrek çapı kaç görünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…